АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ина също не си кара колелото, но според мен причината е точно, че не инвестирах достатъчо в тази попупка. Купихме сравнително евтино колело, без да се замисля за марка и характеристики. Сега ме е яд, защото си давам сметка, че  ако бях се тръшнала да се дадат достатъчно пари щяхме да можем да изберем по-олекотена конструкция с лесно управляваемо кормило, което тя да може да кара. На това аз самата трудно завъртах педалите. Сега ще изчакам да й мине разочарованието, да позбрави какво е било и ще купя хубаво качествено колело Peace
Блан, нямам търпение да тигнем до снимките и веднага ще се поФаля Mr. Green
И аз съм за да изчакаме марулка и Блу за срещата.
Блу, при тебе 728гр, при мене 4см Grinning

# 136
  • София
О, нищо му няма на колелото. Съвсем спокойно може да го кара, достатъчно е силен. Просто не му харесва да кара колело. В което разбира се не виждам нищо лошо. Всеки има предпочитания.
Затова пък плува като риба  Mr. Green

# 137
  • у дома

Блу, при тебе 728гр, при мене 4см Grinning

Heart Eyes Hug

# 138
ейййййй- и времето стана гадно , и пак няма кой да драсне два реда в темичката Wink Какво правите бе, хора Simple Smile Аз се опитвам да не обръщам внимание на дъжда и студа навън с надеждата че като го неглижирам ще се оправи  Laughing Сутринта  Симо закара Дария на градина, а аз посветих няколко часа на себе си.,Душ, после имах час за маникюр и педикюр, после кафе с приятелка. Наобед взех Дария от градина че имаше плуване и поехме натам, КАто вършихме- хайде обратно към градината  Crazy че имат последна репетиция преди концерта на латино танците идната седмица.Ще взема да си потърся гащи с перка или друг алтернативен метод за придвижване защото  навъртам сума ти километри по шибаните ни пътища.ПОне нервите по задръстванията да си спестя Crazy В тоя ред на мисли, май лошото време ще ми направи услуга и ще си спестя нервите по пътищата като си останем тук.Всички се втурват да пътуват по празниците, а аз- все наопаки Mr. Green Имахме намерение да  пътуваме до Видин  на гости  на сестра ми, но  все повече клоня към това да си останем тук и да изчакаме някой от следващите уикенди  когато ще е по-хубаво време и ще си прекараме  по-интересно там .
Хайде- вие сте.КОй квото има- да отчита и ако може по-подробно ,че да се намирам в четене Laughing

# 139
Аз днес не бях на работа, бях на поход. Беше много хубаво, чудесна разходка си направихме от Германсксия манастир до Панчаревското езеро, не можа и да ни навали. Прибрах се уморена, но спретнах на бързо едно руло Стефани. Хапнахме и сега почивка пред компютъра за мен, а децата си играят в другата стая.

# 140
Аз съм болна- хрема, кашлица и т.н. Така не бях "втасвала" цяла зима. И на всичкото отгоре се мъча с маската на работа. Само да не заразя и Тони. Praynig
 Ние сме си в Пловдив понеже и двамата сме на работа- аз на 06.05 съм дежурна, а Краси е на разположение събота и неделя. Да се надяваме поне да не вали и да можем да поиграем по парковете.

# 141
  • гр.София
Кайли,не успя да ти се размине Hug

Аз не смея да обявявам плановете за празниците,щото после се разтурят.

# 142
  • София
Кали, с теб сме най-работните, като ни преведат извънредните викам направо на МАлдивите да отиваме  Mr. Green
Да оздравяваш бързо и за 24 май - на кафе на СКалата  Grinning

Аз поработих добре, после се прибрах и отидох до майката на кумата ми да се заредя с пресни, вкусни домашно приготвени кашкавал, сирене, както и яйца и мляко. Митко се уби да яде от три дена - две бучки прясно сирене е излапал.  Mr. Green Да не говорим, че и сиренето и кашкавалът са по-евтини от тези в магазина, а са на светлинни години по вкус.

Сега е време за мач  Wink

# 143
То вярно много "втасах".. Носът ми е като чешма, гърлото като че таралежи гълтам. Изобщо пълна програма. ooooh! Tired

# 144
  • София
Добро утро kaffeetrmker_2
Kaili ,аз също съм така Confused Днес като,че ли ми е малко по-добре,но вчера бях като пребита с тояги,даже и Т имах.
Нана,домашното винаги и най-добре.Майка ми сега се пенсионира,днес и е последния работен ден  Flutter , и прави планове на вилата да се задържи по-дълго лятото и поне някакви кокошки да завъди,че никога не сме имали село и откъде да взимаме домашни продукти.
А за Малдивите,ако ставаше с работа по празниците,къща да сме си построили там Mr. GreenНие и двамата сме на работа,но то и времето каквото е гадно,не бих и мръднала от вкъщи.
Ние вчера обикаляхме магазините да търсиме някакви Бакугани,които са изчезнали повсеместно  и сигурно са най-търсената стока по магазините в момента,естествено без успех.Сега имам задача да звъня всеки ден в Хиполенд,да рабера кога ще докарат и да тичаме презглава Laughing

# 145
Здравейте и от мен!От много отдавна не съм влизала във форума,но все нямам достатъчно време!От вчера и моята щерка е с шарка-верицела и сега ща не ща съм си вкъщи да я гледам!Давайте някакви съвети за по лесно изкарване на тая пуста варицела! Sad

# 146
  • гр.София
slav4eto,видях непознат ник и се стреснах Simple Smile Hug
 Не мога да се включа за варицелата . Чакам я да ни се случи, ама пусто-няма.

Кайли, Лиани-скорошно оздравяване (така казват в турските филми Simple Smile) Peace

С. дойде и ми се обясни в любов току-що. Ставам да видя,какво е направила Mr. Green

# 147
Честит имен ден на Гого на Анди и Жорко на Тони М! Да са живи и здрави, и много послушни! Hug

Честито на всички именици, които пропускам! Hug  bouquet

# 148
  • гр.София
 Честит празник на Гого на Анди, на Жорко на ТониМ  (тя къде изчезна?)!
 Добавям и баткото Георги на eliagg!   
 Да са живи и здрави Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Ние се впускаме в богата културно-музикално-кулинарна програма  Crazy

# 149
  • София
Честит Гергьовден!

Да са живи и здрави имениците!

Аз естествено вече съм на трудовия фронт, но празникът дойде с празнично настроение, породено ми от кантара - днес постигнах заложената цел от 75 кг.  Grinning

Кало от снощи е при баба си, че да може майка му да се бори за приза Найда Манчева.

Общи условия

Активация на акаунт