старите ергени!

• 73 490
  • 563
  •   1
Отговори
# 330
  • Paris, France
fortemente, не всички жени харесват високи мъже. Мъжете, с които съм живяла са били 1.78 и по-ниски. Не всеки 1.85+ е надарен в гащите и задоволява сексуално и емоционално. 90кг за 1.85 е ужасно много и като нищо господинът, освен мускули може да има и тлъстини. Вдигачите на тежести и сумистите са ми отблъскващи. Много от тях имат тлъсти кореми. Високите мъже имат склонност да развиват рак, ниските диабет. Всяка жена подсъзнателно избира подходящия за нея в даден момент.

Старият, минал 40г, мъж не изглежда читав репродуктивно, колкото и мускули да има.

Съгласна съм, че няма лошо човек да не създава деца и това е наше право.

# 331
Nevena,  лично познавам момчето и знам,  че е стегнат и привлекателен. Харесван типаж е,  но кривите ни разбирсния са друг проблем. Такъв мъж е достоен за потомство. Учудвам се,  че има толкова стабилни коравини симпатични мъже,  лоито само защото са принципни и сериозни,  са отсортирани за сметка на някакви неможковци. Ало изборът на всяка жена е правилен,  както се твърди винаги,  няма да излизате с мъжете си и да зяпате някой здравеняк хубавец в същото време. Защото това момче,  за което говоря,  предизвиква завист и неспокойство като се появи в някоя градинка с деца, майки и бащи. Предизвиква комплекси на последните, докаъо жрните им въздишат замечтано. Има много хубави жени в България,  защо не са до хубавите мъже,  а са до мъжете с пари и уреден живот?

# 332
  • София
Нещо не си в час въобще. Това, че ще загледам някой за 5 минутки, не означава, че за мен е нещо повече от мъжа, с който съм 15 години.
Между другото, двойките се събират доста по подобие - хубава с хубав и обикновена с обикновен.
След 40 ... каквото и да направиш, ако ще челна стойка за изправяне на бръчките, си над 40. И белите човечета започват да куцат...

# 333
  • Paris, France
фортменте, а на колко години е човека? Жените, които виждаш с не особено мъжествени мъже явно държат на друго. Аз държа на здраве, мускулна маса, външен вид, хигиена, интелект. Заглеждам мъже, да, но това не означава, че ги желая. Аз и жени заглеждам. Даже и обувки заглеждам.

Непривлекателните мъже може би са изглеждали добре като са се запознали със жените си, но са остарели или са се разболяли. Жената вече се е привързала и го обича. Но ако го срещне такъв, какъвто е в момента може би няма да го погледне. И той нея също.

# 334
  • София /Абсурдистан
Като че ли някой е застрахован от остаряване и от разболяване  Simple Smile

# 335
  • Paris, France
Като че ли някой е застрахован от остаряване и от разболяване  Simple Smile

Никой не е. И веднъж болен и стр е трудно да се хареса на противоположния пол.

# 336
  • София
И като се разболееш е добре да имаш някой до себе си, че ако няма е 100 пъти по-тежко.
Ама някои стари ергени/моми се мислят за безсмъртни!
Което също не е добре де, защото и 100 да сигнеш, какъв е кефа да си сам като орел.

# 337
  • Paris, France
ФриЕйджънт, за съжаление при разболяване често пръв си отива партньора, особено ако е млад. То и без болести се разделяме а какво остава с тях! Партньор не е гаранция за подкрепа.

# 338
Имах връзка с един такъв "тип".Казвам така,защото не е лош,но много особен.От мъж,който живее с мама и никога не е имал сериозна връзка не очаквайте нищо.Ние бяхме от различни градове,но на мен не ми пречеше да измина 130 км. само да го видя.В началото беше много ентусиазиран,пръстен щеше да ми подарява,искаше да опозная града му,за да мога да живея в него.Но после дали се уплаши или мама надмогна не знам.Вместо да се видим той трябваше да пази апартамента,защото мама е на екскурзия или трябваше да пазарува плодове или зеленчуци.Една Нова година вместо да излезем на площада/никога не съм искала нещо материално или луксозно/ и да се забавляваме,мама каза,че в 22 часа е редно да си лягаме и той се съгласи.Не си губете времето с мъже,които са си самодостатъчни и живеят с мама.

# 339
След 40 ... каквото и да направиш, ако ще челна стойка за изправяне на бръчките, си над 40. И белите човечета започват да куцат...

Това не го разбрах...
Какви са тези бели човечета, които започват да куцат?! 😃
Да, възрастта има значение, но не може да се сложи чертата преди 40 ставаш, а след - кучета те яли.
Всичко е супер относително. Важно е себеуважението, което води до здравословен начин на живот и изобщо едно по-различно отношение към самия теб. Започнеш ли да се обичаш, осъзнаваш че искаш да се грижиш за тялото и душата си, а не го правиш насила, защото трябва. С желание и хъс спортуваш и се храниш с полезни храни, защото обичаш тялото си искаш то да е здраво. Същото е и с храненето на душата. Осъзнаваш, че лошите мисли, стреса, злобата, ревността вредят на здравето ти и се учиш да ги контролираш. Склонен си да правиш компромиси и да прощаваш, не заради някой друг, а за теб самия. Всички тези неща те правят млад и щастлив. Учат те да обичаш пълноценно и да се радваш на всяко нещо, което имаш.
Затова и не мога да се съглася с теб за хората под и над 40. Граници си поставят малките умове. След 40 започнах да ценя хората, които мислят като мен, а не тези които са на моята възраст.."Душата бръчки няма"

# 340
  • София
Сперматозоиди.

Аз се чувствам прекрасно над 40, даже пак започнах да уча.
Но дали щях да мога да създам семейство с деца от сега нататък? Едва ли.

# 341
Сперматозоиди.

Аз се чувствам прекрасно над 40, даже пак започнах да уча.
Но дали щях да мога да създам семейство с деца от сега нататък? Едва ли.

Никой не знае как би било. Много хора го правят. Моето семейство се разруши 2 г  преди да стана на 40..Сега тепърва искам да създавам ново, да обичам, да бъда обичана, да мечтая и да сбъдвам мечтите си.
Ето и ти самата казваш, че си започнала да учиш, значи също бярваш в живота след 40. 😌

# 342
  • Paris, France
Да учим можем цял живот и много пенсионери се връщат на учебната скамейка. След 40г, ако нямаме деца, може и да си останем без такива. Две трети от мъжете над 43г не могат да оплодят женска яйцеклетка. Не, че жените след 40г сме плодовити, ноооооо е факт

# 343
Последно факт или статистика е? Wink
За мен факти са нещата,които ми се случват на мен и именно те ме вълнуват!
Аз на 40 се чувствам много по-добре от на 20.
Човек така или иначе учи цял живот. 😌 Успех желая на всички и най-вече много здраве и любов! 😘

# 344
Nevena,  лично познавам момчето и знам,  че е стегнат и привлекателен. Харесван типаж е,  но кривите ни разбирсния са друг проблем. Такъв мъж е достоен за потомство. Учудвам се,  че има толкова стабилни коравини симпатични мъже,  лоито само защото са принципни и сериозни,  са отсортирани за сметка на някакви неможковци. Ало изборът на всяка жена е правилен,  както се твърди винаги,  няма да излизате с мъжете си и да зяпате някой здравеняк хубавец в същото време. Защото това момче,  за което говоря,  предизвиква завист и неспокойство като се появи в някоя градинка с деца, майки и бащи. Предизвиква комплекси на последните, докаъо жрните им въздишат замечтано. Има много хубави жени в България,  защо не са до хубавите мъже,  а са до мъжете с пари и уреден живот?

Може да ти се струва достоен, но да не може да има потомство.
За да е сам, има причина и тя най-вероятно си е в самия него, а не че жените в България не го оценяват както трябва. Да потърси причините за неуспехите в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт