старите ергени!

• 73 490
  • 563
  •   1
Отговори
# 345
Не че се съревновавам с госпожа Макрон, но живота така ми поднесе нещата, че вече хич не се учудвам, как млади, прави мъже на трийсетина години нещЪт да погледнат връсничка
"Млада съм", " слаба съм"......и Квоо от това??!

# 346
Nevena,  лично познавам момчето и знам,  че е стегнат и привлекателен. Харесван типаж е,  но кривите ни разбирсния са друг проблем. Такъв мъж е достоен за потомство. Учудвам се,  че има толкова стабилни коравини симпатични мъже,  лоито само защото са принципни и сериозни,  са отсортирани за сметка на някакви неможковци. Ало изборът на всяка жена е правилен,  както се твърди винаги,  няма да излизате с мъжете си и да зяпате някой здравеняк хубавец в същото време. Защото това момче,  за което говоря,  предизвиква завист и неспокойство като се появи в някоя градинка с деца, майки и бащи. Предизвиква комплекси на последните, докаъо жрните им въздишат замечтано. Има много хубави жени в България,  защо не са до хубавите мъже,  а са до мъжете с пари и уреден живот?

Може да ти се струва достоен, но да не може да има потомство.
За да е сам, има причина и тя най-вероятно си е в самия него, а не че жените в България не го оценяват както трябва. Да потърси причините за неуспехите в себе си.

Ами, то има много свестни мъже и те са ергени. Няма как във всички тях да има проблем. Има тенденция в обществото и само слепите не я виждат, а тя не води до нищо хубаво.. Много приятелки ми обясняват, че искали стабилен истински мъж, а се хващат с някакви индивиди, които в Англия са известни като Пъфове.. явно има някаква мода изкривена.. Не забелязвате ли, че има момчета на 15 години, които са зализани настрани. Едни приятели от Англия идват всяко лято на гости. Развеждах един от тях из София по парковете и Моловете, а той се хвана за главата! Възмутен е защото виждаше компании от симпатични млади момчета, пиещи по пейките сокчета и бирички, докато на друга пейка стоят две момичета и някакъв зализан настрани младеж, който се натиска с едната. Реакцията му беше. "Такива в Лондон се държат за ръце с други мъже, а и много от младежите търсят саморазправа с тях. Аз му казах, че тук ги наричаме льохмани и гащници. . Обърнете внимание на младите хора и анализирайте видяното. Сега се харесват тип мъже(бившия президент), а тези тип(сегашния) са неудобна партия.  Ето, бившия си хвана Деси Банова от прогнозите. Това е масово явление в България.

# 347
Това нормално ли е? http://www.teenproblem.net/media/teenproblem/files/articles/576x … 9_1294089471.jpg?

Излезте по центъра на София и се огледайте..

# 348
  • София
Излиза снимка на Мила Кунис.

# 349
Накратко - за да е стар ерген\мома си има причина и тя си е в него\нея. Всичките му познати знаят каква е причината, но вероятно никой не си прави труда да му я каже в очите.

# 350
  • Бургас
Какъв е проблема на зализаната настрани коса?

По темата. Предпочитам някой, който има обикновена визия, но се грижи за семейството си, отколкото висок мускулест алфа мъжкар, който е достоен за създаване на поколение, но после не се грижи за него (поколението си). Имам един такъв пример около мен. Жена му работи и издържа семейството, а той лентяйства и вае мускули, защото всяка работа му е под достойнството. Айде мерси от такива.

П.П. Какво му е на бившия президент???

# 351
И двамата - Плевнелиев и Радев са женени, съответно с трети и втори брак. Нещо не са за тази тема.
Пардон, първият скоро ще сключи брак, ама все тая.

# 352
  • Paris, France
Плевнелиев е яко парче - елегантен, без корем, с правилни черти. Джентълмен, успял финансово, полиглот. Какво не му харесвате? За другия ще се въздържа от коментари. Външният вид е въпрос на мода. В Шотландия и някои тропически острови е приемливо мъж да ходи с пола.

Мом ъф 3, статистика е, да. След 40г, както и да изглеждаме и да се чувстваме сме, повечето хора, сме ниско фертилни. След 45г повечето жени сме безвъзвратно престарели за раждане на деца. И повечето мъже също.

# 353
  • ВАРНА
По-скоро след 45-46 г.  някъде - не стават и двата пола за създаване на поколение.
 Но това важи само в пълна сила за занемарените от към хранене и живот.
  Има не малко 35 годишни и мъже и жени  напълно занемарени.  

Да не говорим за силно зависимите  алкохолици - наркомани - те и на 25 години не могат да създадат деца!

Като си спиртен наркоман - наливаш се с по 500-700 мл. спиртни напитки всеки ден или през ден 
-  няма значение възраст - организма ти е на пенсионер!

Та ако си до около 44-45 г. и въобще не си употрябвал спиртни напитки или наркотици....
...не употребяваш мазни храни - мазно червено месо....не употребяваш нито 1 цигигара никога!  
Си  имаш много способни сперматозоиди на 45!

# 354
  • София
За съжаление, това са единични случаи.

# 355
И двамата - Плевнелиев и Радев са женени, съответно с трети и втори брак. Нещо не са за тази тема.

Плвнелиев няма излъчване на стабилен мъж,  Радев има.

# 356
Обаче и двамата са женени. Никой от тях не е стар ерген.

# 357
  • София
От другата тема - Дилян Пеевски имал дете от Цвети Янева. Кой каза нещо за ябълки и прасета?

# 358
  • Paris, France

Плвнелиев няма излъчване на стабилен мъж,  Радев има.

За мене е обратното. А и Плевнелиев е по-находчив и предприемчив. Радев има физика на болна чичка - тънки устета и нос, плешив, отпуснат. Плевнелиев има холивудска външност и е представителен. След Плевнелиев бих обърнала глава без да зная кой е и колко пари има.  Плевнелиев мирише на тестостерон.

Дилян Пеевски има стотици милиони и желаещи да му родят дете няма да липсват. Само ми е интересно механично как става.

# 359
  • където ми харесва
Плевнелиев и Холивудска вънщност? Мирише на тестостерон?! Аз на коя планета живея?
Няма нищо мъжествено в него. Изглежда точно като той да е жената в семейството. Един такъв дребен, мазен, лигав... Ужасен!

Общи условия

Активация на акаунт