Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 841
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
За НПМГ влака сте го изпуснали,вътрешните изпити минаха отдавна .

newsm78 , защо ? Класирането е след няколко дни. Не е изпуснала нищо.
Защото в НПМГ има ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВЪТРЕШЕН ИЗПИТ а тои премина отдавна,това училище също е със специален статут " МАМЧЕТА СЛАДКОЗЛАТНИ  вие от луната ли падате".

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 08:55 от HUGS

# 526
  • София и там където не се пуши

Защото в НПМГ има ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВЪТРЕШЕН ИЗПИТ а тои премина отдавна,това училище също е със специален статут " МАМЧЕТА СЛАДКОЗЛАТНИ  вие от луната ли падате".

Ми детето го е държало изпита. Тя не се чуди тепърва какво да прави, а как да класира желанията.

А последния израз какво значи  newsm78 .

# 527
  • София

Защото в НПМГ има ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВЪТРЕШЕН ИЗПИТ а тои премина отдавна,това училище също е със специален статут " МАМЧЕТА СЛАДКОЗЛАТНИ  вие от луната ли падате".
Разбира се, че е ходил и се представи много добре. Чак ме изненада и затова писах вече някъде тук, че това на което мен ме научиха всички тези истории покрай изпитите е че трябва да имаме повече вяра и уважение към децата си.
А колкото до Вас, тона които сте предприели срущу "мамчетата" е груб и обиден, както и чувството Ви за превъзходство, което е крайно неуместно с оглед на правописните Ви грешки. Винаги са ми били смешни мъже, които са избивали собствените си комплекси стремейки се да делят хората на жени и мъже. Хората са добри и лоши, умни и глупави, нежни и груби, но не и жени и мъже.
Дороти, благодаря Ви

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 11:28 от Jord

# 528
  • София
Това, което ме удиви в този форум е готовността за помощ, на всеки и по всякакъв повод, както и добронамареността. Това е нещо, което не се среща вече и затова е ценно. И изведнъж някой да се отнася към всички мамички като към празноглави кудкудякащи квачки, някак си ми идва в повече. То поне да имаше защо, де...
Извинявайте всички, спирам.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 11:29 от Jord

# 529
  • София и там където не се пуши
Аз да допълня, че да може да се случи някой да изпусне изпитите в НПМГ но не и мами от БГ-мама. Този форум е точно за това взаимно да си помагаме.

# 530
  • София
Хей, ама на финала преди класирането страстите много се разгорещиха и то заради един татко, който се прави на мама!  Mr. Green Mr. Green Я споко!  Hug Hug Hug Вземете списъка с училищата, идете в парка и на един лист започвайте да редите желание след желание. Сред природата всичко става по-лесно и бързо!  Hug Hug Hug

# 531
  • София
Jord, аз ще ти кажа какво направих с моя младаеж, който от една година говори, че иска тук да учи, понеже пък моето виждане е съвсем различно.
Хванах го едни ден и му казах - това училище е училище с доста отворена ножица между първия и последния (в смисъл, че се приемат и деца, които не учат толкова много). От всичко, което четох досега във форумите, ми стана ясно, че тук може да се учи (и то много), но може и да не се учи и пак да се бута някак си. Казах му, че или ще чете форуми, ще чете литература, ще се интересува от това, което иска да учи, или просто няма да го запиша там. Това му подейства - почна да чете, почна някакви SQL да си прави, и така. Тоест успя да ме убедил че наистина иска с това да се занимава
Поговори с него, разбери с какво иска да се занимава впоследствие, и ако покаже интерес към нещо - там го запишете. Когато учиш нещо по сърце тогава даваш всичко от себе си. Успех ви желая  Hug

# 532
  • София
Благодаря, успех и на Вас, класирането ще бъде на сайта на 21-ви сутринта, така ми казаха от училището като се записвахме.

# 533
  • София
Благодаря, успех и на Вас, класирането ще бъде на сайта на 21-ви сутринта, така ми казаха от училището като се записвахме.

А на мен днес в телефонен разговор ми казаха, че класирането ще е на 25.  newsm78 newsm78

# 534
 newsm78 Laughing Laughing Яснооо- ще има пак "голямото цъкане" от 21 до 25 юни. Миналата година го преживях само че с кандидат-студентската кампания на големия син : ставаш сутрин, вкл. лаптопа  Simple Smile Simple Smile и се надяваш. Вечер- поглеждаш за последно и тогава лягаш.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 22:32 от bp

# 535
  • София
Вчера, като е подавал таткото ни документите, са му казали, че вечерта на 20ти или на 21ви ще има резултати. Не вярвам да чакаме чак до 25ти.
Но тъй или иначе другото класиране е на 26ти, така че няма голяма разлика

# 536
 На някого, ако му трябват учебници за 8 клас за ТУЕС да пише на лични.

# 537
  • София
На някого, ако му трябват учебници за 8 клас за ТУЕС да пише на лични.

А английският по какъв учебник учат?

# 538
  • тук и там където дойде
Здравейте,

Аз също чакам класирането, затова се записвам при вас да чакаме заедно. На нашия татко също са  казали че списъка ще излезе  на 20 ти  юни след 20 часа или на 21 ви.

# 539
  • София
Добре дошла в отбора на чакащите  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт