старите ергени!

• 72 077
  • 563
  •   1
Отговори
# 135
То ергени може и да няма,ама курви над 30-те дето искат по-младо има....

Без никой да се обижда, ама ме е яд на такива изпълнения вече...То човек не може да си опази мъжа.  Joy

# 136
Май бъркате "стар ерген" със "заклет ерген" Laughing

# 137
Здравейте,
и мен ме касае тази тема, защото сега имам отношение с мъж на 41г., несемеен и необвързан.В началото беше много мил, грижовен и внимателен.
 Много е културен и интелигентен, но има едно НО ... започна да си показва от време на време истинския характер- ужасно заядлив е, всичко може да го подразни, понякога имам чувството , че съм му в тежест и му се натрапвам./Това за характера ми го казаха и други хора, тъй като имаме общи познати/.
Притеснява ме и факта, че е имал връзки предимно с женени жени до сега, т.е не искал да поема ангажименти.Въпреки всичко аз си го обичам, но понякога не ми е лесно...
Така, че ще ви следя момичета.. Hug
Момичета, това по-горе е предходния ми пост.
Към днешна дата съм в ужасна депресия.С въпросния господин-стар ерген, всичко приключи, т.е се надявам да го забравя.Ужасно разочарование от моя страна, пълно безхаберие от негова и за капак се сваля с женена съседка/това е потвърдено/.Така че аз съм out от отбора на харесващите стари ергени, вече НИКОГА  с такива.

P.S.за пояснение:  не съм стара мома, разведена съм

# 138

Що, "заклетите" не остаряват ли? Wink

# 139
Старите ергени се стрямат към брък, но с невъзможни претенции, нереални. А заклетите нямат никакво намерение да се обвързват, и бягат като дявал от тамян.

# 140

Що, "заклетите" не остаряват ли? Wink
Разликата не е във възрастта, а в избора. Едните са ергени по неволя, другите по мироглед.

# 141
Ами те тези с нереалните претенции май също нямат намерение да се обвързват, намерили са извинение в изискванията си.

# 142
Старите ергени се стрямат към брък, но с невъзможни претенции, нереални. А заклетите нямат никакво намерение да се обвързват, и бягат като дявал от тамян.

Към какво се стремят. Wink
Мерси за разяснението, явно не съм много в час с ергените. Simple Smile

# 143
Ами те тези с нереалните претенции май също нямат намерение да се обвързват, намерили са извинение в изискванията си.
Тия според мен са си класически тип "стари ергени", именно защото ще мине време докато се осъзнаят, че са такива.

# 144
Като ви разправях, че няма читав стар ерген, вие не вярвате! Ето, две вече лично се убедиха, за жалост. Бягайте далече от такива претенциозни екземпляри.

# 145
Преки наблюдения върху старите ергени нямам, но мисля, че те са свикнали да живеят сами и такъв човек трудно би се променил.
Не казвам, като Бижу, че няма нито един читав, но да срещнеш такъв е наистина да намериш в купа сено игла.

# 146
  • София
Като ви разправях, че няма читав стар ерген, вие не вярвате! Ето, две вече лично се убедиха, за жалост. Бягайте далече от такива претенциозни екземпляри.

E,Бижу нали трябва да се опариш и тогава да разбереш,че боли.Грешка голяма и последствията не са малки  Cry Ние бяхме от тези дето искат брак ама и изискванията са нещо нечувано.

# 147

А от каква възраст един мъж, се счита за стар ерген?

# 148
А от каква възраст един мъж, се счита за стар ерген?
Навремето щом се уволних от казармата, веднага ми наложиха ергенски данък.. а тогава бях на 20.
Та предполага се че на 20 си млад ерген...значи на 50 вече си изсвирил и като нищо може да се причисли към старите ергени....но пък всеки си го разбира посвоему...млада ли му е душата на ергена...остава си вечно младия ерген!!!! Laughing

# 149
  • София
От скромния ми житейски опит смея да заключа:
Старите ергени (и момите също) са изключително властни и крайни егоисти.
Опитайте да живеете с един такъв и ще видите, че направи всичко възможно да ви подчини, ще изисква всичко да става по неговия начин, дори и най-дребните детайли.
Относно егоизма, неговото си е негово, това не пречи вашето да е общо.

Има една категория ергени, които са живели няколко годинки с една жена, после с друга. Брак не са сключвали, но формално се водят ергени, ако нямат деца.
Те са вече по-различни и с тях има шанс да се създаде някаква връзка.

Общи условия

Активация на акаунт