старите ергени!

• 73 497
  • 563
  •   1
Отговори
# 240
И за какво и на жената млад мъж?
Няма такива неосъзнати лигльовци.

# 241
Според мен мъжете с възрастта изглеждат по-добре и успяват да се класират сред младите жени...
                                 Не съвсем. Жените рядко оплешивяват, пускат кореми и определено се грижат по-добре за себе си. Просто възрастните мъже имат някакъв натрупан опит и финансово положение, които евентуално са привлекателни за младите момичета. Временно. А младите мъже обикновено не търсят жена, която да им плаща сметките и да им купува палцалки - това все още се смята за крайно унизително. За щастие.

# 242
  • София
А младите мъже обикновено не търсят жена, която да им плаща сметките и да им купува палцалки - това все още се смята за крайно унизително. За щастие.
Ще се изненадаш колко много от младите мъже си мечтаят точно за това.

# 243
  • Tам през Атлантическия океан
И за какво и на жената млад мъж?
Няма такива неосъзнати лигльовци.
Глупости  Wink

Какво пак сте яхнали възрастта ? Crazy

А младите мъже обикновено не търсят жена, която да им плаща сметките и да им купува палцалки - това все още се смята за крайно унизително. За щастие.
Peace Споделям , личен опит  Wink

# 244
познавам такъв човек, с начин на мислене"ерген за цял живот",живее сам/родителите му вече не са между живите/ и е измислил нещо уникално за себе си и своя комфорт: имаше на разположение около 20-ина жени от всякакви възрасти.Ходеше при всяка от тях в различен ден от седмицата,имаше си жена за понеделник,жена за вторник и т.н., жени,при които ходеше за да се храни и за секс/ обикновено това бяха дами със собствени жилища/. тези дами можеха да посещават и дома му, но само в точно определен ден и час.Оказа се ,че той ги приемал в дома си за да му го почистят , да му сготвят храна и да изперат.Той живее като един истински търтей.Имаше голям проблем,когато една,много влюбена в него дама не беше си спазила часа за посещения и се застъпи с предишната.

# 245
познавам такъв човек, с начин на мислене"ерген за цял живот",живее сам/родителите му вече не са между живите/ и е измислил нещо уникално за себе си и своя комфорт: имаше на разположение около 20-ина жени от всякакви възрасти.Ходеше при всяка от тях в различен ден от седмицата,имаше си жена за понеделник,жена за вторник и т.н., жени,при които ходеше за да се храни и за секс/ обикновено това бяха дами със собствени жилища/. тези дами можеха да посещават и дома му, но само в точно определен ден и час.Оказа се ,че той ги приемал в дома си за да му го почистят , да му сготвят храна и да изперат.Той живее като един истински търтей.Имаше голям проблем,когато една,много влюбена в него дама не беше си спазила часа за посещения и се застъпи с предишната.
Хахаха!  Mr. Green Peace

Аз съм Жоро хубавеца, вечният ерген!
На Балкански полуостров няма друг кат мен!
Влюбени са в мене всички - и момички, и женички!
Блазе човеко като мен!

# 246
  • Пловдив
Имам приятелка която си имаше стар ерген за приятел.Лошото беше, че само тя не осъзнаваше, че е такъв и упорито мислеше, че са един за друг.Минаха две години преди да прогледне и осъзнае, че тази връзка е обречена на пълен провал.Капака преля когато се осмели да го покани в неделя на разходка(при все че в този ден беше забранен за срещи защото той си почиваше,(беше забранен и петък защото тогава пиеше с приятели)) и той отказа,защото ще чисти с майка му и след това ще е уморен.Добре че се отърва от този кретен.

# 247
Ми не знам дали са глупости, но едно 90% от момчетата около мен на 20-30 годишна възраст са си точно неосъзнати лигльовци Rolling Eyes явно, за съжаление, в такива компании попадам. Rolling Eyes

# 248
В момента трябва да има голям брой ергени у нас, та не е чудно, че вече се котират и по-възрастни девойки.
Много българки се изпожениха за чужденци, в пъти повече от мъжете.

# 249
В момента трябва да има голям брой ергени у нас, та не е чудно, че вече се котират и по-възрастни девойки.
Много българки се изпожениха за чужденци, в пъти повече от мъжете.

Да, все другите са им виновни.  Laughing
Ами да вземат и те да се оженят за чужденки тогава, вместо да играят ролята на стари ергени.
Явно проблемът е друг.

# 250
Имам приятелка която си имаше стар ерген за приятел.Лошото беше, че само тя не осъзнаваше, че е такъв и упорито мислеше, че са един за друг.Минаха две години преди да прогледне и осъзнае, че тази връзка е обречена на пълен провал.Капака преля когато се осмели да го покани в неделя на разходка(при все че в този ден беше забранен за срещи защото той си почиваше,(беше забранен и петък защото тогава пиеше с приятели)) и той отказа,защото ще чисти с майка му и след това ще е уморен.Добре че се отърва от този кретен.
Аз пък познавам много семейни мъже, които си имат ден за приятелите, дни за футбол и тъй нататък но същевременно са семейни с деца даже и жените им ги разбират; Всеки трябва да даде свобода на спътника в живота си за да бъде щастлив, ако заради деня за среща с приятелите се карат, по-добре на няма НИЕ  Peace Много ми е интересно ако се коментира обратния случай за мамините момичета, дето дори когато са женени мама тича всеки ден да сготви, да гледа детето докато тя си пие кафето с приятелки или трябва да пусне прахосмукачката; да не говорим, че като се скарат в къщи тичат при мама и тате, като имат финансов проблем трябва мама и тате да помагат; Имам такъв пример затова питам Mr. Green

# 251
Аз пък познавам много семейни мъже, които си имат ден за приятелите, дни за футбол и тъй нататък но същевременно са семейни с деца даже и жените им ги разбират...
                              Ами ще ги разбират - може да имат 'ден за..', но през другото време са вкъщи при жените си. Обаче да се виждаш само в строго определени дни с уж половинката си, не е нормално... Още повече, че ти към тази 'половинка' не поемаш никакви ангажименти, твоите ангажименти са ти към теб самия и към мама.

# 252
  • София
като имат финансов проблем трябва мама и тате да помагат;
Ако мама и тате не помогнат, кой друг?
Аз като родих нищо не знаех за бебетата. Добре, че беше майка ми да ме научи.
А що се отнася до финансите, ако не бяха родителите ми, нямаше да мога да посрещна и най-основните нужди на детето.

# 253

Този "тарикат" скоро ще му се случи нещо много запомнящо се,усещам    Mr. Green   bishop

# 254
Наскоро си мислех колко много приятели и познати имам, които са необвързани. И от двата пола. Докато  бяха под 30 ми се струваше, че просто не са срещнали подходящия, но и над 30 нещата си продължават така. Странно ми се струва. Дали аз попадам на такъв тип хора, които не могат да завържат връзка или просто те в днешно време са си голям процент по начало?

Общи условия

Активация на акаунт