старите ергени!

• 73 485
  • 563
  •   1
Отговори
# 360
Бърза проверка. Има ли моми тук?

# 361
Плевнелиев и Холивудска вънщност? Мирише на тестостерон?! Аз на коя планета живея?
Няма нищо мъжествено в него. Изглежда точно като той да е жената в семейството. Един такъв дребен, мазен, лигав... Ужасен!

Точно за това си говорим.. виждат тестостерон в мъже, при които такъв очевидно липсва,  но то и цялата ни държава е олигофренска и сбъркана.

# 362
  • Бургас
Ами добре изглежда Плевналиев и се държи възпитано. На вас като ви харесва тип Ганьо Балкански си е ваш проблем.

И какво ако един мъж е напомпан с тестостерон??? Те тези обикновено си изразходват тестостерона като ползват жена си за боксов круша. Не мерси.

# 363
Ами добре изглежда Плевналиев и се държи възпитано. На вас като ви харесва тип Ганьо Балкански си е ваш проблем.

И какво ако един мъж е напомпан с тестостерон??? Те тези обикновено си изразходват тестостерона като ползват жена си за боксов круша. Не мерси.

Какво като имат много тестостерон ли?  Ами много просто,  долу ще ти е влажно.

# 364
  • където ми харесва
Според теб, това ли са двата вида мъже-мекотело или бай Ганьо? Много си ограничена.

# 365
  • ВАРНА
 Многото тестостерон предизвиква плешивост у мъжа.Гледайки гривата на Плевнелиев тестостерона го е обрал Радев.А Бойко е дистрибутор направо.

# 366
Многото тестостерон предизвиква плешивост у мъжа.
Жива да не бях. Това инфо е грешно.

# 367
  • ВАРНА
 В такъв случай се извинявам на Плевнелиев!Бойко сори-остава с интелект да ги омайваш.

# 368
Според теб, това ли са двата вида мъже-мекотело или бай Ганьо? Много си ограничена.

Очевидно ограничената си ти,  тъй като не вникваш в контекста на темата. Ти не осъзнаваш,  че мъж може да е възпитан и да излъчва стабилност, доверие и приятно присъствие, но това,  че някой не иска да бъде чехльо,  не означава че иска да бъде Ганьо. Това са теории на жени, при които интересите са над природните инстинкти,  а както знаем вървенето срещу природата е извращение. Друг вариант е просто да си невзрачна или слабо привлекателна,  че да те впечатляват мухльовци. Радев е възпитан, здрав, прав и очевидно е мъж,  поне според масовото светоусещане на НЕмухльовците и 95% от жени минаващи 35 години.

# 369
  • където ми харесва
Аз мноого добре си вниквам, но май ти не си вникнал/а в това, което съм написала.
Както и да е, почети, помисли, пиши пак.
Ще ти помогна даже-аз съм писала в отговор на поста над твоя.

# 370
Някои от последните постове бих си ги сложила в подпис, какъвто не съм имала никога във форума. Но не мога да си избера, от култов по-култов...
И вземете му научете имената на предишния президент.

# 371
Плевнелиев не е никак привлекателен и има излъчване на пенсионерка. Говори едно мазно и напевно, нищо мъжествено няма в него.

# 372
  • 221B Baker Street
Та, какво правят Плевнелиев и Радев в темата за старите ергени?

# 373
Пръскат тестостерон, особено единия...

# 374
  • Бургас

Какво като имат много тестостерон ли?  Ами много просто,  долу ще ти е влажно.

Ахахаха. Прости ми, но говориш като разгонена - природни инстинкти, тестостерон, влажно. Явно не можеш да възприемеш, че някои жени не действат така първично и природно и за тях има други по-важни неща. Като например мъжа да е стабилен, да се грижи за жена си, да я слуша, да се грижи за децата си, да издържа семейството си и т.н.

И да, точно тестостерона е причина за оплешиваването.

"Най-сериозният виновник за оплешивяването е хормонът тестостерон, който оказва съществено влияние върху луковиците на косъма. По-скоро оплешивяването се дължи на дефект в метаболизма на тестостерона – появява се дехидротестостерон, който се натрупва в много големи количества и влияе върху главичката на косъма. В резултат на това косъма пада преждевременно."

Общи условия

Активация на акаунт