Бързо оправяне на малчуганите с варицела, може ли да се срещнем с някое болно дете докато сме в бг че да я изкараме и ние че тук нищо не се чува и не се вижда за тази болест

Другата събота и неделя сме почивка и пак ще ходим на бунгалата на които бяхме преди, надявам се да е по топло този път, но не достатачно за да няма комари

Днес деня мина под надслов тераса, сложихме още някоя саксийка, после сестра ми се отби, донесе ми Starbucks и си го изпихме с кеф на терасата, ако не ръмеше щеше да е идилия но и така беше хубаво.
Аз съм на вълна подаръци, обожавам да купувам, но за жалост позволените куфари са само по 1 на човек, а много ми се иска да не пътуваме с повече от 3 че с две деца ще лудна, засега има подаръци за най добрите ни 3 ма приятели, с които нямам търпение да се видя, в момента съм в чуденка за свекъра и свеки както и за бабата на Иван
Идеи? По възможност леки

Трябва да са 12, аз само 6 смъкнах. Но си позволявах да ям след 16ч, кис.мл. ми беше от 3%, а не от 0.1%, пиех си кафето със захар, ям плодове... неща, дето не са позволени