Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
В сряда заминаваме за Time Out - Сандански с ваучер от ВипОферта.... никой ли няма да сподели впечатления преди това..

# 526

Да попитам тези, които си падат по сушито. Това http://assa.me/sushi-set според вас има ли водорасло или не? Че нещо не мога да го заобичам проклетото водорасло.  Rolling Eyes

има  Grinning
Аз останах доволна като цяло обаче.

# 527
  • София
В сряда заминаваме за Time Out - Сандански с ваучер от ВипОферта.... никой ли няма да сподели впечатления преди това..
Ще чакам ти да споделиш мнение, че аз успях да се вредя чак за 04-05.06  hahaha

Иначе да споделя:

Подстригване и сешоар в Арлет  The Gym
- много съм доволна! Момчето си поигра с мен повече от час, беше много мил и определено професионалист. Не ме претупа, а дажа напротив, заигра се и закъсня за следващия час. Косата ми направи на едни прекрасни вълни/букли (и аз не знам к'во се викат), но като се има в предвид, че косата ми е права като праз, съм възхитена от крайния резултат само с четка. Иначе в офертата пишеше някакво подхранване/терапия на косата - ами изми ме и ми сложи маска. Но фактът е че съм възхитена и ще повторя. Фризьорът се казва Милен.  Peace 9/10

# 528
Момичета, в Дийлс пуснаха оферта за хотелче в Поморие - някой да има впечатления от условия, обслужване и т.н.? Все пак цена 29 лв за нощувка в двойна стая през активния туристически сезон е добра, струва ми се...

# 529
Шехина,
погледнах сайта на дийлс. Хубавото е, че този хотел е в старата част на града. Цена от 15 лв. на легло е напълно нормална за РАЗГАРА на сезона през последните две години. Виждам, че е даден период на офертата - до края на юли. Не знам какъв съвет да ти дам... от една страна е хубаво човек да има сигурност за летуването отрано. От друга - цената не е събарящо ниска, всъщност е нормална, а и трябва да се има предвид, че централният плаж на града е пред Грандхотел Поморие (след него е любимият ми черен пясък с плаж) - т.е. на по-малко от километър. За мен това разстояние не би било проблем, но вие си преценете за себе си.

ПП - сега погледнах редовната цена, която са дали - 70 лв. за двойна стая, т.е. по 35 лв. на човек, - това НЕ Е РЕАЛНА ЦЕНА за човек за града преди разгара на сезона през август, а те са я дали за до края на юли.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 13:37 от argun

# 530
  • Sofia
Резервиах утре за "Бижу".
Някой вече да е ходил - мнения и пепоръки а менюто?
/Май всички изпокупихме ваучерите им...  newsm78/

# 531
Резервиах утре за "Бижу".
Някой вече да е ходил - мнения и пепоръки а менюто?
/Май всички изпокупихме ваучерите им...  newsm78/
. Както вече писах аз харесвам панираните домати, картофките и от салатите май шопска. ))))но съм яла преди три години там. Имам 3 ваучера но ще ги ползвам края на май началото на юни. Така че остава ти да кажеш как е)))) лятото е готино отвън но сега като е по хладно незнам вътре не съм седяла.

# 532
  • София
Вие можете ли да четете коментари в Грабо? Аз не , дори и на мейл вече не ми отговарят- все едно не съществувам  Crossing Arms , а дори и един негативен постинг нямам, може би въпросите ми са Лоши...
 Всички въпроси по интересуващата ме оферта(вкл. и моят)бяха публикувани на следващия ден в коментарите.Търпение Peace Simple Smile
 Мои коментари също не се публикуват, явно защото не бяха положителни и както вече казах им обявих бойкот  Crossing Arms Такава цензура е недопустима  Naughty

# 533
Здравейте!
Аз като ходя на маникюр не ми изписват/изрисуват 1-2-3 нокътя,а всичките 10. А само днес видях две "оферти" тип : 3 нокътя, 4 нокътя(май не се знае и дали важи за двете ръце). А това ,че е "ОПИ" малко ме вълнува,като е такова отношението. Знаят как да откажат човек или да принизят критериите за качество  Sick

# 534
Шехина,
погледнах сайта на дийлс. Хубавото е, че този хотел е в старата част на града. Цена от 15 лв. на легло е напълно нормална за РАЗГАРА на сезона през последните две години. Виждам, че е даден период на офертата - до края на юли. Не знам какъв съвет да ти дам... от една страна е хубаво човек да има сигурност за летуването отрано. От друга - цената не е събарящо ниска, всъщност е нормална, а и трябва да се има предвид, че централният плаж на града е пред Грандхотел Поморие (след него е любимият ми черен пясък с плаж) - т.е. на по-малко от километър. За мен това разстояние не би било проблем, но вие си преценете за себе си.

ПП - сега погледнах редовната цена, която са дали - 70 лв. за двойна стая, т.е. по 35 лв. на човек, - това НЕ Е РЕАЛНА ЦЕНА за човек за града преди разгара на сезона през август, а те са я дали за до края на юли.

Argun, благодаря ти много за полезния коментар Hug Като гледам и по липсата на купени ваучери, явно наистина офертата не си струва, така че я подминавам спокойно Simple Smile

# 535
Момичета,нямам възможност да си разипечатам ваучера до утре ,а исках да посетя един фитнес,за когото съв си взела ваучер...Има ли смисъл да ходя или да изчакам ден и да отида  с изпринтения ваучер? newsm78

# 536
  • София
Момичета,нямам възможност да си разипечатам ваучера до утре ,а исках да посетя един фитнес,за когото съв си взела ваучер...Има ли смисъл да ходя или да изчакам ден и да отида  с изпринтения ваучер? newsm78

Не си писала от кой сайт е ваучерът, но при повечето е достатъчен само номерът на ваучера и евентуално контролните цифри (ако има такива) Peace

# 537
Писах преди известно време-имам един излишен вау4ер за солариум 50 мин и 3 процедури колариум в Борово-студио Савана до 10.06
иска ли го някой???пишете на ли4ни моми4ета

# 538
От Вип Оферта е. Peace

# 539
MyOffer:

Някой може ли да ми каже къде бъркам, закупих ваучери миналата седмица, платих ги и сега уж трябва да се покажат в профила ми, но там излиза: "Все още не сте закупили ваучери" ???...

Общи условия

Активация на акаунт