Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 75 217
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Споменава го с добро, както и учителката по биология  Grinning

# 271
Здравейте отново.
Мисля,че вече всички си имат класни и са започнали здраво да учат. Аз поне така го видях в 9клас, толкова здраво, че .....само да си помисли някой да не влиза в релси.
Колкото до учителя по информатика.....ами той, както и всички останали преподаватели преподават по университетски ред, много по-различен и нестандартен от този в редовото училище. Тези от вас които са били студенти смятам, че ще ме разберат.
Дано са ви отпаднали притесненията за сега.
Успешен ден на всички.   stork-boy 1stroller family4 smile3529 comp03

# 272
Не съм писала отдавна и се притесних, че няма да намеря темата  Embarassed
Нашите деца надявам се, са добре.
Аз имам едни такива въпросчета ...
Не изостават ли с материала по математика? Ту имат, ту нямат.
Чудя се и как ще продължат заниманията по физическо? Сега ги събират все още в двора. Но не вали. И не е много студено. А за напред? С това различно започване обаче ни объркват. Моето дете има ангажимент следобед, и едно начало на физкултурния ден в 12 часа, определено внася напрежение.

# 273
  • София
А за физическото не използват ли базата на МЕИто? Поне така говоха преди, че използват басей и тенискорта там?

# 274
В четвъртък ще има родителска среща за осмите класове.

# 275
  • София и там където не се пуши
Моя приятелка е чула за вторник за родителска, явно има грешка тя.

# 276
  • Sofia
Моят снощи ми каза, че ще има родителска - на 03.11. от 18,30

# 277
Добро утро!
Да, ще има родителска среща. На 3-ти ноември, четвъртък.
Аз за съжаление няма да мога да присъствам. Надявам се да споделите как е минало, какво е разисквано.

# 278
  • София и там където не се пуши
Сега я питах пак - 2-ри ноември 18 часа за 10 клас, ако има друго казвайте да предам

# 279
Аз знам за 8-ми клас.

# 280
  • София
И да споделите после как са минали срещите. Какви са мненията ви за преподавателите  Peace

# 281
Изненада съм от поканата за родителска среща-нали в ТУЕС-а нямало такива?Но я чакам с нетърпение,въпросите са много:изоставане с материала,предметите които изучават в събота за пореден път ще отидат в трета глуха,физкултурата в двора също е проблем newsm78
Че е нестандартно училище беше ясно,но чак толкова....Половината срок мина в размотаване
Предполагам ,че тази родителска среща ще внесе яснота

# 282
  • София
Изненада съм от поканата за родителска среща-нали в ТУЕС-а нямало такива?Но я чакам с нетърпение,въпросите са много:изоставане с материала,предметите които изучават в събота за пореден път ще отидат в трета глуха,физкултурата в двора също е проблем newsm78
Че е нестандартно училище беше ясно,но чак толкова....Половината срок мина в размотаване
Предполагам ,че тази родителска среща ще внесе яснота

А защо предметите, които изучават в събота отиват в трета глуха?   newsm78 newsm78

# 283
Може би се има в предвид, че покрай изборите две съботи са неучебни. И се губят часове.

# 284
  • София
Ами те покрай изборите всички деца губят, а министъра дава указания да се преструктурира плана. Ами те още от началото на годината знаят за тези избори, чак сега ли ще се съобразяват и ще преструктурират?  newsm78 Както винаги двойна работа!!!

Общи условия

Активация на акаунт