АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честит рожден ден на три прекрасни дами - Анди, Ирен и Даяна!  bouquet  bouquet  bouquet  Hug

# 541
Да се почерпим на патерица за РД на Дани!
-такава му беше тортата за финал.
Изкарахме го няколко пъти празника,при баба бу с дечица, водих ги на море -при кръстника на Дани и в сряда беше тук партито в Палавници, размазаха се -едвам си тръгнахме, а и ние мами ентусиастки се качихме с тях на блъскащите колички, е няма такъв кеф!
Не бяха спали, освен пътя от дружба до младост и го събудихме да купонясват.
Слънчев ден!

# 542
  • София
Честит рожден ден на три прекрасни дами - Анди, Ирен и Даяна!  bouquet  bouquet  bouquet  Hug

Честито!!! Да са живи, здрави, щастливи, усмихнати, много любов и късмет!!!

# 543
  • София
Да се почерпим на патерица за РД на Дани!
-такава му беше тортата за финал.
Изкарахме го няколко пъти празника,при баба бу с дечица, водих ги на море -при кръстника на Дани и в сряда беше тук партито в Палавници, размазаха се -едвам си тръгнахме, а и ние мами ентусиастки се качихме с тях на блъскащите колички, е няма такъв кеф!
Не бяха спали, освен пътя от дружба до младост и го събудихме да купонясват.
Слънчев ден!

Честито на патерици!
Браво, че изкарахте страхотно!!!
Да е живо и здраво детето! Щастливо детство и късмет в живота!!!

# 544
Честит празник  и от мен на днешните рожденици Hug Живи, здрави, щастливи  и обичани  bouquet!
Аз реших да драсна два реда, за да не скучая Simple Smile То не че толкова скучая де.... Днес съм гледачка и на детето на една приятелка, та  е весело Simple Smile Водих ги сутринта в зоопарка.Забавлявахме се добре.И аз дори Simple SmileНе ми се отразява добре отпуската, ей....  Нещо изтрещях- не знам откъде , ама ми дойде внезапна муза да домакинствам- шантава работа, безкрайно неприсъща за мен.Мих прозорци, прах пердета, чистих хладилник, мих из кухнята, аспиратор....абе- сбъркана работа.Сега пека баница.  Направих си кафе да ми дойде акъла в главата, та да не се изкуша да продължа в тоя дух Crazy

# 545
Велмар, аз пък обратното - отдадох се на мързел с книга в ръка. Чак сега се размърдах да сложа вечерята. Разходих се на бързо до работата  и минах да поръчам тортата. Нещо нямам никаква муза да домакинствам.

Честито на всички рожденици, които пропуснах.  bouquet

# 546
  • София
Пепеджинс, не помня дали те поздравих във ФБ - да ти е жив и здрав Дани!  Hug  bouquet
Ха, Велмар, и ние бяхме в зоопарка днес  Simple Smile , но не беше сутринта, а по-скоро към обяд. Добре че не беше много жега.
Блан, добре ли сте?

# 547
Много ни липсвате, ще се организираме ли за един общ РД? Предполагам ще си изкарат добре децата да побеснеят, Ако искате в сряда има намаление в Патиланци, една карта за 8посещения струва 10лв и могат да ходят на всички съоръжения и атракции, нали са големи вече.
Ако предлагате на друго място, важното е да са добре децата и да се наиграят и налудуват.
Хубав и слънчев ден!

# 548
  • София
Айде и аз да се разпиша в тази тема, че от тичане по лекари не ми остава време Rolling Eyes
Честити рожденни дни на всички пораснали августинчета  bouquet
При нас нищо ново за сега, дебелея, мрънкам и се моля да остискам поне до 22ри октомври, за да влезна в деветия месец, че в другата отчетна нещо взеха да раждат много и вече има 4 ноемврийчета Crazy От другата седмица почват да ми пускат запис на тоновете, че не смеят вече да е само на доворие.
Аз съм за общ рожден ден, само да го измислим кога и къде и да е възможно по-скоричко, че... Mr. Green
Блан, и аз чакам да се поразпишеш като ти остане време и ти дойде желание Hug

# 549
  • София
Бубче, как така раждат вече Crazy Стискайте кълки  Hug Надявам се сте добре, д-рите какво казват?
За общ рд принципно съм "за". Само дето сряда е работен ден  Thinking

# 550
  • София
Бубче, как така раждат вече Crazy Стискайте кълки  Hug Надявам се сте добре, д-рите какво казват?
За общ рд принципно съм "за". Само дето сряда е работен ден  Thinking

Joy то сряда си е работен по принцип бре Елфке  Mr. Green
Събота е работен обаче. За съжаление.

# 551
  • София
именно де  Mr. Green , но мен досега не ме касаеше, щото си бях вкъщи  Simple Smile

# 552
аз съм отпускарка, та не  знам дори кой ден е днес Sunglasses Ако говорите за тази събота- мисля да залипсвам от София, както и следващите дни.Но пък за другата съм навита ако се организирате.В общи линии положението е като всяка година с всеобщата организация май hahaha

# 553
ХАЙДЕ НА СРЕЩА, ХАЙДЕ НА СРЕЩА!!!!

# 554
  • у дома
ХАЙДЕ НА СРЕЩА, ХАЙДЕ НА СРЕЩА!!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт