АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Нана, имаме къща, но нямаме баба и дядо там. Обичам да ходя във Велинград, защото там си почивам най-добре. Добре, че таткото е в отпуск до края на месеца и ще я гледа той. А против сборните групинямам против, Деница също. Познава госпожите, децата от останалите групи също.
А ролерите се оказаха чудесно забавление. Вчера цял ден бяхме на разходка и возене, даже отказаха плажа и басейна Simple Smile

# 496
Добър ден  Grinning

Аз пак да си ви изчета с кафенцето. Второ за деня, че днес съм ранобудна. Бяхме при нотариуса, за да си вземем нотариалния акт за апартамента. Още малко остана, докато стане готов и вече нямам търпение. Но ще го обзавеждаме лека-полека, защото искаме да го изплатим за няколко години и месечната ни вноска ще бъде доста висока. По една стая на месец (примерно). Иначе вече гледаме за мебели, обмисляме цветовете... Разучих и училищата и градините в района... Само дано си намеря бързо работа, че не ми изглежда приятен вариантът да си правим сметка до последната стотинка  Confused

Вчера водихме Ели при педиатърката, защото продължава да вдига Т. Вирус. Дано скоро се оправи, че на всички ни омръзна да си стоим вкъщи...

Албена, завиждам ви за къщата във Велинград. Обожавам града и много обичам да почиваме там. Ходили сме много пъти и така и не ми е омръзнало. Да не говорим, че меденият ни месец беше там и пазя прекрасни спомени  Grinning

# 497
  • София
Аз се включвам с кафето един ден по-късно Simple Smile

На Кнежа е била ужасна буря в сряда, чак вчера веерта са им пуснали ток Shocked
Яна не се е уплашила,но много се е впечатлила и ми разказваше с въодушевление.

Аз замнавам във Варна др седмица в командировка Simple Smile чувствам се достатъчно добре Simple Smile

Полито стискам палци всичко да се нареди така, както го очаквате!

Аз все още не съм ходила във Велинград, но ще се поправя, някой ден!  Wink

# 498
  • София
Добър ден на всички

Днес слагам тортата за здравето на моето пораснало момче.

# 499
  • София
Нана,да ти е жив и здрав Кало. newsm59 Да расте щастлив,уверен,обичан и палав.

Днес и Роско празнува първи юбилей-10г.Почерпете се и за негово здраве

# 500
  • София
Нана, честит рожден ден на Кало и тук! Да ви е жив и здрав и да е оправен и умен поне колкото майка си  Simple Smile Hug    bouquet
Лиани, честит юбилей и на Росен!  Simple Smile  bouquet  bouquet Да ви е жив и здрав, много късмет и радост в живота му да има!  Simple Smile Hug

# 501
  • София
Нана, да ти е жив и здрав Кало и само да ви радва   bouquet

Лиани - честит рожден ден и на твоя Роско - да е жив и здрав   bouquet

Елфче - това време вече е за теб, а  Wink, хладничко...нищо че е малко дъждовно...

# 502
  • София
Нана, да ти е жив и здрав Кало, да ви радва     bouquet

Лиани - честит рожден ден на Роско - да е жив и здрав  !  bouquet newsm59  bigdance2 Tada

# 503
Честит рожден ден на Кало! Жив и здрав, и все така чаровен!  bouquet Hug

Честит юбилей на Роско!  bouquet

# 504
  • София
Малко снимкиииии

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.255940141083713.76291.1 … 878783&type=1

http://dizela.com/5RD/index.html

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 13:34 от nana77

# 505
Честит рожден ден на Марти ( напатерица)! Да е виж и здрав!  bouquet

# 506
Еха! Започва нашия месец с рожденици всеки ден! Hug

Честит рожден ден на Миташки! Да е жив и здрав! Много весел, игрив и щастлив! newsm59 Tada

Pouh, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet Hug

# 507
  • София
Еха! Започва нашия месец с рожденици всеки ден! Hug

Честит рожден ден на Миташки! Да е жив и здрав! Много весел, игрив и щастлив! newsm59 Tada

Pouh, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet Hug

И от мен!!! Да са живи и здрави сладурковците ни!!! С първа значима дата - 5 години!!!

# 508
Честито на всички рожденковци! Да са живи и здрави, засмени и щастливи, да им е сладък живота!
Децата бяха на село с племенничките и мама и сестра ми ги гледаха, гоолляяяям кеф, ходиха и на Враца и на другото село, сега са при другата баба, а ние с Митко ергенуваме когато не сме супер изморени.
Целувки, весело лято

# 509
Честит рожден ден на Ивчо /на спинки/, Лъчко /на мама иги/ и разбира се, на чаровната София   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт