Бубче, и от мен едни стиснати палци да нямаш повече проблеми и остатъка от бременността ти да мине спокойно
Пожелавам на болните от варицела да я изкарат бързо и леко. Моите бяха целите в пъпки, имаше включително и няколко сериозно разчоплени, но сега няма и следа от тях. Всичко минава и се забравя.
Времето навън е чудно. Това слънце така ме зарежда
И ние не се спряхме през почивните дни. Купихме на Ели ново колело и сега е много доволна. Момичета, вашите деца спят ли още следобяд. Забелязвам, че на Елена не й се спи вече. Лежи поне час преди да заспи, а после спането й е има няма един час. Аз вече спрях да я карам да спи през почивните дни и сега съм в чуденка дали изобщо да я карам да ляга, ако няма желание

Днес най-сетне се доредих да ходя на гинеколог, че цикълът ми закъснява вече над 10 дена, тестовете за бременност са отрицателни и не знам на какво се дължи. Пък ми е и време за цитонамазка...
На първо място , Бубче, изпращам ти моята положителна енергия и силно палцестискане
Пази се и ни дръж в течение.Чакаме трайни добри новини в петък
луда станах.Нали и аз не деля много от тях на акъл- та бях 4-тото дете в компанията .Кръстосвахме София на длъж и на шир.ВАжното е че вси4ки са доволни,. НА финала преди да ги изпратим минахме и ние през военно историческия музей.НАли са момчета- интересно им е. НИе сме ходили и преди.В нощта на музеите постихме Националния археологически музей.Останалите сме ги уважавали и преди. Дари беше твърде уморена от отминалия ден и към 23 ч вече сама не се търпеше и прекратихме разходките .Вчера пък , смея да твърдя, прекарах един от най хубавите дни през живота си. НАправихме си чудесна разходка по чудесни и специални места. ТОлкова доволна отдавна не съм била.Прибрахме се вечерта и ни посрещна..барбекю програма
) , 2 ден - зеленчуци (аз някой път си позволявах и плодове, не мога без сладко 
На мен всичко ми се лепи. Не си внушавам, но и една вафла да си позволя да хапна - се подувам като балон и се чувствам зле. При мен проблемът напоследък беше, че си успокоявах нервите с храна
И да заменя удоволствието от хапването на нещо вкусно с това да се чувствам добре в кожата си. (което е много трудно за мен, да не кажа невъзможно, защото и като бях 48кг не се харесвах и се чувствах дебела) Но да се наканя се оказа трудно, другото е лесно - човек като реши да се промени, го прави. Знам, че няма да стана пак 48кг, но и не искам, а просто да отслабна и да задържа кг. Каква е тази интоксикация на Михайлов? И за монодиета не съм чувала.
Излюпих се преди малко.Кеф
Други хора са извадили късмет да им се паднат спящи деца и бебета. МОйто чудо смята съня а за загуба на време.Примирила съм се преди 4 години.