АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честит рожден ден на Ивчо /на спинки/, Лъчко /на мама иги/ и разбира се, на чаровната София   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на рожденници! Живи, здрави, усмихнати и щастливи!!!  bouquet

# 511
  • гр.София
 От мен-благодаря Hug
 Честити Рождени дни на всички днешни, минали и бъдещи рожденици! Да са здрави и  весели и да растат в щастливи семейства  bouquet

С. я тресе някаква криза на около петата годишнина и в половината време е контра.В другата половина или се глези или е добра. Яко ми къса нервите.
И други неща ми опъват нервите от доста време,така че,когато ,и докато, ми се допише в темата-тя най-вероятно ще се е затрила окончателно .

# 512
  • София
Честито на всички Марии  ( само за Айла се сещам в момента, ама със сигурност има и други и производните на Мария имена. Да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички рожденници   bouquet

Блан и Миташки и в този прекрасен период - в момента майка ми си къса нервите с него, ама каза, че много много не му се връзва, но пък нали бабите имат по-железни нерви от нас. Аз съм изпаднала в чудене - дали да го поставям съвсем на мястото му или да го карам по-леко, за да не реши, че е нещо свързано с бебето  newsm78....добре че поне в момента не е при нас, та сега поне в това не се колебая  Laughing

# 513
  • София
Ехооооооо здравейте на всички!

Ние преди няколко часа кацнахме във Варна. Таз година голяма обиколка му направихме, ама аз така обичам. Не мога да стоя по 10 дни на едно и също място. Довечера сме на рибка, а после ще гледаме заря. Не знаех, че днес било ден на ВАрна, че даже неработен.

# 514
Привет и от мен!

Искам да честитя рождения ден на Ивчо, Лъчко и София с малко закъснение! Желая им много щастие и усмивки и по-малко боледувания!

Ние се завърнахме от морето и все още не мога да се настроя, че вече не сме там. Изкарахме си мноооого хубаво. Бяхме в Кранево. Не останах очарована - малко селце, с малка търговска уличка, няма къде да се разходиш... Но пък плажът беше много хубав - чист, широк, водата чиста и топла... Плажувахме от сутринта до късния следобяд. Децата спяха на сянка под чадърите, на обяд хапвахме в едно заведение до плажа, заемахме място точно до водата, за да ми бъдат пред очите децата всеки един момент. Ели и дъщерята на кумовете ни си се къпеха самички с поясите на плиткото. Почти не излизаха от водата. Павката си играеше в мокрия пясък. На него също много му хареса да се плиска в морето и доста трудно го изкарвахме от там.

Мисля че децата останах изключително доволни - всеки ден сладоледи, палачинки, царевици, батути, бънджита, въртележки... Не съм ги насилвала нито за ядене, нито за сън...

Вечер се разхождахме предимно в Балчик, Албена, Златни пясъци и Варна, защото както споменах, Кранево е малко селце и доскучава доста бързо.

Върнахме се в четвъртък, а в петък бях на интервю за работа, което трябваше да включва разговор на английски и гръцки език, тъй като фирмата е американска, а мястото за което кандидатствам е свързано с гръцки клиенти на фирмата. Оказа се, че това на английски език е с HR-ката на компанията, а не със собствениците. Мина изключително гладко, разбрах нещата, които ме попита и смятам, че успях да й отговоря задоволително. Но това на гръцки... просто не е за разправяне. Появи се един младеж, който трябваше да оцени знанията ми по гръцки език. Отвори един тефтер, в който си беше записал 3 въпроса на гръцки език с латински букви, които едва ми зададе. По време на моите отговори ми се наложи аз също да му задам въпрос, но той изобщо не разбра какво го питам, тъй като изобщо не знаеше гръцки език, а си четеше предварително записаните въпроси с латинските букви. Накрая констатира на български, че гръцкия ми е перфектен и няма абсолютно никакви забележки. Видях, че и на него му беше смешно, аз също едва се сдържах да не се разсмея... И сега чакам - ще ми звъннат до две седмици.

Варнеските мацки, имам въпрос към вас:
Тъй като с мъжа ми сериозно обмисляме въпроса за преместване във Варна, искам да ви попитам кои са хубавите квартали за живеене във Варна. От сайтовете за продажба на имоти се ориентирах горе-долу по цените на жилищата, но все пак ще се радвам да разбера и вашето мнение като хора, които живеят в града.

# 515
  • София
Успех! Стискам ти палци.

И аз с нетърпение чакам 19 Wink

# 516
  • София
Понеже не всички сте във фейс бук да взема да се направя сега на една добра вестителка тук  Laughing

Днес от 9.15 сутринта си имаме ново августинче - Боян на мама Блу. Мерки 3530, 50 см.
И двамата са добре.

Да е жив и здрав малкия Боян и успешно възстановяване на Блу   bouquet  bouquet  bouquet

# 517
  • София
Понеже не всички сте във фейс бук да взема да се направя сега на една добра вестителка тук  Laughing

Днес от 9.15 сутринта си имаме ново августинче - Боян на мама Блу. Мерки 3530, 50 см.
И двамата са добре.

Да е жив и здрав малкия Боян и успешно възстановяване на Блу   bouquet  bouquet  bouquet

Честито! Да е жив и здрав Боянчо!!!  bouquet

# 518
Бубче, честит рожден ден! Желая ти много щастие, много здраве, много късмет и много любов!

Макар да те познавам само виртуално, всеки твой пост и всяка дума, казана от теб, ме е убедила, че заслужаваш да ти се случват само хубави неща   bouquet

# 519
  • София
Радвам се, че темичката се пораздвижи малко  Simple Smile Нещо ме е налегнал мързел и не ми се пише, няма и кой знае какво, но да драсна някой ред.
Полито, успех! Peace
Бубче, чрд!   bouquet
Ивчо пък е много разбран напоследък.  Rolling Eyes Само ако можеше да чува повече  Crazy
П.П. някак кофти се получи баш в нашия месец темата да "умре"  Rolling Eyes

# 520
  • София
Утре ще е рожден ден на моят Петьо!
Ще става на 5, а дядо му на 80!!!
Една дата , едни и същи трите имена!

Утре ще е голям купон. Днес направих за детски рожден ден
доста неща, като децата са ми помагали. Получи се страхотна детска
торта за детският празник за сутринта, а вечерта ще сме в ресторант и
пак ще е една торта за двама, като рисунката отгоре ще е изненада
за всички!

Това е, макар почти никой не познавам, дори виртуално, но следя темичката.
Утре ще кача някоя снимка Peace

# 521
Наистина е хубаво като се раздвижи темичката. Аз не мога да седна спокойно на компютър за да се разпиша, че обикаляме между в къщи и свекърите за да не будим Тони рано сутрин когато трябва те да го гледат. Наложи се дори да си променя графика,за да има кой да го гледа в петък. В понеделник ще посрещнем сестра ми на летището и после ще го оставя още 2 седмици при нашите. Да идва септември и да тръгва на градина, за да си влезем в ритъм.

Обмислям и как ще празнуваме рождения ден в зависимост дали детето ще е в къши точно на деня. Трудна работа.

# 522
Радвам се да видя раздвижване в темичката. Признавам че ми домъчня за нея. НИе сме добре. Уплътняваме си ваканцията и гледаме да правим по нещо ново , интересно и разнообразно всеки ден. В София сме си вече, ама не знам докога Mr. Green Ще изкарам  май няколко  дежурни часа тия дни  , че колегата преритва вече цял месец самичък ... Crazy  Честно казано ми е домъчняло за работа сякаш...Не че се оплаквам от почивката , ама се чувствам странно от врмее на време.ТО аз се люшкам в двете крайности- от работа " на педал", до тотално размазване Crazy Тази година съм  повече от доволна от ваканцията, която си организираме Party Надявам се до края й да ни се случат още  хубави неща.Дари ще е на градина на 12. 09.Или поне така  планирам....
Кайли, и ние   планирахме РД на Дари в последния  момент, че при нас не беше ясно в кой град ще се намираме дори ooooh!  ПОлучи се чудесен празник- весело и  хубаво.Нали това е най-важното  в крайна сметка. Сигурна съм че и при вас ще е така.
Хайде- стига толкова че  прекалих.Отиваме на кафе, а после със Симо- на кино Sunglasses

# 523
И на мен като Велмар ми домъчня за темичката! Фейсбукът не може да я замести, така че се надявам да не загине съвсем. Confused

Ние се подготвяме да заминаваме на море, а багажът още е разхвърлян навсякъде...цял ден беше такава лудница, че не успях нищо да свърша.

# 524
Е_ то какъв багаж толкова  ти трябва Wink Аз съм станала специалист по събиране на багаж- може да ми засичате време Laughing Утре ли тръгвате? Ние утре  с Даруна сме планирали   едно водно забалвление.Да видим Thinking МИнахме море,  планина, басейни... Сега малко  градски занимавки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт