Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 75 196
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте всички. След първите напрегнати дни идват малко дни с почивка и разтоварване. Но не трябва да се отпускаме, защото ни предстои още. Как сте се справили на ВО?
Има ли подавали документи за ТУЕС през тези дни?

# 436
Успех на всички кандидатстващи тази година! Ние сме следващата. Та в тая връзка някой може ли да даде инфо откъде мога да видя учебните планове и малко подробности за трите специалности. Харесва ми това, че се учи здраво, но все пак сина трябва да е поне малко наясно какво все пак ще учи като специални предмети. Иначе другите ни варианти са НПМГ и СМГ, но в НПМГ нещата не са това което бяха, а в СМГ профила е само математика. След три години в математическа паралелка имам чувството, че математиката му е поомръзнала. Така че сега търсим и други варианти.

# 437
  • София
Naddya, утре ще се опитам да се сетя да взема теста от изпита, с който приключи курса. Дано не забравя  newsm78
Здравейте и от мен, не издържах и се регистирах най-накрая, като преди това изчетох всичко, във всички теми, на всички места, където бяхте....  Embarassed
Ще кандидатстваме живот и здраве в ТУЕС, /тоест не аз, а сина ми, иначе щеше да ми е по-лесно  Grinning /, затова исках да помоля и аз за тези тестове, ако е възможно да ги видим

# 438
  • Sofia
Сега изведнъж се сетих,че при записването казаха,че трябва да се провери преди изпита в коя стая  е разпределен сина ми.Но,идея нямам как се проверяваше?- на място ли трябва да ида,или по телефона?
Моля ви,спомня ли си някой наоколо Simple Smile ?

# 439
  • София и там където не се пуши
Сега изведнъж се сетих,че при записването казаха,че трябва да се провери преди изпита в коя стая  е разпределен сина ми.Но,идея нямам как се проверяваше?- на място ли трябва да ида,или по телефона?
Моля ви,спомня ли си някой наоколо Simple Smile ?

Би трябвало да има списък отвън в деня на изпита.

# 440
  • София
Мисля, че и на страницата на ТУЕС ще качат разпределението на дацата по залите на ТУ. НО днес ще звъня и ще попитам за по-сигурно. Ако някой друг разбере, нека сподели  Hug Hug
А някой знае ли колко са дотук кандидатите? Днес е последният ден за записване!

# 441
  • София
Преди малко говорих по телефона с ТУЕС и ми казаха, че сигурно ще качат списъците на сайта, но ще ги има и в училището. В ТУ няма да ги слагат, така че трябва утре да се разбере къде е детето. На 2 ще е късно.  Hug

# 442
  • София
Точно това се чудих и аз сутринта, ще видим първо на сайта, пък после и дотам, ако трябва

# 443
  • София
Днес след 19 часа на сайта на училището ще ги има залите, не им звънете, че ги изнервяме май

# 444
  • Sofia
Ок,благодаря . Мислех,че вече е приключило записването,а то затова още е нямало нищо на сайта.Е,довечера ще видим и залите, и бройката кандидати Simple Smile.

# 445
  • София
Вече го има разпределението, качено е на сайта! Тази година определено са много повече кандидатите - 433.

# 446
  • Sofia
Е,сега вече се притесних  newsm78 ? Колко са били миналата година?

# 447
  • София
Е,сега вече се притесних  newsm78 ? Колко са били миналата година?

По-малко, много по-малко  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Миналата и по-миналата 300 - 320. Thinking Thinking На какво ли се дължи това?

# 448
Момичета, извинявайте ,че нахлувам така в темата, но искам да попитам има ли някъде примерен тест или такъв, който да е даван на изпит? Къде ли не търсих, но нищо не намерих! Предварително Ви благодаря!

# 449
  • София
Момичета, извинявайте ,че нахлувам така в темата, но искам да попитам има ли някъде примерен тест или такъв, който да е даван на изпит? Къде ли не търсих, но нищо не намерих! Предварително Ви благодаря!

В пощите има качен един в чернови на abv-то. Утре ще се потим заедно!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт