Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Да си повторя питането за MyOffer, преди да им пиша гневно:

Закупих ваучери миналата седмица, платих ги и сега уж трябва да се покажат в профила ми, но там излиза: "Все още не сте закупили ваучери" ???...

Ами най-добре се свържи директно с тях!  Peace

P.S. Имам Ваучер за Бона Деа за една от първите им промоции http://www.888.bg/offers/detail/expired/4065 Гледам го и не мога да се начудя кое струва 75лв?!  ooooh!

Е тук ми направи голям смях  Mr. Green, току-що си гледах същия ваучер и се чудя какво да го правя Laughing Обаче са се изхитрили, пуснали само измиване и терапия (говоря малко наизуст мързи ме да ровя офертата) за 12 лв. без подстригване  Mr. Green младежа трябва да изкара някой лев ))))

# 571
  • София
 Mr. Green То на мен милото ми го беше купило да ме зарадва, щото "много съм обичала да ходя на СПА".  Joy hahaha

П.П. Не, подстригване има, ама само това + няква маска и измиване.  Shocked newsm78

# 572
Ако имате излищни ваучери за Бона Деа, аз с удоволствие бих ги взела  Flutter

Ще те имам предвид, бях взела ваучера за майка ми... но нейните смени са много кофти и не е ясно кога е свободна а ваучера изтича към 20-ти май, ако не се лъжа... ако не успея да й запазя час в удобно на нея време ще го продавам.

Mr. Green То на мен милото ми го беше купило да ме зарадва, щото "много съм обичала да ходя на СПА".  Joy hahaha

П.П. Не, подстригване има, ама само това + няква маска и измиване.  Shocked newsm78

Верно, НО забележи от 75 лв. на 30 лв. как са го намалили  Laughing hahaha

# 573
  • София

Искам да напиша накратичко как няма да си ползвам неразумно закупените ваучери от нейл бар Бебалс. Защото хорицата не могат да общуват с клиенти и по-точно общуват с тях сякаш е соц време   Laughing

Това е адски вбесяващо. Вече почнах да предавам информацията нататък и каквито жени познавам, там няма да отидат да им правят ноктите. На твое място бих отишла, за да си прибера парите и "да говорим" (въпросът е принципен - на теб може да ти е все едно, че губиш парите, но точно тези не заслужават да ги спечелят - дори с усилие, та какво остава без). Докато "говорим", едно от нещата, които бих му казала на хубостника е, че имиджът им вече е пострадал, защото съм се оплакала в интернет, няколкостотин жени са прочели и предават нататък по тръбата.

Ако клиент си позволи да се държи грубо без повод, приемам защитни реакции от страна на персонала. Според повечето хора не е редно, защото "клиентът винаги е прав", но това, че е клиент, не дава на никого право да си изкарва комплексите върху персонала. Абсолютно непредизвикано лошо отношение към добронамерен клиент обаче (при това след грешка, от която клиентът е ощетен) ми качва кръвното по-ефективно от всичко друго.

# 574
  • София
В старата тема има пост от днес, понеже не е заключена, ако някой иска и може нека го премести тук, защото аз не успях  Embarassed
Здравейте и Христос Возкресе!
Премествам мнението от другата тема (къде съм бляла?!)

Искам да напиша накратичко как няма да си ползвам неразумно закупените ваучери от нейл бар Бебалс. Защото хорицата не могат да общуват с клиенти и по-точно общуват с тях сякаш е соц време   Laughing

Да ви разкажа ли историята?

На 16 април, което е събота, се обаждам да проверя кога могат да ми запишат час за маникюр (с крехката надежда да стане още същия ден). Безименен господин авторитетно ми съобщава, че всички часове са записани. Предлага ми през седмицата, обаче не ми е удобно и му казвам буквално "Добре де, я проверете тогава за следващата събота може ли." Онзи проверява, без да говори с дати; може, избирам си час, пише името плюс името на приятелката, която ще водя, готово. Впоследствие се сещам, че е малко предвеликденско време и си казвам "брех, какви мили, работливи хора, ръсят радост и нов маникюр празнично".

Следващата събота бързаме, защото знам, че закъснението е ваучеропагубно. Пристигаме съвсем навреме и гледаме... на нейл бара няма никой. Две продавачки от близък щанд ни казват, че маникюристите няма да идват, почивка са.
......
Представете си как се почувствах. Вдигнах телефона и много вежливо съобщих на безименна невежлива леля, че имам записан час и съм учудена от ситуацията. Безименната невежливост троснато ми заяви, че със се объркала, защото те няма да работят до вторник. Даде телефона на безименния господин, който ми заяви същото с тон "Лелеее, каква си овца, ти не разбра ли, че ние почиваме и не работим". Да, леко побеснях и не заради грешката, а заради свинското отношение. Естествено, поисках си парите обратно и отказах услугите им, за което господинът ми нареди да отида на място във вторник, за да сме говорели.

Халал да са им петте ваучера, с които щяха да си осигурят минимум три постоянни клиентки като начало. Добрата реклама е най-бързият път към срива на всеки продукт/услуга, на който нещо му липсва.

Наистина много неприятно се е получило при теб!!! Rolling Eyes Но и самата собственичка- Беба, при която вече ползвах един от ваучерите и съм много доволна от работата и, ми каза, че този въпросния господин все нещо не доглежда и води немърливо графика (един чичко, който по скоро прилича на охрана от соца)... Иначе усугата е добра,  и то много добра по мое мнение, това го казвам предвид, че аз съм от  най-претенциозните клиентки.  Mr. Green
Жалко обаче, че комуникацията там куца...

# 575
  • София - Дианабад
goris, благодаря, че писа. Би ли ми казала как ви таксуваха? А обичайната цена на фамилната стая каква е? Защото аз търсих в нета и намерих цена на двойна стая 40 лв. Благодаря ти.

Нищо не сме доплащали, освен един сандвич за закуска за едното дете. Нямам представа колко е обичайната цена, защото сайтът не работеше преди да тръгнем. Но се радвахме на откровено гостоприемство  Peace.

А отзиви за хотел "Попини лъки" по тази оферта: http://vipoferta.bg/?

# 576
Здравейте!

Аз да си споделя притеснението. На 21ви излезе една оферта за ноктопластика в салон в София. От тогава досега само аз съм си купила ваучъра  newsm78 Според вас защо се получава така? Не знам, сега като пиша осъзнавам, че звуча малко глупаво, но ми е притеснено- да не би да има някаква уловка  newsm78

# 577
Здравейте, имам излишен ваучер за спа маникюр в салон Магама, цената му е 7лв., ако някои се интересува на лични, улях се с тези ваучери за маникюр и няма да успея да ги уползотворя  Tired

И аз го имам същия, добавям и моя някой ако го иска... няма да имам възможност да го ползвам Sad

# 578
  • у нас
аз гледам и само се облизвам Rolling Eyes за Плевен няма почти никакви оферти- няма прически, няма козметика, няма заведения, няма нищо интересно! До сега съм попадала само на една автомивка ли беше newsm78 един маникюр и една фотоепилация Tired като гледам за София и Варна какво става и направо благородно ви завиждам- вие дори може да избирате и на коя оферта е по-добро обслужването Peace дано пуснат хубави оферти и при нас Praynig

# 579
Здравейте, тук малко се притесних - сега си правих ревизия на купените скоро ваучери и на валидността им и този за био меню в София 1912 ми излиза, че е бил валиден от 17.04 до 18.04 - т.е. само един ден! Някой друг има ли такъв ваучер, аз ли съм недогледала като съм купувала или има някаква грешка? Благодаря предварително  bouquet.

# 580
Нещо за хотел Екстрийм в Пампорово?- http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=161

И за ТодороФФ-http://bg.kolektiva.net/ruse/dvudneven-prestoj-v-todoroff-wine-spa-hotel.html

# 581
Момичета,някой използва ли си вучеирите от Грабо за Порто Релакс?
http://portorelax.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80% … 0%B0%D0%B6%D0%B8/

# 582
  • Sofia
Рапорт от ресторант "Бижу". Определено сме доволни. Препоръчвам градината, сачовете, панираните домати и панираните топени сиренца. Обслужва едно много мило момиче. Градината е по-приятното място в сравнение с вътрешния интериор, така че изчакайте топлото.  Laughing

# 583
Нещо за хотел Екстрийм в Пампорово?- http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=161

Бях този март в Екстрийм без ваучер. Хотелчето е хубаво, стаите са доста големи, персоналът е много любезен. Крайните стаи са леко студени, наложи се да се местим. Басейнът е 29 градуса на моменти беше студено - джакузито се намира отвън и се излиза от басейна, ако се отваря и затваря 4есто (както беше в нашия случай понеже имаше много гости) басейнът се охлажда. Фитнесът е много малък по скоро има 2-3 уреда в един ъгъл но има пътечка. Сауната и парната баня бяха ок. За съжаление от масажите не успях да се възползвам. Персоналът като цяло и особено в барчето са много children friendly- децата на всички гости играха и вилняха на воля. Въпреки някои забележки, като цяло съм доволна от престоя и отношението. Трябва да сте с кола защото е отдалечен от центъра, през сезона предлагаха безплатен трансфер до пистите и обратно, направиха ни трансфер и до/от друго място след уговорка, нямаше проблем и без допълнително заплащане.

# 584
Вчера бях на почистване на лице при Бранкова в салон"Бранков". Много съм доволна! Работи чевръсто, но не претупва. Добре ме почисти, а днес сутринта по нищо вече не личи, че съм била на почистване вчера - лицето е напълно спокойно, всички чeревeнини са изчезнали.
Ще отидапак  и на редовна цена, а ако има пак ваучер въобще бих се замислила.

Общи условия

Активация на акаунт