АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 853
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ние влизахме, вие излизахте. Обаче Кало като трябва да плува е като хуна към басейна.
Утре пак сме си от 11.30 ч.

# 406
[Ако става въпрос за Лъки лайт, ние сме били там - цените са далеч по високи от качеството, няма детски кът, няма хубав двор - за мен това е недостатък. Освен това на Великден ми сервираха кока-кола с  Дядо коледа на етикета.  Mr. Green
[
Дриймс, за същия хотел става въпрос, но ние бяхме само за 1 нощ, пък и Деница не беше проходила още и чудесно си се забавляваше в ресторанта на хотела.

# 407
Много ми е притеснено. Някак си не мога да се настроя за отпуска още повече, че служебния ми тел. ще е в мен през цялото време, че и и роуминг си има за да е "пълна почивката".  Rolling Eyes Утре ми е последен работен ден и сякаш пропускам нещо.  Rolling Eyes От години не съм почивала толкова дни накуп. Извинете за мрънкането.

Приятно и изпълнено с положителни емоции лято на всички.   bouquet
И много снимки разбира се.  Laughing

Незнам кога ще се включа пак, но ще гледам да съм далеч от съвременните технологии, колкото  може разбира се.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 12:41 от Dreams

# 408
Dreams и аз съм така. Гледам всичко да оставя довършено и все си мисля че нещо ще забравя. Но живот и здраве от петък съм в почивка.

# 409
Дриймс, приятна отпуска и дано да успееш да се отпуснеш напълно и да си починеш пълноценно Hug Иначе те разбирам напълно, докато работех като счетоводител, най-дългата ми отпуска беше един път 12 дни, заедно със почивните дни.

# 410
  • София
  Да се похваля, че днес заведох децата на плуване, на мястото което Нана препоръча. Попаднахме на две жени, майка и дъщеря. Засега остава да ходим при тях индивидуално, докато свикнат и схванат основното, после може да ходят в някаква група.
  Както и подозирах, от ДГ единственото е че не ги е страх от водата, но лошото е че нищо не умеят, което не ме учудва, но пък за сметка на това нямат страх и правят неща, които са далеч от възможностите им.
  Утре сме отново на линия, ще гледам да ги водя събота и неделя, когато мога, защото често няма да мога да ходим изобщо уикенда и да се уравновесява средно.
  Като за първи път ми допадна, обмислям докато ги чакам направо и аз да се топна, евентуално дори с Елена, но това ще го мисля по нататък.

Извинявай, а къде ги водиш на плуване?
Че и на мен ми се иска да заведа своето диване.

# 411
  • София
Дриймс приятна почивка, наслаждавай й се максимално, дори и с телефон  Wink

# 412
  • София
  За плуването ето тук - http://www.sport.light.bg/pool.php
  Наблизо ми е и засега съм доволна, ходили сме два пъти, Нана може да даде повече отзиви защото води Кало отдавна там.

# 413
  • София
  За плуването ето тук - http://www.sport.light.bg/pool.php
  Наблизо ми е и засега съм доволна, ходили сме два пъти, Нана може да даде повече отзиви защото води Кало отдавна там.

Благодаря, далеч ми е, аз съм без кола.

# 414
Добро утро, момичета!

Как сте в този прекрасен слънчев ден?

Аз си изпих кафенцето на балкона, разсъних се и след малко ще излизаме. Децата започнаха да се будят рано-рано, но това е добре, защото успяваме да излезем по по-хладно и да си свършим работата сутринта, а после целият следобед ни е свободен. Общо взето се прибираме вечер по тъмно.

Браво на всички плувци в темата. С удоволствие бих водила и моите деца на плуване, но нито има басейн близо до нас, нито има кой да ги води и взима. Книжка имам, но не съм се качвала на кола откакто я взех и не смея да го направя сам сама с децата. На таткото пък не го позволява работното му време и май няма как да ни се получи.

Дриймс, приятна почивка. Сигурна съм, че ще успееш да се възползваш максимално от нея.

Аз съм ужасно нетърпелива за морето, а има още месец и половина дотогава. Правя списъци с необходимите неща, купувам разни дребни нещица, оглеждам се и за нов бански, с който да обзаведа новата си фигура  Grinning Имах едни излишни 5кг. и посетих един диетолог, благодарение на който се научих как да се храня здравословна, не изпитвах никакъв глад по време на режима и вместо вместо 5, свалих 10кг., та сега съм 51кг., а не съм била толкова слаба от ученичка  Embarassed То вече не го възприемам като режим, а ми се превърна в начин на живот... Абе, с две думи съм изключително доволна.

Аз не съм се разписвала скоро, тъй като сега съм в сесия, пиша курсови работи, чета лекции... Но пък за сметка на това си ви чета редовно.

# 415
  • София
polito_87  браво за диетата.
А за плуването ние сега почнахме, но ги водим само уикенда, тъй като през седмицата нямаме възможност. И аз съм като теб с шоф.книжка, но не карам, съответно се налага таткото да ни закара.

# 416
  • София
Не знам защо е нужна кола. Кало често го води и баба му с метрото или пеша, понеже живее наблизо.

# 417
Ами на мен с две деца и багажа, необходим за плуването, ще ми е доста сложно ходенето с градски транспорт. Пък и близо до нас няма подходящ басейн. Иначе с удоволствие бих ги водила.

# 418
Официално от днес съм отпускарка.  Grinning
От петък съм при детето, което е невероятно щастливо от този факт. Приятно е да не бърза човек за работа, а да се отпусне малко. Макар че, ежедневните задачи не свършват. Вчера брахме черешата и целия ден бяхме заети, поради което детето каза тъжно: " Много е дълга тази работа. " Наложи се целия ден да си играе сам на двора с няколко кратки почивки да поиграем заедно. Утре се прибираме в Пловдив. А след морето отново при баба на гости за лятото.

# 419
  • София
Кайли, честита отпуска!  Simple Smile
Полито, моля те, сподели повече за диетолога - къдо ходи, колко струва и дали ти прави индивидуална "програма" или на всеки казва едно и също  Thinking
Я да питам бременните мами дали мислят за имена. Не че ще ги кажете, но ми е любопитно дали ги обсъждате изобщо, че нали ние уговорихме името на Александър след като се беше родил вече  Crazy Мисля, че името, дето Блу е избрала ми е ясно  Mr. Green , освен ако не са си променили намеренията.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт