АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, забравих да ви благодаря за пожеланията за РД -то ми! Embarassed

Благодаря ви!!! Hug Hug Hug

# 556
Аз пък успях да си изпрося три дни отпуск, които да съединя с почивните дни и да си видя децата малко, че нали юли ги гледа татко им. На пазарлък го обърнахме с шефката - аз й казвам, че искам да си взема от прекъснатата отпуска и да почивам на 7,8 и 9, а тя ме пита дали не искам тези три дни - 1,2 и 3 Crazy Ама аз не искам Mr. Green Разбираме се добре и е много готина, обаче напоследък думата отпуска е много неприятна и нежелана Tired
Исках да кажа, че от 4-ти до 11-ти и аз зачезвам от София.

# 557
  • София
Здравейте,
Аз съм ЗА да ги съберем да си поиграят.
Ние пък от 12 до 17 няма да сме тук. В събота на 3ти съм на работа, но почивните дни съм почивка Simple Smile

# 558
  • гр.София

и от мен едно Хайде!

Честит Рожден ден на Тони,Кайли   bouquet

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 10:02 от blanc

# 559
Честит рожден ден на Наско! Да е жив и здрав, много щастлив и все така чаровен.  newsm59 Tada

Ели, да ти е жив и здрав рожденика, и много да Ви радва!  bouquet

# 560
Честит рожден ден на най-малкото ни августинче Наско! Да е много здраво и щастливо дете  bouquet

# 561
Честит рожден ден на Наско и от нас! Желаем  му много здраве, усмивки и щастливо детство! ХУбав празник Hug
 Приятни  почивни дни  и на вас, момичета.Ние изчезваме на последен ваканционен отскок преди  градината.Желая ви хубаво време и добро настроение!

# 562
blanc, благодаря!

Ето че порастнаха всички августинчета! Hug

Големи емоции покрай рождения ден, но детето беше много щастливо. А това е най важното.
Приятни почивни дни на всички. Този път и аз ще почивам за разнообразие.

# 563
Добро утро

Ако знаете колко спокойно е у нас. Няма ги обичайните сутрешни викове, няма разхвърляни играчки наоколо, никой не се бие с никой  Smile

Връчих децата на лелките и сега почивам. С Ели нямаше драми. Отиде с голямо желание и влезе без проблем. Павел се разплака, но не беше страшно. Очаквах като истериите на сестра му, макар че утре най-вероятно ще се разстрои повече. Градината е страхотна, новичка, туко що пусната... Дворът е голям, с много пързалки, пясъчници, люлки и пейчици. В стаята на Павел имаше детска пързалка, като тези в детските кътове и мини надуваем замък. Стаята на Ели беше цялата окичена с балони. Като за първи ден нямам забележки.

Отказах да взема малкия на обяд. Ще ми звъннат само, ако е много разстроен, за да си го взема. Надявам се да свикне бързо и се моля вирусите да ни подминават  Praynig

То било много приятно да имаш време само за себе си. Пия си кафенцето, слушам си музика, оправих си маникюра, лакирах се и в 10ч. отивам да пия кафе със съседката. На обяд смята да си напазарувам на спокойствие... Абе не е лошо  Laughing

# 564
Здравейте!
  Леле,не съм влизала не помня откога Embarassed чак паролата не мога да налучкам да ме пусне Rolling Eyes
 Най накрая успях Mr. Green
   Много ви благодаря за пожеланията за порасналото ми момче Hug  bouquet
   Да са живи и здрави всички пораснали августинчета  bouquet

# 565
  • у дома
и какво стана със срещата?  Mr. Green

# 566
  • гр.София
 Амчи,проведе се,кВо  Laughing

След като последно се жалвах от С.,да взема да я похваля сега-мие ни редовно чиниите.Качва се на столче и откарва 2 часа в мнооого старателно миене (една не е счупила,за разлика от мен).  Чакам някой от родата да изпищи за сметката на водата.
 Сега всички ще отговорите,че имате миялни Simple Smile

# 567
  • София
Амчи,проведе се,кВо  Laughing

След като последно се жалвах от С.,да взема да я похваля сега-мие ни редовно чиниите.Качва се на столче и откарва 2 часа в мнооого старателно миене (една не е счупила,за разлика от мен).  Чакам някой от родата да изпищи за сметката на водата.
 Сега всички ще отговорите,че имате миялни Simple Smile

Нямам. Имам Супер Митко  Joy

Пък срещата беше супер  Mr. Green

# 568
И не се хвалите със снимков материал, така ли?

А разкажете малко от срещата,де.

blanc, браво на С. И аз нямам миялна, но си имам Краси.  Embarassed Heart Eyes

# 569
  • гр.София
 Joy
 После иди доказвай,че не е имало среща.

Общи условия

Активация на акаунт