АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Което ще рече, че и при тебе се шаренеят нещата, а Laughing

мдааа, при последния преглед ми казаха вече на 100% девойка, пък и ми показаха в увеличени размери - пишка няма  Laughing.
Предполагам в началото на юни, когато съм при Марков за втората ФМ ще се потвърди.

Нана къде водеше Кало на плуване?
Знам че писа, но беше отдавна и не знам къде да ровя....Митко се видя, че от ходенето в детската ползата е безстрашие във водата, но техника никаква, та ни се иска да го заведем на истински уроци, все пак да се научи, пък в детската нека се плацика за удоволствие, явно....

# 181
  • София
Водя го в Спорт Лайт - в Мусагеница срещу Онкологията - точно до спирката на метрото. Басейнът е с отлична хигиена - 1,80 дълбочина, а треньорът му е страхотен.

# 182
  • София
  Нана, това ли е - http://sport.light.bg/pool.php
  Ти уикенда ли го водиш само и кой е вашият треньор?
  Ако искам да ги заведа само веднъж за да видим как е трябва ли предварително да записвам час и какво искат да се носи?

# 183
  • София
  Нана, това ли е - http://sport.light.bg/pool.php
  Ти уикенда ли го водиш само и кой е вашият треньор?
  Ако искам да ги заведа само веднъж за да видим как е трябва ли предварително да записвам час и какво искат да се носи?

Нашият треньор се казва Дойчин. Обади се и помоли да те свържат с него, защото допреди няколко дена нямаше никакви свободни часове. Евентуално, ако са се освободили. Защото той не е служител на басейна, просто ползва базата.

Ако не - има още трима треньори, опитай при тях.

# 184
  • София
супер, мерси Нана  Hug
Айла е задала следващите ми въпроси, така че мерси и за тях и отговорите  Hug
Аз ще пробвам за вашия треньор, пък ще видим дали ще успеем. 

# 185
  • София
  Мерси, аз за начало мога да ги заведа при някои от другите треньори просто за да видим дали ще им допадне веднъж, пък по-нататък ще го мисля, ако ще ходят редовно.
  Вие в колко часа ходите и кога е най-подходящо?

# 186
  • София
  Мерси, аз за начало мога да ги заведа при някои от другите треньори просто за да видим дали ще им допадне веднъж, пък по-нататък ще го мисля, ако ще ходят редовно.
  Вие в колко часа ходите и кога е най-подходящо?

Плува от 11.30 до 12.15, макар понякога треньорът да удължава тренировката.
За най-подходящо не знам - нямах особен избор на часове, защото Дойчин има доста ученици, а аз държах Кало да е индивидуално, не в група и да плува през уикенда. Затова и опциите бяха по-малко. 

# 187
  • гр.София
 Вст, и на мен ми липсваш Hug
 Бубче,стискам палци.

Една августинска група няма ли да спретнем в този басейн Simple Smile

И колело трябва да купувам. София се мъчи с едно Дино,с гуми,дето не се помпат,от времето на брат й.  Гледах вчера една тема в На пазар за велосипеди Драг,харесаха ми.

# 188
Раздвижи се темата, аз само ви чета. Simple Smile
Много се радвам за всички бременни мами, следя непрекъснато за новини.

Bubcheto15, стискам палци за ФМ. Peace
Vst_80, и при нас го имаше този момент като разбрахме пола.Ама ела сега да ги видиш, Вики умира за него. Simple Smile Даже ни прави забележки ако нещо не й харесва. Grinning

Вики си е в къщи, кашля и е сополива.Сега новото й хоби е да изрязва картинки.Само обирам листчета след нея.

# 189
Колко е хубаво като се раздвижи темичката.  Hug
Аз уж съм по-добре, но още се уморявам бързо и си кашлям от време на време. Дано но събота съм по-добре,че плануваме разходка до Кръстова гора.

О, и Тони прави този номер с колата.  Laughing Вече му са дълги краката и колената се подават над волана, но не иска колело. Сега се опитвам да го агитирам за ролери, ама нещо се дърпа. Май трябва да си взема първо на мен. Wink

# 190
  • София
Аз се прибрах, всичките ни чаркове са наред, съвсем си е в норма по размери и движения. Изчисли ми риска за Даун, защото мисля да пропусна БХСто, и е много нисък, така че нямам намерение да ходя да ме дупчат. Mr. Green
Аз май ще наруша тенденцията с шаренето на дечицата - девойка отново се очертава при нас Laughing

# 191
  • София
  Много хубави новини, много се радвам, а и полът сте улучили според желанието ти Simple Smile  Hug

# 192
  • София
Бубче, никога не е късно, особено пък в твоите ранни седмици  Mr. Green

Аз току що акостирах с тортата на мама за утрешния й юбилей, едвам я натъпках с кутията в хладилника. Сега пуш-пауза и тичам за Кало, че в 18 часа отново съм Матросов на амбразурата.  ooooh!

# 193
Привет и от мен Party Цял ден се каня да пиша, ама ...все не стигам  до писане Simple Smile  Днес ми беше първият работен ден след отпуската.От нетърпение станах в ...1.20 през нощта Laughing Луда работа.Хубаво  ми беше да отпускувам, но наиситна  ми липсваше работата.Днес се чувствам страхотно HugСега доработвам последни минути и поемам обратно към къщи,.Или по-точно към една  любима кръчма в квартала, където Симо, Дари и компанията ще ме чакат  да завършим чудесния ден. Утре- пак почивка Mr. Green
Радвам се че бременлийките се разписват и всичко  се очертава наред  с бебоците Simple Smile
ОЩе нещо щях да пиша , но..... Rolling Eyes забравих какво Blush
Хайде- оставям ви с пожелание за хубава вечер Hug До писане

# 194
  • София
Хайде, честити девойки на Пух и Бубчето (как пък я видяха толкова рано втората  Simple SmileHug
Какво стана със срещата?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт