АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Току-що прочетох, че днес бил Световен ден на медицинската сестра - Кайли, Ели, Лиани, Юлиана, честит празник  bouquet /надявам се, че не пропуснах някой/

# 226
  • София
albena_vlady ,много мило,благодаря Hug Аз също научих едва днес.

# 227
Албенче, благодаря! Hug Бях забравила. Честито на колежките.  bouquet

Потвърдена е диагнозата -Варицела. Но детето е спокойно и дано да е все така.

# 228
  • гр.София
Току-що прочетох, че днес бил Световен ден на медицинската сестра - Кайли, Ели, Лиани, Юлиана, честит празник  bouquet /надявам се, че не пропуснах някой/

Честит празник и от мен на благородната ви професия  bouquet

Кайли,да я кара леко до края ,тогава Peace

# 229
Честит празник на всички колежки !Пожелавам по добро заплащане Simple Smile
Благодаря за пожеланията

# 230
Здравейте момичета !
Извинете ме, че така ненадейно нахлувам в темичката ! Аз отдавна не съм писала. От Добрич съм и се казвам Веселина Калчева и сина ми Виктор на 04.08. ще навърши 5 години. Досега редовно ви четях, но тъй като не ми оставаше много време да пиша, сега мисля да наваксам с пропуснатото.
Имам снимки на децата ми (Християна на 9 г. и Виктор на 5 г. ) във фейсбука ми : Veselina Kalcheva
Успешен ден на всички !
 Simple Smile newsm10 newsm51

# 231
еййй, много бременни - БРАААВОООО!
Лека и безпроблемна на всички ви желая!
Ще почета малко назад, че да съм в час.
Ние сме ок в нас, гледаме се, ядосвам се, че Ади не я приеха в ОДЗ....първа резерва е в това на батко си...ама какво от това. Аз се връщам от юни месец на работа - кофти...но няма как, с 240лв не се живее. Радостна от това е само Айла Simple Smile))), че ще обядваме заедно Simple Smile)))). Поне знам, че някой ме чака с добри намерения Simple Smile))
Хайде, лек ден! Па ако някой се сети, че може да ми помогне да бутнем Ади  - пишете. Помощ няма да откажа Wink
Жоро си е дивичък както обикновено, не спря да терори сестра си. Ама тя си и свикна. Любов ли бе да го опишеш. Беше се подстригал, пък заявил на госпожите, че иска  да напуска градината....и какво ли не и какво ли не, подплатено с денонощно философстване и дърдорене Simple Smile))
Кеф, а?
Спирам да пиша, че аз пауза, пауза...пък като пооочна...

# 232
Хайде и Толга е с варицела. Доволна съм, защото след месец ще ходим на море. ДДС-то е подадено, заплатите преведени - да чукана на дърво разболя се точно по график.  Simple Smile
А майка не помни дали аз съм изкарала варицелата. Та така плановете ни за празниците се провалиха, но точно на 22 май ни свършва карантината. И за да убия скуката цяла седмица ще се включвам активно в темата.
Кайли - леко изкараване и на вас.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 21:51 от Dreams

# 233
  • София
Аз пък съм вече отпускаааааааа  newsm44
Чаааааааааак на 25-ти май съм на работа.
Кало го взеха нашите до утре вечер, Митко отиде на работа, аз си почивам активно.  Mr. Green

# 234
Честита ви  варицела Дриймсче Simple Smile ДАно леко я изкара Токи.ИНаче- радвам се че ще те виждам, макар и виртуално Simple Smile За среща- аз не смея отсега да се ангажирам .То не че разбрах кога и как е  замислена де.... newsm78  Днес  беше поредното тържество на Дари в градината.Имаха концерт на народните танци,Децата се справиха чудесно.Много съм доволна. Личи си  надграждането на знания от миналата година и тази в хореографията.И най-важното е- ходят с желание и им личи.Евала на госпожата- малко са такива като нея. По средата на концерта Дария видимо промени изражението си  и ...засия.Оказа се че причината за този неочакван прилив на извънредна радост е  баща й, който  успя за първи път да дойде на подобно мероприятия.Няма такава радост и гордост Simple Smile Лъвска  работа  Grinning Като си тръгнахме от градината  останахме пред блока да кара  кънки и колело.Сега дойдоха и сестра ми с децата на гости.Нямат спирачки Simple Smile Те нали се виждат 2 пъти в годината с батковците- сега не могат да се набеснеят.Утре ще им измисляме програма да ги забавляваме .Не знам дали ще ми остане време уикенда да се включа поради  тази причина .А и времето го дават чудесно Heart Eyes Оставям ви с пожелания за хубави почивни дни.Аз продължавам  купона вкъщи Simple Smile ДО писане

НАна- приятна почивка и на теб,Доживя до отпуската, а Wink

# 235
Редактирах се и аз за срещата. Мъжа ми иска да ни кара при майка, че там няма малко дете. Е, това за мен е добре дошло де, но ще видим какви изнанеди ни е приготвила другата седмица.
Нана, приятна ти почивка.  Laughing
velmar, AndyB и двамата хореографи са "бате Митко" - единия е по латино, а другия по модерни танци. Според мен като цяло миналогодишния концерт беше много по-добре изпипан, но факт е че тази година децата ни танцуваха прекрасно. И разбираемо силната страна на нашата ДГ бяха модерните танци.  bowuu
А за плуването мога да препорчам JK Fitness ж.к. Бокар на бул. България - Толга ходи на групови тренировки, но аз по принцип нямам претенции. А и на една от тренировките се оказа че е детето група, та набързо си приключи тренировката след 15 мин. самотно плуване в басейна.  Mr. Green

# 236
Dreams, ами честита ви варицела! Wink Сигурна съм, че ще мине леко и поне плановете за морето няма да се променят. Hug

Гого пък е с Т от вчера и кашлица...явно пак някое вирусче е хванал. Rolling Eyes

Аз лично съм доволна от 'батко Митко', защото децата видимо се забавляват, хващат ритъма и заучават все пак някакви движения, а пък засега амбиция да го правя танцьор нямам. Laughing

# 237
AndyB, благодаря!  Hug Знаеш колко исках да я изкара. Няма Т няма му нищо, само както казва Кайли пъпките никнат като гъбки.
Бързо оздравяване на Гого.

# 238
  • София
Дриймс, леко да изкарвате варицелата!  Peace Аз пък хич не искам да я хващат децата  Embarassed
Бързо да се оправя и Гого!  Peace
Ивчо пак е с червени очи, омръзна ми от тази негова алергия.  Rolling Eyes
Веселина112, добре дошла отново. Във ФБ с това име ми излизат много хора, коя си ти?  Simple Smile

# 239
Добро утро.
Привикаха ме извънредно на работа, че и детето на колежката е болно.
Тони е добре. Сега като почнаха да завяхват първите пъпки почнаха и сърбежите. Вчера с баща му излязоха за малко зад блока по обед докато нямаше никой. Днес ще трябва да си намират занимания двамата.

Dreams леко да изкарате и вие варицелата. Ако има възможност да отидете някъде с дворче докато е карантината ще ви бъде по-лесно. Аз чера полудях в апартамента без да излизам цял ден при това хубаво време.

Общи условия

Активация на акаунт