АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Блу, пожелавам ти много здраве най-вече, много леко раждане и безброй щастливи мигове със семейството ти! Hug Hug Hug

Да е жива и здрава и Невичка и много да радва мама, тате и кака! Hug Hug Hug

Тортата няма и да коментирам...то не се ли пробва, кел файда от красотата й. hahaha

# 451
Блу, честит рожден ден и от мен! Много радости , любов и късмет да те съпътстват в живота! Тортата е ....no comment CrazyПризнала съм те отдавна.
 И другата майсторка е спретнала чудна торта за порасналата си принцеса Hug
Честит рожден ден и тук на  сладката Неви Heart Eyes
Мен ме мързи да пиша напоследък май.Днес бяхме почивка с ДАрия.Свършихме малко  домнакински задачки, ходихме на клубче, играхме навън( показвах на децата  как се скача на въже  Laughing)...И то денят си минал WhistlingА дано така леко минат и останалите  дни до отпуската

# 452
  • гр.София
 Блу, бъди здрава,щастлива и обичана! ЧРД!
 Честито и на порасналата Невичка!

# 453
  • София
Хайде и тук да честитя на празнуващите  Hug Бъдете здрави и щастливи!  Heart Eyes  bouquet
Нещо напоследъс не ми се пише, то няма и какво. След Т рекорди, достигнати от Ивайло, набързо приключихме с ДГ за тази година. Вирусът явно се оказа упорит, защото тръшна поволината им група за отрицателно време, и доста познати деца около нас, плюс Александър. Вече сме добре де. Но при вяко боледуване на децата се питам ще издържа ли още  Crazy Crazy 
Полито, едни познати са доволни от Британика  Peace Дъщеричката им е по-голяма с 1г, не знам кога е почнала, но доста неща била научила.

# 454
  • София
Аз вече честитих на всички, ама и тук да са живи и здрави.
Ние се върнахме от морето и беше много хубаво и много кратко Confused Ина вдигна Т на втория ден, но за половин ден й мина, а то и други симптоми нямаше. Аз обаче последния ден се разболях лошо. Дойдох си с Т и повръщане, 3 дена бях парцал Sick
И след като се оплаках - ще се похваля Flutter Ще ставам леля, ама вече възможно най-истинската леля - сестра ми е бременна в трети месец и аз съм безумно щастлива. На 17.07 се жени и въобще все хубави емоции и случки Party
Аз на 13.07 см на ФМ и ще помоля за много стиснати палци плацентата ми да се е вдигнала, защото сериозно вървя към секцио, а това буквално ме ужасява Crazy

# 455
  • София
Eeeee, хайде бе Бубче, секцио/нормално какво значение има. Важното е бебето да е добре. Преживява се. Разликата е, че при едното боли преди, а при другото след раждането.
Иначе - честито на сестра ти, да й е лека бременността.

# 456
  • София
Наде, въпрос на вътрешна нагласа е. Не обвинявам никого, решил да ражда секцио по желание, даже сестра ми иска така и аз съм плътно зад нея. Аз нееднократно съм казала, че една майка трябва да ражда така, както се чувства сигурна, стига да няма медицински пречки за това. Мен ме е страх от операцията, възстановяването и продължителния престой в болницата после. Измъчва ме мисълта за тази опция, така както някоя жена я е страх от нормалното раждане и ще направя всичко възможно да не ми се налага. Оттам нататък лекарите имат думата.

# 457
  • София
Наде, въпрос на вътрешна нагласа е. Не обвинявам никого, решил да ражда секцио по желание, даже сестра ми иска така и аз съм плътно зад нея. Аз нееднократно съм казала, че една майка трябва да ражда така, както се чувства сигурна, стига да няма медицински пречки за това. Мен ме е страх от операцията, възстановяването и продължителния престой в болницата после. Измъчва ме мисълта за тази опция, така както някоя жена я е страх от нормалното раждане и ще направя всичко възможно да не ми се налага. Оттам нататък лекарите имат думата.

Разбирам те, но има ситуации, в които е по-добре за теб и бебето раждането да е секцио.
Но това ще го преценят лекарите. Аз съм против секциото по желание.

# 458
Привет от мен.

Прибрахме се от морето в петък и сега сме при нашите в Момчилград да довършим отпуската, и да оставим детето да продължи ваканцията. Изкарахме си много приятно и спокойно въпреки променливото време, дори успяхме да поизгорим. Вчера и днес се разходихме до Татул и Перперикон, че не бях ходила досега, а са наблизо. Но обикновено като идваме за събота и неделя не остава време за туристически разходки.

Бубче, стискам палци всичко да е наред с теб. Peace

# 459
Ехо- има ли някой тук...?!? Темичката съвсем замря Rolling Eyes. Хайде драснете по някой ред да се преброим в жегите.Бременните- как сте? БУбче- чакаме рапорт след ФМ Simple Smile
Ние сме добре- аз съм на работа  и то без Дария. Че тия дни  бяхме като скачени съдове Crazy И утре и .... отпускааааааа Party Нямам търпение вече newsm44 newsm01  grinning039  Nature Sunny  party006 sun lovekiss
 Хайде- вие сте Sunglasses

# 460
  • София
Преброявам се. Жеги не виждам.  Mr. Green

Аз на работа, Кало на градина. Чакам майка ми да си вземе отпуска, да заведе Кало на Пловдив и аз да отморя. Ама нещо не ми се получава до момента.

# 461
И аз да се пребороя. Grinning
Лято, жега и почивка= страхотно. Имам още няколко дни почивка. Утре си заминаваме за Пловдив без детето и ще ми е малко терсене, ама нека си почива при баба. В началото на август дори ще се разходи до София, но без мен. Аз от понеделник съм отново на работа.

Как са бремените майчета? Блу май е твой ред скоро? Чакаме новини от всички. Hug
blаnc къде се загуби?

След малко ще ходим на басейн да се разхладим.

# 462
  • София
Здравейте!
Преброявам се и аз Simple Smile

Първо да се похваля... вече си имаме кола и съм много щастливо притеснена Simple Smile))

Иначе се чувствам много добре, малко в повече ми идва жегата като на всички.

Изпратих Яна на "село"  със свекъра и свекървата и ми стана много тъжно. Но поне е на въздух!

Поздрави и прегръдки!

# 463
  • София
Много ми е топло, пуфтя като парен локомотив на всяка крачка и не спирам да мрънкам Mr. Green Плацентата ми в момента позволява нормално раждане, това е последната новина след ФМ днес. Девойката си отговаря до ден на термина и абсолютно всичко й е нраде, ама носа й е крив като моя hahaha Дано се дооформи Mr. Green, Ина я видя и е безумно щастлива, а на мен надеждата ми за щастлива развръзка и естествено раждане ми се възвърна и вече виждам света по-розово Peace
Кали, както ги нареди първо бременните и после въпроса за Блан, направо си я вкара в бременните Joy

# 464
  • у дома

Благодаря на всички и тук за пожеланията за Р ми Д  Hug  bouquet

Бубче, много се радвам за добрите новини  Hug
Нори, дай отчет дееееее  Mr. Green  Ванче и ти не си се отчитала  Crossing Arms  айде за Краси и Дани съм в течение на нещата  Blush  някой изпускам ли? 
страхотни снимки гледам във ФБ
 Party
на мен също ми е много топло (въпреки, че предпочитам така пред студа  Mr. Green ) няма да казвам колко кг съм качила вече и колко съм надебеляла  ooooh! ooooh! Анди ме видя  Crazy
Ния е ваканция и се гледаме с нея от 5-ти насам, в петък я пращаме при баба й в планината и лека-полека аз започвам с чистенето, утре-другиден си приготвям и багажа да съм в готовност и така   Laughing   ние сме на вълна ремонти - поръчахме си мебели за детската, които трябва да ни монтират 23-24-ти пупуппу и тогава вече ще се успокоя, тогава и ще пера и подреждам бебешки дрешки и ще съм готова за срещата с бебока Simple Smile  

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 22:40 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт