Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 535
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте на всички!
Е не е на Бора Бора, ама почивката на нашето Черноморие си я биваше. Активно си починахме и събрахме сили за септември. Днес се завърнахме почернели и отпочинали. От Bp никой не може да се скрие, веднага ги е открила липсващите.  Joy Joy
Приятни почивни дни  
А срещата за кога я планирате?  newsm78 newsm78 Може ли да е на 15 или 16 септември, че и ние да се включим?  newsm78

# 721
 Наде благородно ти завиждам за почивката. На мене сега ми е сезона на многото работа и засега почивката ми е само "виртуална"  Laughing Laughing разглеждайки сайтовете с почивки.
Ще съобразим на всички да е удобно и времето и мястото. Давайте предложения-може и на лични и на е-мейл.

# 722
  • София
Здравейте,

Да ви почерпя - господинът стана на 14 в събота  Hug

party023 

Вече сме големи, ще трябва да ходим за лична карта.  box

За среща в този уикенд - аз съм за!!!

# 723
  • София
Честито, живи и здрави и много радост в новото училище. Ние също ставаме на 14 след някой и друг ден, явно са "лъвчета" и двамата. То мойто лъвче-гигантче е от тези с мишите опашки....
Знаете ли подробности за личната карта какво се изисква?

# 724
Мими честито и от мен. Много здраве и успехи в новото училище.
Ние сме напред с материала- изкарахме вече и личната карта в началото на юни.

# 725
Честито, живи и здрави и много радост в новото училище. Ние също ставаме на 14 след някой и друг ден, явно са "лъвчета" и двамата. То мойто лъвче-гигантче е от тези с мишите опашки....
Знаете ли подробности за личната карта какво се изисква?

Важно е да се подаде заявлението до 1 месец след навършване на 14 г., за да е безплатна. Иначе има глоба на родителя- 30 лв..
Единия родител с лична карта, оригинал и копие на акта за раждане, ако има детето задграничен паспорт да се носи. Снимат на място.
На мен процедурата ми отне 8-10 минути включая и пътя от къщи до  РПУ-то и обр. След 15 дни само родителя отива да получи картата от гишето.

# 726
  • София
Хей, супер ВР. Мерси за инфото и пожеланията. И на нас ще ни е полезно. Ще трябва тази седмица да отидат с баща си до районното.  Hug

Мерси Jord за пожеланията  Hug Слънчеви лъвчета са ни те. При нас най-силно от лъвското е Мързела - типичен лъвски такъв  #2gunfire Много яко го гони.

# 727
  • София
Мими честито и от мен. Много да е здрав и да те радва с успехите си.

И ние още от април имаме лична карта, ама си стои в къщи. Изобщо не е свикнал да я носи и предпочита да му стои в къщи да не я загуби.  Mr. Green Mr. Green Но на нас ни искаха и формуляр за постоянен адрес от общината, та първо там минах да му извадя такъв и след това в РУ.

Усмихната работна седмица на всички.

# 728
  • София
При нас най-силно от лъвското е Мързела - типичен лъвски такъв  #2gunfire

Много се смях на това тук сама, в работата. Grinning
Няма нужда дя казвам, че и при нас е така

# 729
  • Sofia
Здравейте!
Вие занесли ли сте в ТУЕС отпусното от старото училище? Аз не съм и сега изведнъж се присетих за това  Thinking Дали ще е късно да го занеса примерно седмицата преди началото на учебната година? Защото сега едва ли работи някой и сигурно училището е затворено?

# 730
Аз не съм го занесла. При едно мое обаждане заради зеленото училище ми казаха, отпускното да го носи детето първия учебен ден.
Признавам си- не съм го взела още. След 1.септември като започнат работа училищата, сега едва ли има кой да ми издаде.

# 731
  • София
Спокойно!
И аз така се присетих по никое време, че не съм го върнала в ТУЕС, но се обадих и ме успокоиха, че може да се занесе и на първия учебен ден!
Новите ученици вече са им в системата, бележките са им за училищната документация!

Весела ваканция!

# 732
  • София
И аз не съм го занесла, в старото училище няма никой, не можахме да го взезем ,здраве да е на първия учебен ден ще стане.

# 733
  • София
Споко! Опусното - чак на първия учебен ден. Аз го взех от старото училище и живот и здраве на 17 септември.

# 734
  • Sofia
А,добре...успокоихте ме ,значи повечето са като нас  Peace
На сайта няма нищо ново-явно всички са във ваканция...мислех,че може да качат окончателното разпределение по класове и специалности.Не,че нещо...ей така любопитно ми беше. Сега като се замисля-може да го има в самото у-ще -на вратата Simple Smile. Някой да е ходил натам ?

Общи условия

Активация на акаунт