старите ергени!

• 72 151
  • 563
  •   1
Отговори
# 375
Ами добре изглежда Плевналиев и се държи възпитано. На вас като ви харесва тип Ганьо Балкански си е ваш проблем.

И какво ако един мъж е напомпан с тестостерон??? Те тези обикновено си изразходват тестостерона като ползват жена си за боксов круша. Не мерси.

Какво като имат много тестостерон ли?  Ами много просто,  долу ще ти е влажно.

Ахахаха. Прости ми, но говориш като разгонена - природни инстинкти, тестостерон, влажно. Явно не можеш да възприемеш, че някои жени не действат така първично и природно и за тях има други по-важни неща. Като например мъжа да е стабилен, да се грижи за жена си, да я слуша, да се грижи за децата си, да издържа семейството си и т.н.

И да, точно тестостерона е причина за оплешиваването.

"Най-сериозният виновник за оплешивяването е хормонът тестостерон, който оказва съществено влияние върху луковиците на косъма. По-скоро оплешивяването се дължи на дефект в метаболизма на тестостерона – появява се дехидротестостерон, който се натрупва в много големи количества и влияе върху главичката на косъма. В резултат на това косъма пада преждевременно."

Това не е ли прекалено голямо описание за една проста истина - искат да бъде чехльо. Simple Smile

# 376
  • Бургас
Е, добре, съгласна съм с тебе. Щом един мъж, който се грижи за семйството си е чехльо, така да бъде. Hands V

# 377
  • София
Дами, благодаря. Позачетох последните страници и умрях от смях. Simple Smile А ми беше малко кьопаво. Оправихте ми деня. Simple Smile
Ообаче се опитах и да се самоанализирам. Опадали са ми керемидите, последен сезон съм, значи ли че съм напращял от тестостерон? Joy
И за семейството си се грижа или поне полагам много услия в тази връзка. Как се справям, не знам, смятам добре. Начи, вероятно съм и чехльо. Laughing

# 378
Начи, вероятно съм и чехльо. Laughing

На онзи не му викаха "чехльо" само заради мухливия вид и начина на говорене/глас, а и заради постоянното угаждане и надупване пред чуждестранните господари.

# 379
  • Paris, France
Дихидротестостеронът трови луковиците на космите по главата, не тестостеронът. Плешорите често са отпуснати и с коремчета. Имат и недостиг на витамин Д, който е важен за половото здраве. Плешивата глава е признак на остаряване и износване. Старите мъже оплешивяване, не младите и здрави.

Какво му е на Плевнелиев? Говори много възпитано. Не знам жени да даде оплаквали от липса на грижа докато са били с него. Радев си е Ганьо Балкански. Не разбирам защо ги обсъждате като никой от тях не е бил стар ерген.

# 380
Познавам маса момчета под 30г., които са с наченки или със сериозни признаци на оплешивяване. Това какво ще рече? Че са дърти? Неспособни на поколение? Доколкото си спомням биологично след 25г. всички сме от аутлета.
Ергенлъка е патология на характера най-често. Или осъзнато желание, с което съм ОК.
Въобще не е задължително да са дърти вещици и алкохолизирани чичаци, има много такива и сред бракуваните.

# 381
  • Paris, France
Лошо хранене, заседнал живот, лош ген са причините мъж да оплешивяване. Ако няма и 30г тури му пепел. Същото с дебелите и сбръчкотени млади жени.

# 382
Познавам маса момчета под 30г., които са с наченки или със сериозни признаци на оплешивяване. Това какво ще рече? ...

Най-вероятно и бащите им са започнали да оплешивяват на тази възраст. Наследствено е.
Имах колега, който започна да олисява още на 22-23 г. Случва се.

# 383
  • Paris, France
Между другото, забелязах, че олисяващите млади са най-склонни да се оженят и да имат деца млади. Биологичен часовник?

# 384
Лошо хранене, заседнал живот, лош ген са причините мъж да оплешивяване. Ако няма и 30г тури му пепел. Същото с дебелите и сбръчкотени млади жени.
Ми не точно... Спортуват, активни са и определено не се тъпчат с джънк. Просто ген най-вероятно. А приятелките им определено не мислят да им турят пепел. Laughing

# 385
  • Наблизо
Хаха ми Стейтъм?

# 386
  • Бургас
А тези които са с корем, но имат гъста буйна коса те какви са? Имат ли тестостерон и стават ли за семейство?

Всъщност сега като се замисля най-активните в спортно отношение хора, които аз познавам са оплешивяващи.

# 387
  • Paris, France
Те и сумистите спортуват, но приличат на дебели лелки и даже и цици имат. Ако имат недостиг на дадени витамини, проблем с черния дроб и не толерират въглехидрати няма нужда да консумират джънк за да се освинят и оплешивеят. За 3 месеца качих 10 кила ядейки "здравословно" по препоръка на ДжиПито. Свалих ги за 3 седмици с подходяща диета. За коса трябват и протеини. Запушените с плака кръвоносни съдове също дават окачване на косми.

Дебелите мъже с буйна коса имат добри гени (за коса). Не всеки дебелак оплешивяване.

# 388
Сумото колко е спорт в широко приетия смисъл..., колкото и шахът.
И да, на диета са, за да изглеждат по този начин.

# 389
Харесвам Плевнелиев. 😌 Рядко умен, начетен и с високи постижения в областта си образован мъж. Харесвам скромните мъже, които не се стремят да се харесат на хората; изглеждат обикновени, смирени, а вътре са цяла вселена. Тези, които на всяка цена се стремят да се харесат на масата и най-вече се открояват с физически данни, са обикновено мъже с ниска самооценка, които живеят според и заради мнението на хората, защото имат постоянна нужда някой да им доказва, нещо в което те се съмняват...

Общи условия

Активация на акаунт