АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от нас, т.е. от мен.... Марти днес замина на зелено училище с едни първокласници ....и  майка ми разбира се.... Simple Smile)) Лошото е , че доста се разкашля и я пратих с инхалатора, но се надявам там да се оправи по-бързо. В с. Баня до Банско са, а има и минерални басейни....
 Аз също се интересувам за плуване в Дианабад, поне ми е близо. Нана, а ти ли влизаш с Кало да го събличш , къпеш , обличаш ?
 Аз пък ходя на едни курсове по английски и съм, като ученичка- понеделник, сряда и петък от 8.30 до 13.00ч, ама ми е много приятно .
  Честит 1- ви Май !!!

# 106
  • гр.София
Полито,честито и на вас Hug

Честит празник и от мен!
 Обяснявам на София,че е ден на работещите. Тя ми казва-аз работя. Какво работиш. Уча. какво учиш! Медицина Simple Smile

Умирах от любопитство за къде се разкрасяваш,Нана. но сега разбрах,мерси.
 Сега пък Анди ми разръчка любопитството Laughing

Къде гледате Дария-плувкиня.Във ФБ ли?

Анди, а до Гого нали не е Токи?

# 107
  • София
Точно Токи е, според мен  Simple Smile А на Дари снимка има в поста на Велмар, във ФБ не съм виждала.
Хайде, честит 1ви май и от мен  Simple Smile  На С. хич не й трябва медицина  Simple Smile

# 108
  • гр.София
А на Дари снимка има в поста на Велмар, във ФБ не съм виждала.

Много съм зле. Видях я. Ефектна екипировка има Peace

# 109
Мдаааа, Токи е...затова и пуснах снимката, въпреки вида на Гого. Laughing

Другата седмица е Гергьовден, така че ако искате по-следващата събота и неделя, т.е 14 или 15 май? Място нямам претенции, така че давайте предложения. Laughing

Елфче, Блан
, обещавам места в ложата за продължението. Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:05 от AndyB

# 110
Поли, Елфче, честито приемане на малчовците в ДГ Hug
Айла, ние водихме Деница вчера и днес да плува, но в нашия квартал /Княжево/. Удобно ми е, защото е зад детската градина, а и познавам треньорката, Влади се учи при нея. Комплекса се казва Флойд, има и сайт. Нямам снимки, защото не ми позволиха да остана. Децата са малки и понякога се разстройвали като има родители. Деница е най-малка, но много й е харесало и е слушала Simple Smile
Чак сега успях да разгледам снимките, хубави дечица и хубави мами си имаме Hug
Аз също си пооправих цветята, сложих и сандъчета, като преди това си измих и прозорците, насадих си и гладиолите. Открихме сезона и на барбекюто, там колко чистене падна само ooooh!
За среща и аз съм навита, към 14-15 май. Най-вероятно следващите почивни дни ще хванем нанякъде, както са и три поред.

# 111
  • София
  Мерси за информацията за плуването, явно ще трябва по-сериозно да разгледам възможностите.
  Аз също си взех съндъчета за терасата. Имам обаче следният проблем, исках да висят, защото така на парапета, който е широк към 25 см, но терасата е много тясна има опасност да ги бутна. Проблема е че поради широкият парапет, онези металните който се ползват за да висят съндъчетата няма как да се закрепят и още го мисля.
  За среща съм навита, надявам се да успеем да се домъкнем тайфата, само на 15-ти незнам от колко часа сме на някакво тържество от балета им от ДГ и вече имам билети  Simple Smile
  Тази седмица съм два дни на работа, по-случай РД на малката на четвърти си пуснах отпуска сряда и четвъртък и направо вече се чувствам като отпускарка.
  За РД на каките съм решила да им купя по-големи колелета, че още са на 12 инчовите. Проблема ми е че най-точно им стават 16 инчовите, но за 1-2 години ще умалеят, а по две колелета през 2 години не ми се купуват. Варианте  18-ка, ще им става сега, и ще издържи повече време, но повечето марки я нямат. 20-ката вече им е огромна. Така че още се колебая за 16-ка и после 20-ка или 18-ка да открия някаква марка...
   Във връзка с чуденето за колелета, в събота и двете каки основно Николета ни накараха да им махнем помощните гуми. Оказа се че Николета веднага почна съвсем спокойно да си кара без тях, докато Ваня още си се клатушка, макар да се задържа понякога. Проблем е че им е много ниско вече и се изморяват.
   На малката взех колело без педали на Пуки и вече нямам  търпение да и го подаря, за да видя дали ще и допадне Simple Smile

# 112
Aйла, Дария е с 16-ка, но кара чудесно 20-ка на съседско дете.ПОмисли  още веднъж и премери по тях Wink Иначе и тя  кара без помощни,Рожденния ден ми е далеч като мисъл.ХИч не съм на такава вълна.Продължавам да отпускувам и се размазвам от кеф.Ходихме уикенда на Плевен .Супер съм доволна,.Посетихме и  моите баба и дядо.Дария остана много доволна от емоциите.Накара ме да обещая че ще отидем за няколко дни на ваканция лятото там Simple Smile  Албенче- не знаех за съществуването на басейн  и треньор в района.,Ще те притесня  на лични  за повече информация. че до Дианабад разстоянието много ме бърка Rolling Eyes
За среща-ще се включа в последния момент че не мога да кажа отсега .
Хайде ставам че днес съм планирала да ходя по институции разни и да отметна малко отлагани задачки.Хубав ден и успешна нова седмица Hug

# 113
  • София
  Велмар мерси за съветите,н о ги гледах 20-ките и са ми огромни. Дори да ги карат те, ще трябва сигурно аз да ги бутам и тн и няма да ми допадне. Николета може и да успее да се справи с 20-ка, но Ваня е 5 см поне по-ниска и със сигурност ще  е голяма. Ще го помисля още де, има време.

# 114
  • София
Добро утро.

След като вчера пет часа Кало и останалите по-големи деца на РД на Боряна вилняха като хуни, той заспа в 18.30 ч. и се наложи да го оставим да спи у нашите. Та дядо му го завел тази сутрин на градина. Аз само минах и оставих на учителката рано рано раничката му.
Та днес пак всеки по обичайните задачи.

# 115
  • София
И аз сложих няколко снимки с мечките  Crazy
Тъкмо да ходим навън, и почна буря  Confused
Анди, не успях да прочета цялата тема, но девойката, дето беше писала в титлата си, че обича разни физиологични дейности ли е в основата на караниците?  Laughing
Само Ивайло ли не може да кара колело без помощни?  Rolling Eyes Той и с тях няма кой знае какво желание, може би защото му е тежко колелото.  Rolling Eyes Изобщо не му знам размера  Embarassed , и ние решихме да вземем по-голямо преди, но явно сме го надценили.
"За" среща съм винаги  Peace , само дето времето през май е малко неподходящо за предварителни планове  Rolling Eyes

# 116
  • София
Споко, Елфче, Кало изобщо не иска да кара колело. Така си седи неговото - чисто ново. 16-ка е. Ако някой проявява желание - мога да го продам спокойно.  Grinning

Ето го колелото, ако някой прояви интерес.

http://avgustinki.snimka.bg/?album;aid=159136

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 18:13 от nana77

# 117
  • София
Elwing  моите до онзи ден си караха с помощни, изобщо не съм мислила да ги махам, но Николета натсоя. И реално само тя се оказа, че кара, Ваня не се справя, ама нали Ники е без....
Нана страшно много си отслабнала, погледнах снимките, наистина като че ли гледах друго човек Simple Smile

# 118
  • София
Мдааа, едни 47 кг  Grinning И се надявам до 3 седмици да ги закръгля на 50.

# 119
  • София
  Браво на теб и това само с диета или и спортуване?
  Аз ако сваля 45 кг, ще съм на нула  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт