АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Пух, и какво сега - момата е на диета от пренаталния си период ли?   Laughing  Hug

Joy  еее,не съм луднала чак толкова  Laughing вчера вече пробвах най-после машината за хляб - мнооого добре  Laughing

# 481
Албенче, как вървят ролерите втора ръка? И аз се замислям за такъв подарък.

Кайли, платихме ги 20 лева и изобщо не им се зачудих.
Имах желание да кача малко снимки, тук или във ФБ, но интернета е малко бавничък и ще стане като се прибера в София.
Нори, какво общо имате с Ихтиман, или просто ви беше маршрут за шофиране?

# 482
  • София
Хм, само аз ли не виждам моето дете да се оправи на ролери?  newsm78 Един 8г младеж се пребиваше онзи ден сума ти пъти и се замислих кога ли бих предложила на Ивайло подобни неща  Rolling Eyes То си зависи и от детето де, друго момиченце на същата възраст кара страхотно.  Rolling Eyes
Блан, къде си наистина?  Rolling Eyes Надявам се сте добре  Hug
Бубче, страхотни сте с Ина на сватбата на сестра ти. Тя също де  Simple Smile  Hug
Вчера бяхме в зоопарка и мернах Айла с трите мадами и таткото, но не бях сигурна дали ще се сети коя съм, а и търчах след Алекс, та не й се обадих  Embarassed Embarassed Blush
Албена, завидях ти  Hug
Нори, бързо да се оправя Яна!  Praynig
При нас нищо интересно.

# 483
  • София
Elwing трябваше да се обадиш, макар че най-вероятно докато не споменеш ника си няма да се сетя кой ми говори...  Blush.
Не беше зле в зоологическата, добре че слънчицето се скриваше от време на време и че успяхме да си тръгнем преди да завали.
В събота взехме подаръците на каките - колелета, остава да измисля и къде да празнуваме, че то време не остана..

# 484
  • София
Добро утро.

Ние с Митко таз седмица сме ергени, в неделя сутрин Кало отиде с баба си в Пловдив. Но пък в работата сме останали само две - останалите са в отпуска и положението е зловещо. Та съвместявам ходенето по гостита с достатъчно работа, ама пак си е друго де, като не тичам и до градината.

# 485
  • гр.София
 Привет Hug  Добре сме,трудим се.  И при нас нищо особено интересно.
 Освен ,че днес в ДГ имат ...."вятър" . (всъщност ТЕАтър)

# 486
  • София
Привет Hug  Добре сме,трудим се.  И при нас нищо особено интересно.
 Освен ,че днес в ДГ имат ...."вятър" . (всъщност ТЕАтър)
Ауууууууууууу, колко си кратка и лаконична, пък така се зарадвах като видях, че си писала Crossing Arms
Елфче, много благодаря, за Ина се съгласявам вднага, аз се чувствах като хипопотукче на токчета и доооста тромава, ама това са рисковете на професията Mr. Green

# 487
  • София
привет,
и при нас нищо интересно - работа, вкъщи...детска градина. Вече и аз взех да пуфтя в тия жеги.
Митко ще ходи  до края на другата седмица на детска и после отива при баба и дядо за повече от месец. Но детето вече явно се измори от детската, че днес сутринта три пъти ме връща да съм го прегърнела и гушнела....беше много тъжен  Sad

Елфче - и аз виждам Миташки на ролери.
Албенче - дано й харесат и нямате много падания.
ние сигурно ще му вземем колело- току виж пък прояви желание - че сега само пробва чужди, като реши, че му е трудно казва "не мога" и слиза.

отивам да гледам снимки - Бубче във фейса ли са?   

# 488
  • София
уф, с тоз обременен мозък - Елфче - НЕ ВИЖДАМ  Миташки на ролери... Joy

# 489
Елфче, много благодаря за хубавите думи!

И при нас нищо ново, освен че Елена я тръшна някакъв вирус и вече втори ден поддържа висока Т. Изчетохме почти всички детски книжки в нас, че на детето му доскучава да лежи и гледам да му обръщам внимание. Опитвам се да държа Павел далече от сестра му, но не ми се получава особено, тъй като са в една стая...

# 490
  • варненка от София
Я да се поразпиша и аз, че да не ме забравите случайно. Добре сме ние, завърнахме се във Варната и ме грабна ежедневието - градина, домакинстване, гледаме се с Невунка и така. Стефи е доволна, че е на градина, аз също. Хубавото тук при нас е, че лятото не затваря градината, няма сборни групи, абе рахат един вид.

Рожденият ден върви на фаза подготовка - както и преди май казвах ще правим барбекю тук в Ботаническата градина на Дружба, така наречения еко парк. Много е надъхана милата, вече съвсем съзнателно кани гости, избира кой, какво, определя какво иска за храна, каква да е тортата й отвън, отвътре, с какво да е облечена, иска анимация, поръчахме - абе един мини юбилей си е това - на 5 годинки. Вече е съвсем на ясно и с подаръците, и с всичко. Тортата ще е на тема "Принцесата и жабокът", правя фигурки та се късам, избрала си е кокосова торта дъга, за да ми още по-"лесно". Абе идилия... Освен нов хубав тоалет, иска и прическа и изобщо светът се върти около нейния рожден ден, това е. Подарък не сме измисляли конкретен, но тя толкова неща ще получи, че самата организация, тортата, аниматорът и гловоболието около празника, ще са й подаръка.

Цвети, гледах снимките от сватбата на сестра ти у ФБ, много убава, ама що те няма теб на снимките бе, само 2-3 откраднати кадъра... Thinking

Бременилките, да се пазите в жегите и да стискате кълки.

Пухче,  Shockedвтрещи ме това с мазнините по корема, егати напредналата технология. Сигурно след няко друга година ще казват и какъв цвят ще са очите на бебето, мани, мани...

Ние за РД на Неви й взехме баланс байк на Худора, което се оказа голямо за мънинка на този етап и за това кака го кара със страшна сила. Много добре се справя, засилва се и вдига крака, вярвам, че вече ако се качи на друго колело ,ще кара без помощни, но евентуално другата година ще я зарадваме с такова. За сега ще си балансира. Иначе коленете и лактите й са порядъчно обелени, но тя нали ще става на 5 и е супер смела и отворенгяс  Flutter

# 491
Елфче, да се изкажа по темата за ролерите. Снощи за първи път ги обухме на Деница. Направихме няколко дължини, като аз я държах за ръцете. Уморих се и Влади ме смени. Докато се обърна и той я беше пуснал. Далеч е от карането, но се придвижва и пази равновесие Simple Smile Обаче по-интересно е, че Влади така обработи баща си, че при днешната разходка до Варна, се сдоби и той с ролери. Той обаче си личи, че е по-голям, и се справя доста добре, само половин час след като се качи Laughing
Колелетата и двамата си ги карат с удоволствие, даже на Деница нейното е с нас.
Обаче, неприятното за мен, е, че веднага след морето се връщам на работа Sad Шефката ми се обади и ме помоли да се върна по-рано, а да ползвам дните понататък. Няма как, ще си ползвам отпуска по-нататък. Яд ме е, че няма да можем да отидем за по-дълго във Велинград Confused Деница ще я гледа татко й, а от 1-ви август е на сборна група. Ние РД не го планираме отдалеч, както дойде. Повечето й приятелчета ги няма, племеничките ми също не са в София, та ще действаме в движение. Единствено е сигурно, че ще сме на двора, на барбекюто. Само не знам какво да занесем в ДГ, тъй като торта не е разрешено през лятото. Чудех се дали сладолед и плодове поне мога да занеса?
Поли, бързо оздравяване на Ели, дано и малкият не се разболее.

# 492
  • София
Нямаме нищо към Ихтиман. Simple Smile Едно приятелско семейство ни покани на РД на детето им там, на опашката на язовир Искър и аз го приех като чудесно предизвикателство. Такова се и оказа Simple Smile

Яна вече е по-добре изкара 2 дни с Т и повръщане и сега трупа сили Simple Smile

Бубче, какъв хипопотук душичко Simple Smile изглеждаш чудесно! И Ина е превъзходна!

# 493
  • София
Албенче, аз останах с впечатление, че имате баба и дядо във Велинград. Те не могат ли да гледат Деница, да не ходи детето на сборна група?

По отношение на ролери и колело Кало е тотален игнор. Изобщо не иска и да чуе за подобни спортове  Mr. Green За сметка на това онзи ден почти се бухна с дрехите в дворното басейнче на кумата.  hahaha

# 494
Nana, явно ще плувате.  Grinning
То и моя не проявява желание, но се опитвам да го заинтригувам. Имам още много време до рождения ден и ще мисля.

Албенче, неприятно е да ти прекъсват отпускта. Но сега си почивай на морето.
Марулка, нали всички работят във Варна през лятото и нямате сборни групи.
Бубче, много сте хубави с Ина.

Общи условия

Активация на акаунт