Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 561
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А, то едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да  го направиш, така че да видим догодина какво ще "сабя покаже", да не му треперим накрая за завършването на годината без двойки, а не за резултати от изпитите...

Е чак толкова отпускане не вярвам. В шестокласната тема толкова много майки се похвалиха за завършване с пълно 6 или едно 5 /и то по физическо/!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Така че двойки  newsm78 newsm78 newsm78 не трябва да има.
Напрежението наистина е голямо!

Нали знаеш, има едно гадно зелено чудовище, дето му се вика "пубертет" - минава, грабва ти детето, заменя го с едно друго дете, дето на вид изглежда същото, ама на съдържание е едно такова съвсеееем различно, и след 2-3 години неочаквано ти го връща твойто си обратно... Mr. Green Човек никога не знае кога Фортуна ще изпадне в майтапско настроение, така че ще поживеем, ще видим какво ни чака догодина.

# 76
  • София
Единствената ни надежда е, че момчетата по-късно ги "хваща" всичко.  newsm62 newsm62 Така че да запазим хладнокръвие и напред!

# 77
  • София
Единствената ни надежда е, че момчетата по-късно ги "хваща" всичко.  newsm62 newsm62 Така че да запазим хладнокръвие и напред!

Хич не се надай! Моето в 6-ти клас изтрещЕ! В 7-ми тотално го "хванА"! Желания от началото на годината смени 156! Аз вече не знам какъв цвят ми беше косата! Пък тръгна на у-ще година по-рано!...

# 78
Май ще задържат резултатите до 18ч... Все се надявам да ги пуснат по-рано, но...

# 79
Ох, и аз цял ден следя. Само щракам там, ама още нищо няма.
Както се очертава да завали, да ни върви по вода!

# 80
Дано да е по вода!!!
Чакам да ги видя, за да си направим сметка дали трябва да увеличаваме другия списък, за да се застраховаме, или няма да има нужда... Много е досадно това чакане и тънене в неизвестност...

# 81
Уж съм на работа, но в такива дни нищо не върша... Само стоя пред компа и обновявам страницата ли обновявам... А на младежа май хич не му пука...

# 82
Не си единствената,този сайт днес го презареждах хиляди пъти ....но явно ще ни държат до последно.
Днес звънях да питам за медицинското,защото подадохме оригинала,няма проблем ще ни дадат да си го преснимаме,за да не вадим ново.Мисля ,че още някои от вас сподели ,че е подал оригинал.

# 83
Най-гадното е, че ми се очертава между 18 и 21ч да нямам и достъп до компютър и съвсем ще се изнервя... Дано да ги пуснат по-раничко...!!!

# 84
  • София
Наистина голям дъжд се очаква! Както гърми и трещи! Дано да ви върви по вода! И аз непрекъснато обновявам страницата, но нищо!!

# 85
Ейййй, ще си тръгна от работа без да съм видяла резултатите. Надявах се да ги пуснат по-раничко, с милост към нашите души  Simple Smile

# 86
Няма милост... Ще ни държат в напрежение до последно!!!

# 87
  • София
Ейййй, ще си тръгна от работа без да съм видяла резултатите. Надявах се да ги пуснат по-раничко, с милост към нашите души  Simple Smile

Направи се на суперработна и остани още петнайсетина-двайсет минути, после си ги пиши извънреден труд  Laughing Laughing

# 88
Нещо закъсняват... Притесняват ме...

# 89
Пуснаха ги!!!

Общи условия

Активация на акаунт