АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Анди, нареждаш  четири сака за всекиго по един и пълниш. Аз така правя.
Ние утре сутрин вдигаме катуна от Пловдив и се прибираме у дома. Омиткахме България, но съм много много доволна.
А и не се знае къде още ще попътуваме с Кало, че аз съм отпуска до 29-ти чак. Но на първо четене да се приберем вкъщи.

# 526
  • София
Днес на 19 август в 8:50 е роден Петьо.
Тази торта сме направили заедно:

# 527
  • София
Лус, да ви е жив и здрав Петьо! Много късмет и успехи да има!  Hug   bouquet Хубав празник! тортата е страхотна! Браво и на двамата!  Peace Hug
Блан, как си?

# 528
Честит рожден ден на Петьо! Да е жив и здрав, и все така да помага на мама!  newsm59 Tada

# 529
  • София
честит рожден ден на Петьо, да е жив и здрав и мнооого да ви радва   bouquet

# 530
Лус, честит двоен празник! Да са живи и здрави Петьовците и да те слушат и двамата Laughing А тортата наистина е разкошна, браво на помощника  bouquet Весел празник  bouquet

# 531
Честит рожден ден на Вики! Да е много здрава, много щастлива, все така чаровна госпожица!  bouquet Tada

Ембър, да ти е жива и здрава!

# 532
  • София
Честит рожден ден на Вики! Да е много здрава, много щастлива, все така чаровна госпожица!  bouquet Tada

Hug и от нас!   bouquet  bouquet

# 533
  • София

Честито и от нас!
Да ти е жива и здрава и щастлива! Да ви радва!

# 534
Благодаря! Hug

Luss, честит празник и на вас със закъснение!Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 535
  • София
Малко снимчици, после ще ги махна за да не ми се карат админите за големите снимки.

- стана на 5

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 19:17 от luss

# 536
  • София
Пак изчезнахте всички  Rolling Eyes
Лус, успях да видя всичките снимки, но не съм писала оттогава, много сте хубави  Simple Smile
Аз да се похваля, че Ивчо най-сетне започна за казва "р"  Crazy , а вече мислех, че ще ходим на логопед, нали до към 5г трябва. И сега сменя "л"то с "р", както бяхте писали и вие преди.  Simple Smile
Новото при мен е, че най-сетне се очертава да почвам работа, по специалността и съответно - не добре платена, но пък с подходящо за отглеждане на деца работно време. Общо-взето доста съм се шашнала, нищо не помня, а и нещата са се променили, но се надявам да свикна преди да ме изгонят  Crazy И така...
Днес пък ми паднаха две коронки  Tired
Хайде, кажете вие нещо.  Simple Smile

# 537
  • София
Добър вечер.

Текат последните 50 часа отпуска. След това на тръстиката. Оставих детето на баба му и дядо му и отново пустосвам БДЖ. Ама нищо ново на този фронт.
След пет дни започвам четвъртото завъртане на 90-дневната диета. Ако оживея дотогава, разбира се, щот Супер Митко се закани да ме убие и закопае с кантарите, ако го направя  Mr. Green
Кало ще е почивка до 7 септември. После градина. Как ще го отгледаме дотогава - не е ясно още.

# 538
  • София
Здравейте и от мен.Не съм писала отдавна,но редовно ви чета.Ние сме в непрекъснато движение и рядко се задържаме за повече от 2-3 дни из къщи,чак на децата започна да им омръзва и като си останем у нас не можем да ги измъкнем навън до магазина дори Laughing
Не се оплакват,де Mr. Green и без това цяла зима няма да се мърда никъде.Бяхме на море,пообиколихме забележителности,а онзи ден ги водихме на аквапарк в Пловдив,бяха във възторг Sunglasses Рожденните им дни също минаха супер-с малко деца,но пък се забавляваха страхотно.Сега пак са на вилата с баща им,че аз съм нощна и ме оставиха малко сама,тамън да позачистя и да пооправя къщата,че... Sick
Смятаме Миши да го пуснем на градина от 12ти.Той не изгаря от нетърпение,но какво да се прави.

# 539
Ето ме и мен.НЕ пиша  щото..ме мързи CrazyИначе- обичайното мързелуване и хойкане при нас.Днес пращам Симо и Дария на Плевен, а аз ще си остана да ергенувам самичка Sunglasses Програмата е подготвена- ще се видим с приятелки довечера  за начало Party Дария е на градина от 12-ти.Дотогава е и моята отпуска.Дано и времето е благосклонно към нас , за да се възползваме пълноценно от оставащите дни.Дария казва френско Р,понякога нормално.НИкога не го е замествала с Л.Не ме притеснява за момента.Ще я види логопид ако е необходимо по-нататък.
Елфче, мнгоо се радвам за теб.Нормално е да ти е притеснено, но вярвам че ще се справиш с предизвикателството на работата.3-ма мъже имаш на главата си и едно свеки в бонус, та на една работа ли ще се плашиш  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт