АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Преброявам се. Жеги не виждам.  Mr. Green

smile3521

Мики, Ванчето е гоооооолям мързел  Embarassed Добре сме, с бебчо всичко е ок, аз бях малко с контракции, ама си останах вкъщи, почивам повече и така....То било хубаво да не ставаш всяка сутрин в 3ч.  Laughing За кг -  качила съм само 2, ама си ми тежат тези от миналия път  Embarassed Едвам навих Лори да излезне ваканция от този месец, да ми прави компания, че ми е скучно без нея  Crazy А тя милата е много сладка - така се радва за бебето, хвали се на всички, грижи се за мен и дори онзи ден за малко да се напишка, че не искала да тропа и да ме събуди сутринта  Heart Eyes

Правим планове за моренце, за ремонти, ама да видим какво по-точно щее осъществим  Laughing Лоретка вече мисли и за рд - и тази година всеки ден сменя желанията си за подарък, торта и място за празнуване, направо ме побърква  ooooh!

# 466
Ех, колко е хубаво  като се раздвижи темичката. Почти като едно време.... Simple Smile  Радвам се да чуя добри новини. Стискам палци  на всички  да осъществите плановете си( особено бременните- че там е  малко и надпревара с времето ).
Ванче, и Дария не е категорична в желанията си за  подаръци за РД...Давайте идеи че явно трябва да се включвам  в офертите  , за да улесня избора й.За РД- вероятно ще сме нейде в движение из Б-я и  предполагам ще акостирам на датата в Плевен.Няма смисъл да се  връщаме в София само за РД...и без друго приятелчетата й са в силно нанмален състав.Дари поне ми е разбрана и не страда за някакви  клиширани  празненства. Тя се радва на какво ли не и ме улеснява по всякакъв начин Simple Smile Нали е важно настроението и веселбата Party
Днес ми е последния работен ден преди отпуската Sunglasses  Няма да ви казвам колко  ми е " работно...." Crazy Ще избутам деня и  после- ваканцияяяяяяяяяяяяя newsm44
Хайде - оставям ви с пожелание за хубав ден и  чудесно настроение.Отивам за поредното кафе Grinning

# 467
  • София
На Ина рожденния ден тази година ще е в макдоналдс, а подаръка за сега са ролери, адски е въодушевена и от двата избора, така че се надявам да се научи да кара и да й харесва. За самия рд избрах варианта с макдоналдс, защото вече им писна от детски клубове, а няма да имам сили да организирам пак градинско парти като миналата година, макар че се получи адски хубаво и децата поне се наиграха на воля.  Party
Ванче, и Ина е много грижовна към мен, не ми дава да й нося кофчките към площадката, защото цитирам "Жената е бременна, как така ще носи тежко?!" Вчера на ФМ обясняваше как можело да ми изтекат водите през нощта и тогава трябвало да действаме много бързо, за да не се роди бебето в асансьора и колата Joy Честно казано не знам откъде е толкова навътре с нещата, аз чак толкова не съм я посвещвала newsm78 Аз съм качила 4 кила, но в тея жеги ми тежат като 40 Whistling
Блу, стискам палци и те мисля много да знаеш Heart Eyes
Аз обаче още не съм отпуска и ставам да се приготвям за работа, а Ина да я водя при майка ми.
Сестра ми се жени в неделя и лудницта около нас е пълна... Rolling Eyes

# 468
  • София
Добро утро.

Бубче, по повод просвещенията, онзи ден брат ми бе рожденик и  Кало поиска да му се обади да му честитял  Grinning След което се проведе следния разговор.
- Вуйчо, честит рожден ден! Голям да пораснеш! (брат ми е 2 метра  Mr. Green)
...някакъв отговор
- Вуйчо, искам да те поканя на моя рожден ден, а също и сестра ти! Тук и аз и вуйчо му отсреща на линията сме  Shocked
Аз се намесвам и казвам на Калоян, че е много любезно да ме кани на собствения си рожден ден, а той ме поглежда с досада и продължава...
- Не бе вуйчоооооо, не майка ти...онази кака - другата ти сестра!
Тук вече и аз и баща му, а и вуйчо му отсреща сме  hahaha Joy Joy Joy Joy
След 2 минути разговорът приключва, а ние с баща му се опитваме да му обясним, че сестрата съм аз. А другата кака е приятелка.
- Ееееееее, добре де, казва Кало, сестра, приятелка - да води и нея!

# 469
  • София
Нана,Бубче ,много са просветени дечицата Joy Миши пък го раздава много непросветено,току ме изненада с някакво изказване ,което ме хвърля в музиката и започваме едни дълги обяснения ooooh! Брат му нали беше(и още е ) много знаещ и много питащ и аз съм решила,че и Миши трябва да знае всичко това,без обаче да съм му го обяснявала Mr. Green
За РД иска да си го празнува вкъщи.Желанията за подаръци си ги менят с брат му непрекъснато,но май се е спрял на писта на Hotwheels или скейтборд,а напоследък(понеже са на музикална вълна ) и синтезатор,ама истински Sunglasses. Брат му иска някаква кола дето върви по стените(да се чудиш кой е по големия baby_neutral )
От понеделник съм отпуска и заминаваме на вилата,после се връщаме за РД на брат му и на морееее!

# 470
  • София
айде и аз да се отчета  Laughing

все съм си тук...Митко е на детска. След около две седмици излизам в отпуск за една, и после от 11 септември съм в дългосрочна....поне една година  Laughing
Иначе бебка върви едра по думите на докторите миналата седмица беше 790 гр.- те нали вторите така били....Доскоро бях в норма, днес се мерих обаче и съм 8 отгоре....а трябваше по мои сметки да са 6  Confused...на последния преглед докторът ме сюрпризира с техниката си като обясни, че девойката е почнала да качва мазнини на коремчето и да внимавам  Shocked та сега трябва да опитам да намаля въглехидратите, уж  Sad

Ванче - гледам ти лентичката - ти си много близо до мен...няма седмица разлика - да не ти е изместен термина или пък аз не мога да смятам Rolling Eyes ....

Велмар - приятно изкарване на отпуската - абе ти не беше ли скоро в такава?

Нори - честита кола

Бубе - добри новини , супер

# 471
Какви мазнини, какво коремче бе.... Crazy
Велмар - приятно изкарване на отпуската - абе ти не беше ли скоро в такава?
Мерси- мерси..Надявам се да е приятно Simple SmileМай месец бях в отпуска- не чак толкова скоро Wink Сега излизам за месец поне, после следват други..Живот и здраве...- да не бързам с плановете че вече главата ми е на компот Crazy Тоя ден край няма- изтрещях съвсем ooooh!

# 472
  • София
Привет! И аз се радвам да видя, че се раздвижи темата.
Нямало жеги викате  newsm78  Twisted Evil
Бубче, браво  Hug
Пухче, какви са тези щуротии? Как така трупа мазнини на коремче бебето? Нещо не разбирам  Rolling Eyes  newsm78
Честита на всички отпускари. Искам и аз.... като Пипи, дето искаше да ходи на у-ще, за да има ваканция...  Crazy Laughing
За рд - идея си нямам. Не знам и дали ще сме в София  Rolling Eyes

# 473
Ейййййй, големи образи са Ина и Кало  Joy
Това за мазнините и мен ме смая  Laughing

Пухче, на 2.11. - аз да не съм се похвалила с някоя друга дата  Crazy

Велмар, много хубава отпуска ти желая и с нетърпение ще чакам снимчици във ФБ  Laughing Hug
Така ви завиждам за хубавите места на които ходите. ние в последно време не успяваме да мръднем никъде, все изниква по нещо  Sad

# 474
  • София
Ванче, не ти си дала друга дата, а аз съм слънчасала....като се вгледах разликата ни е 10-ти дни, просто бях забравила, че си за съвсем в началото.

Това за мазнините  - техниката е явно супер напреднала. Лекарят, който ме следи от началото на бременността има супер техника като за ФМ, та всеки преглед си протича като ФМ, и всеки път в края на прегледа компа прави анализ на данните от самото начало до конкретния преглед. Показват ми се едни графики - та там всъщност положението беше - едро бебе, расте над средното - костната система - нараства съразмерно, главата също, коремчето - излиза малко над средното, което докторът изтълкува, че в тази област няма какво да е друго освен натрупване на мазнини...оттам почнахме разговора за въглехидратите и тн....Иначе всичко си било в нормата  Laughing, ама един вид да не страда после като стане по-голяма и да я затресат мъките на диетите  Joy   

# 475
И аз съм тук, но мнооого ме мързи в тея жеги...

Много ми е приятно да чета постовете на бременните мами. Обземат ме едни сладки спомени...

Рожденият ден на Ели все още не знам къде ще го празнуваме. Засега децата са съвсем малко и е по-вероятно да е някъде сред природата. Ако се съберат повече деца, ще бъде в клубче. Подарък също не съм й измислила, освен хвърчило, за което дава зор от доста време. Ще мисля какво да добавим към него.

Събота и неделя бяхме на село при баба ми. Майка ми и бяща ми също дойдоха и аз се размазах от почивка. Хапвахме навън по асмите. Вечерта си взехме домашно червено вино и стояхме до 2.30 на масата. Ели заспа на външното легло, а Павел и той навън в кошарата. Беше много приятно. И двата дена набирах трудов стаж като шофьор между селата. Навъртях 75км., дори на два пъти вдигнах 100км. Ееееййй, то било голям кеф да караш кола.

На връщане минахме през Враца. Пихме фрапе и ядохме тортички. После ходихме в гората, където е направен увеселителен детски парк, а накрая се качихме и до Околчица.

Аз вече започнах да се озъртам за работа. Открих кои са гръцките фирми на бг пазара и си набелязах някои от тях. Подготвих си и СВ-та на български, английски и гръцки и сега ми остават само мотивационните писма. Нетърпелива съм да дойде септември и да пратя децата по ясли и градина, за да започна работа.

# 476
  • София
Полито, и аз така - чакам септ.  Simple Smile Ама ме е и страх, че от 5г не съм работила и съм забравила всичко  Crazy И да кажа като видях някои снимки във ФБ, че изглеждаш страхотно  Peace Блан не е сбъркала с представите си по аватар  Simple Smile
Пух, и какво сега - момата е на диета от пренаталния си период ли?   Laughing  Hug

# 477
Привет и от мен Hug Отдавна не съм се включвала, но нали съм отпуска, простено ми е Wink Ние сме на море, прекарваме си чудесно. Съседи сме по стоя с едни съседи от Костенец, които обаче не познавахме досега Laughing Детенцето им е почти колкото Деница и се забавляват добре децата. Интернет има само на рецепцията и ме мързи да пренасям лаптопа. Пък и аз спя следобяд с децата.
Подаръкът на Деница за РД, ролери, е готов. Купихме ги тук от Св. Константин и Елена. Втора употреба са, немски, изглеждат много читави. Днес ще ходим до Варна и от там ще й купим останалите такъми. Реших, че ако не й хареса да кара, поне няма да ме е яд за парите, защото нови хубави не са малко пари.
На 21 ще пътуваме към София, защото ме викат на работа, но после продължаваме към Велинград. Смятам активно да почивам и мързелувам, защото после няма Simple Smile
На бременните и вече очакващи среща с бебоците, пожелавам търпение и стойте повече на сянка Hug
Нори, Поли безаварийно шофиране, наистина е приятно, особено, ако не шофираш в София.
Хубав ден, ще гледам да се включа пак Hug

# 478
Албенче, как вървят ролерите втора ръка? И аз се замислям за такъв подарък.

Моята отпуска свърши. Утре започвам с 12 часово дежурство и се надявам да е по-спокойно,за да вляза в ритъм лесно.
Поне днес преваля и разхлади малко. Голяма буря си беше- вятър, дъжд и градушка.

На отпускарите пожелавам приятно почивка, а на работещите - лека работа.

# 479
  • София
Здравейте, днес ще ходя на консултация за бебока и ще пиша ако има нещо интересно Simple Smile До момента съм с 5 кг приход Simple Smile

Яна за сега е много щастлива, само ми гали коремчето и му говори  и е много миличка.
Дори една вечер се кара на татко си, че бебето спи и да говори по- тихо Simple Smile

Сега сме я изпратили на Кнежа със свекъра и свекървата до края на месеца. Много ми стана тъжно като замина, и много ми липсва у дома, но поне там може да си играе на свобода и да се отлепи малко от компютъра и телевизора. Май е лепнала някакъв летен вирус с повръщане и Т и ми е притеснено, но поддържаме връзка.  Sad

И аз трупах опит с колата в събота карах из София, в неделя - до Ихтиман. Има още да се уча, защото я гася понякога пък и съм доста предпазлива за момента.

Hug Желая ви хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт