Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 62 050
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз ходя на солариум в КАЛО при мола на Стамболийски и съм доволна, ходих и на солариум с високо налягане, не мога да кажа, че имаше кой знае колко бърз ефект, но определено става много горещо. Имам и ваучер за солариум до Уго-то зад Славейков, ползвала съм само 8 мин. - много силен, много съм доволна.
Сега имам почистване на лице в Бона Деа, и два маникюра - обикновен с декорации и Гелиш, Ще споделя впечатления.

# 121
  • София
Тия от Задружно няма ли най-после да договорят Изи пей!  Tired Веднъж ги питах по телефона, уж били в преговори, а още няма такава опция... Ми, нЕма па да пазарувам от тях, докато не вкарат така популярният, удобен и предпочитан метод на плащане!!!  Crossing Arms

# 122
  • София
Тия от Задружно няма ли най-после да договорят Изи пей!  Tired Веднъж ги питах по телефона, уж били в преговори, а още няма такава опция... Ми, нЕма па да пазарувам от тях, докато не вкарат така популярният, удобен и предпочитан метод на плащане!!!  Crossing Arms

те имат, разгледай към края Peace

# 123
  • София
Къде ми избягахте? Цели 10 страници!  ooooh! Hug

Оползотворих :

Касиопея - нама каво да ги коментирам. Фен съм им по принцип.  Heart Eyes

Почистване на лице Бона Деа
- Много съм доволна! Оказа се, че косметичката е професионалист и е работила 15 години в център за козметична дерматология. Ще я посещавам и за напред!  smile3501

# 124
  • София
Тия от Задружно няма ли най-после да договорят Изи пей!  Tired Веднъж ги питах по телефона, уж били в преговори, а още няма такава опция... Ми, нЕма па да пазарувам от тях, докато не вкарат така популярният, удобен и предпочитан метод на плащане!!!  Crossing Arms

те имат, разгледай към края Peace

Много благодаря - купих детското клубче Бамби. Съвсем близо живея и бих го пробвала, но чак при покупката се вижда опцията за изи пей!  Crossing Arms Добре че изръмжах тук!  Hug

# 125
  • София
Къде ми избягахте? Цели 10 страници!  ooooh! Hug

Оползотворих :

Касиопея - нама каво да ги коментирам. Фен съм им по принцип.  Heart Eyes

Почистване на лице Бона Деа
- Много съм доволна! Оказа се, че косметичката е професионалист и е работила 15 години в център за козметична дерматология. Ще я посещавам и за напред!  smile3501

За механичното почистване на лице за 12 лева ли става въпрос? Аз трябва да си използвам ваучерът до 30.04. Много хубаво щом козметичката е професионалист.

# 126

ivonska, виждам, че вече си платила, но само за протокола, Колектива нямат изипей, но имат банков превод, а при Задружно е обратното от край време. Simple Smile От Колектива обясняват все, че са кандидатствали за изипей, ама още няма признаци, че казват истината. Simple Smile

# 127
  • София

ivonska, виждам, че вече си платила, но само за протокола, Колектива нямат изипей, но имат банков превод, а при Задружно е обратното от край време. Simple Smile От Колектива обясняват все, че са кандидатствали за изипей, ама още няма признаци, че казват истината. Simple Smile

Мда... май ти си права... Ама ЕГН-то не прощава, знаеш!  Laughing

# 128
  • София
El_sol, da.  Peace

# 129
  • София

О, чудесно, утре ще си запиша час, че то не остана до 30.04.

# 130
  • София
Дано да успее да те вмъкне, защото каза, че й е много запълнен графика, а и по великденските празници салонът няма да работи. Peace

# 131
Не знам, защо не сте включили Виктория Спа. Аз си закупих ваучер за 10 посещения на басейн и един екзотичен балийски масаж с паня в турска баня през ГРАБО. Масажът беше страхотен. Сега ходя на басейн, водата е топла, обслужването много добро

# 132
  • София
Бона Деа имат ли сайт, че нещо не успявам да го открия? Thinking

# 133
  • София
И аз търсих, за да видя дали работят в неделя, ама не открих.

# 134
Да се похваля с успешна покупка на ваучер - цирк Балкански от Голдън дийлс. Програмата на цирка е много добра, но е ужасно тясно на балкона, където са местата с ваучер. Мъжът ми каза, че не би повторил посещението на цирка, а пък аз съм на противоположното мнение.
Какви животни има? Има ли слонове?

Не питаш мен, ама да кажа Simple Smile))) Само бели лъвове има тази година.
Също и обикновени лъвове и лъвици. Бяха около десет общо.
Най-много се впечатлих от сферата с моторите - влязоха цели 5  Shocked - което си е рекорд на Гинес. Миналата година влязоха само 3, но пак бях много впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт