старите ергени!

• 72 046
  • 563
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
От поведението на един правим изводи за всички. Чудно! И много поучително, да.

# 166
а може просто да не харесват противоположния пол  Wink

# 167
  • Насред хаоса
Това е без коментар.Право в десятката.Една моя приятелка ми каза "Мила,ако човек предприеме и се отдаде на така връзка,преди да си легне при теб скъпия ще ходи да види  дали мами не е пръднала за да отври прозореца и да проветри" Shocked
Joy Joy Joy
Гаднярки такива! Ми ако мами се задуши? А?! Лигли!  Crossing Arms Mr. Green Joy
Ох, не мога да спра да се хиля.   hahaha

# 168
  • забравих си мисълта...
Аз имам един познат, който по едно време на 46-годишна възраст реши да се ожени. Разбира се, маминка беше много против неподходящата жена, която той, както винаги си беше избрал. Но този път да наречем нашия герой, тук във форума, Иванчо, беше твърдо решил да не послуша мама и взе, че се ожени...НО...всеки божи ден звънеше на мама и тя му даваше инструкции как да живеят, какво да направят, какво да сготви жена му и т.н. Едва на втория месец Иванчо и съпругата му наминаха да се запознае маминка с нахалницата дръзнала да и´ отнеме синчето. Гостуването е минало в разговори-инструкции как трябва да живеят, какви мебели да си купят и как снахата трябва да готви, че мамин Иванчо не може да яде какво да е, така де. Като маминка разказала на снаха си, че тя навремето не е ходила да работи и си е била вкъщи, за да възпитава децата, но днес нали разбирате, жената трябва да работи и да възпитава децата си. Така че снахата да не си прави илюзии някакви, че няма да работи. Тук мама се разпорежда! Върхът (короната) на посещението било, когато на тръгване маминка изкарала от хладилника, разбира се тайно от татко, че татко не дава така да глезят Иванчо, че трябвало мъж да стане, та маминка му дала две кренвиршчета, две наденички и едно бананче, да си хапне на мама чедото, че сега като се приберат, кой знае дали снахата ще може да му приготви нещо читаво за хапване. Като разбира се давайки му го казала: "Това е само за теб, мама, че ако го разделиш с нея, ще останеш гладен!" Излизайки от блока на маминка, снахата си поела дълбоко въздух и си отдъхнала. Тръгнала си с бодра стъпка и дори и не си помислила  да се обърне назад. "Глупости на търкалета" как така няма да се обърне!? Стигайки до ъгъла, наш Иванчо и´ казал: А тук аз се обръщам, обърни се и ти и виж, мама е на прозореца на спалнята и ни маха с ръка за довиждане!" и наш Иванчо помахвал нежно с ръчичка и се усмихвал разтапящо се на маминка, като тя също помахвала с мъка, виждайки как една друга жена отвежда чедото и.
Този брак издържа една цяла  вечност от осем цели месеца. Снахичката не успя повече и се раздели с мамин Иванчо.
Разказах ви един от многото пикантни моменти в тази история, с много ирония, но за съжаление това е абсолютно истински случай. Ако не бях свидетел на 4-5 от случките, никога не бих повярвала, че подобно нещо е възможно. Между другото Иванчо има прекрасни идеи как един мъж би трябвало да се отнася към съпругата си, как би трябвало да живеят заедно, но за съжаление връзката му с маминка е толкова силна, че той живее във постоянен конфликт със себе си. Това, което маминка разпорежда и това, което той иска. А тя се е хванала така здраво за живота и не се пуска, защото кой иначе ще се грижи за наш Иванчо!?
Цялата тази история би била много смешна ако не беше толкова трагична...

# 169
За да бъде егоист някой, не е задължително да бъде стар ерген /ст.мома/. Thinking
Познавам хора, които са семейни, и пак са егоисти - налагат мнението си и своите желания на половинката си.

Съгласна съм, че по-трудно променят навиците си, но не е невъзможно. Въпросът е дали осъзнават допуснатите грешки, доколко са готови "да ги поправят". Животът дава шанс за "поправителен" и  хората, които не искат вечно да са сами , не би следвало да изпускат този шанс. Има неща, с които компромис може да се направи, и такива, с които - не , идеални хора няма, въпросът е да има желание за промяна и да не се изтърве момента, когато "ни се даде" този шанс. Confused

Е, това клони към "безнадежните" случаи. ooooh!  Иванчо явно не знае как да "направи промяната".

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 14:19 от surela

# 170
                            Чудя се аз пък за ергените в сексуално отношение... Човек свикнал на без секс... във всеки случай не и редовен... как ли се справя?

# 171
Не се чуди, ще ти кажа:) Имах един партньор преди време...не " стар ерген" чак, на 35 беше, но ми сподели, че не е правил секс от години. Първият път беше ужас, първо един час нищо не стана, пък като стана, не знам имаше ли минутка, нямаше ли...И до края на връзката ни ( три месеца), полежението беше " леле, како"...Но то не е гаранция де, правила съм секс със хора с уж редовен интимен живот и пак не е било много по-различно.

# 172
Не се чуди, ще ти кажа:)
                          Нещо подобно си представях, но ми се искаше да греша. Все пак и това е фактор (дългото въздържание) в староергенските отношения. Поне при мъжете. Особено при старите ергени... не е за пренебрегване. Искрено се надявам да има изключения.

# 173
  • I want it all and I want it now.
kragovrat И аз имам абсолютно подобен познат, като описаният. Разликата е че е на 42г вече. Все се оплаква , все мрънка. Деца не иска. Иска гаджето му да е на 20г. и нещо супер модел и да го гледа в очите. .Добре ,че го виждам веднъж годишно.

Имам приятелка женена за стар ерген. Интимните моменти са рядкост.

# 174
А в същност, коя е възрастовата граница между " необвързания мъж и " стария ерген"? newsm78..Всъщност не винаги, старите ергени са сами, понеже са мамини синчета. Моят познат, за който писах в началото си е напълно самостоятелен, и въобще не се интересува от мнението на майка си. Просто си му е добре като свободен електрон. Laughing

# 175
                            Чудя се аз пък за ергените в сексуално отношение... Човек свикнал на без секс... във всеки случай не и редовен... как ли се справя?

А има и такива, които са си без секс цял живот - просто не ги интересува нищо друго освен работата да речем.
Има и такива жени, разбира се.

# 176
  • I want it all and I want it now.
А в същност, коя е възрастовата граница между " необвързания мъж и " стария ерген"? newsm78..Всъщност не винаги, старите ергени са сами, понеже са мамини синчета. Моят познат, за който писах в началото си е напълно самостоятелен, и въобще не се интересува от мнението на майка си. Просто си му е добре като свободен електрон. Laughing

Еми и този мой познат се ожени на 35г. Живеят самостоятелно от свекървата. Имат и дете. Всеки месец ходи до майка си /тя живее в друг град/.. Когато са и на гости за седмица тя е навсякъде с тях. Разбирай ресторанти и кафета. Не излизат без нея. Почти постоянно им е на гости. Разпределя им и финансите и т.н. Сега мъжа е на 44г някъде . Тя се грижи сама за детето. Свекървата не помага, дори и когато е на гости. Свекървата иска да се премести да живее при тях. Само за това говори. Моята приятелка изпада в шок ,като си го помисли.
Само ми казва : Как ,свекървата ще ги разведе , един ден.
Приятелката ми е по млада от мъжа с повече от 10години.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 17:15 от syn

# 177
  • където ми харесва
Познавам само един такъв човек, който вече не е в обкръжението ми и все пак си мисля, че винаги ще си остане ерген.
Не е над 40, на 35 ще стане, но начина му на живот е такъв, че всяка жена, с която е бил, рано или късно си тръгва от него, защото не издържа. Искаше с една мацка да създадат семейство, много я обичаше, но тя се раздели с него, защото смяташе, че той е несериозен и не може да носи отговорност за него си, камо ли за дете.
Иначе той е голям сладур, но просто не му се получава.

# 178

А има и такива, които са си без секс цял живот - просто не ги интересува нищо друго освен работата да речем.
                          И търсят връзка? Евентуално брак, деца? Това имам предвид. За тези, които изобщо не се интересуват от връзка - ок. Но останалите?

# 179

И търсят връзка? Евентуално брак, деца? Това имам предвид. За тези, които изобщо не се интересуват от връзка - ок. Но останалите?

Е, не, не търсят. Никак не се интересуват от тази страна на живота.

Общи условия

Активация на акаунт