АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
 Нана,все едно си влачила цял човек на гърба си.
 Ох,сетих се за Айла,че ще остане на нула,ако свали толкова Simple Smile

И ние имаме днес представител на трудовия фронт.

# 151
  • София
Нана,все едно си влачила цял човек на гърба си.
 Ох,сетих се за Айла,че ще остане на нула,ако свали толкова Simple Smile

Мда, 48 кг - една Кейт Мос, добре че се отървах от нея, че хич не я харесвам  Mr. Green

# 152
  • гр.София
 Joy

# 153
  • София
Честит парзник на всички именници и от нас  bouquet
Блан, аз ако сваля 46, ще остане 1кг само бебето, защото откакто забременях качих 1 кило Simple Smile Така че ако сваля 46кг, от мен ще остане по-добрата част Mr. Green

# 154
  • гр.София
 Да,Бубче,ти си другия представител на семейство фиданкови Simple Smile
 Да е живо и здраво килограмчето Hug

# 155
  • София
Честит парзник на всички именници и от нас  bouquet
Блан, аз ако сваля 46, ще остане 1кг само бебето, защото откакто забременях качих 1 кило Simple Smile Така че ако сваля 46кг, от мен ще остане по-добрата част Mr. Green

48, Бубе, та тамън ще си на минус  Joy

# 156
Аз съм си в къщи да се лекувам. Вчера си тръгнах от работа само след 1 час. Много бях зле и предпочетох да не съм при децата да ги заразя с нещо допълнително. На всичкото отгоре ме втресе, вдигнах температура ( а това се случва рядко) и целия ден лежах. Отдавна не се бях разболявала така. Днес съм една идея по-добре, но определено смятам да си почивам из къщи. Най-много да изпратя мъжете на разходка, а аз да си полегна. И без това нямам сили.

Нана, браво на теб. Hug
Бубче, нека да расте "килограмчето" в теб. Hug

# 157
  • София
Честит имен ден на Гого, Жорко, Георги и на всички ваши познати и роднини, които празнуват!  Hug Hug
Айла, да ти е жива и здрава Елена!  Hug  bouquet Heart Eyes И зло да я забрави  Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 00:18 от Elwing

# 158
Макар и в края на деня се включвам да честитя именния ден на всички празнуващи Hug ДА сте живи и здрави ви желая! Аз от цял ден скитосване едва преди малко  честитих на собствената ми сестра, която също  празнува. Ама- то в това изненадващо хубаво време- как да се спре човек и да си седи вкъщи.Атакувахме планини и върхари.Чувствам се страхотно  презаредена и уморена.Готвих по никое време закъсняла гергьовска вечеря, но пък си заслужаваше, съдейки по адмирациите на  дегустаторите Wink Сега си допивам бирата  пред телевизора и мисля така да завърша този чудесн ден.Дано и утре времето е благосклонно  и да успеем да се разнообразим отново.Това са ми последните  2-3 дни от отпуската .Гледам да се възползвам максимално.
Кайли- взимай мерки и оздравявай бързо.( моят мъж пак го по4на гърлото, ама не ми се подхваща пак това чудо дори  с мисъл.Правя се че няма  проблем с надеждата  да отмине )
Хайде- оставям ви.ХУбава вечер и приятни почивни дни от мен Hug

# 159
Благодаря ви момичета за пожеланията! Hug

Ето и скромна почерпка за следобедното кафенце. Wink

Ние изкарахме много приятно тези дни - по-голяма част от времето на маса с трима именници и един рожденик и недостатъчно в зоол. градина с приятелчета на Гого, които бяха тотално пренебрегнати в полза на Толга. Grinning

# 160
  • София
 Малко снимки от РД на Елена, има освен каките, още две други августинчета - http://aila.snimka.bg/children/rd-elena-2-godinki.591017

# 161
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581502.msg18600753#msg18600753
Цитат
Детето ви обича да кара колело?
Иска да го прави в компанията на връстници?
Има възможност за това!

Елате на велопохода за малки велосипедисти
в рамките на организирания от Асоциация Родители
ФАМИЛАТЛОН –
празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот!

Маршрут за 3-4-годишни и маршрут за 5-6-годишни колоездачи!
С каквото имате - велосипеди с 2, 3 или 4 колела!

Кога?
На 14 май 2011 г. от 12.00 ч.

Къде?
Алеята около Английската ливада в Южния парк.

Как?
До 12 май заявете желание за участие на мейла на Асоциация Родители office@roditeli.org.

Награда за всеки участник!

Освен във велопохода всяко дете може да дойде от 10.30 до 16 ч. на Поляната с гълъбите в Южния парк и да се включи в състезанията и забавленията, организирани от над 20 спортни клуба и арт ателиета: бадминтон, софтбол, капоейра, айкидо, паневритмия, ролери, карате, семейни игри, роботика, бокс, художествени ателиета, верижно четене, катерене, петанк, ръгби, акробатичен рокендрол, таекуондо и още много екзотични и динамични игри. 
На сцената ще има разнообразна програма - музика, танци, демонстрации, игри с публиката...

И за още по-голямо забавление - обиколка на "Малката Европа" в Южния парк: най-необичайният и интригуващ начин да опознаеш 27-те столици на стария континент. Под формата на игра всички деца ще могат да пресичат границите на държавите само с няколко крачки и да научат нещо интересно за европейските ни съседи.

Заповядайте - на 14 май, в Южния парк!

# 162
  • София

Хайде да почерпя за одъртяването си  Simple Smile
Айла, мадамите ти са прекрасни! Пу-пу! Коя е с бялото и коя в лила?  Embarassed Така и не се научих да ги различавам  Blush И само едно августинче разпознах  Embarassed Rolling Eyes

# 163
  • София
  Ваня е в лилаво, Николета е в бяло. Ваня е по-ниска и с по-гъсти вежди Simple Smile - http://aila.snimka.bg/children/rd-elena-2-godinki.591017.23356897
  Да майката на другото августинче не пише тук, но се познаваме откакто бяха бебета. Младежът е Виктор, мисля че никът на майката беше росибоси... - http://aila.snimka.bg/children/rd-elena-2-godinki.591017.23356850
  На Цвети ама никак още не и личи, че е бременна, освен че хапва малко повече   Heart Eyes
  Ина си хареса моят мъж, най-накрая да има още някой който да го хареса освен аз  Heart Eyes
  Всъщност и другата близнашка двойка реално са августинчета, макар термина на майката да беше септември и също отдавна не пише във форума. Те са момче и момиче. Така че реално бяхме три от майската темичка на Елена и шест августинчета 2006 година Simple Smile Плюс още няколко на по 3-4 годинки деца.

# 164
  • гр.София

ЧРД, Ани!  Всичко най-най-хубаво да ти се случва!

Ваня има уникална прическа Heart Eyes
 Айла,да ти е здрава и щастлива Елена!

За августинката-росетобосето трябва да е= Тя пишеше в темата. И да чете съм я виждала.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 08:55 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт