Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 562
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Успех на всички, дано децата са се справили отлично!

# 91
Ние сме с 5,286

# 92
  • София

Браво на вас, значи сте вътре - като гледам, има не повече от 60-70 човека с по-високи оценки от вашата.

# 93
  • София

Браво! Доста добра оценка! Според мен сте вътре!  newsm10

# 94
 Hug Hug HugНай-накрая  излязоха  резултатите и дъщеря ми   е много доволна 5.393.
Дано да и стигне успеха,защото на матурата по математика  има 4.75 ,а по бел. 5.32.
Това училище е  мечтата и ,но каквото и да стане  ,все пак сме доволни  от резултатите . Praynig

# 95
  • София
Hug Hug HugНай-накрая  излязоха  резултатите и дъщеря ми   е много доволна 5.393.
Дано да и стигне успеха,защото на матурата по математика  има 4.75 ,а по бел. 5.32.
Това училище е  мечтата и ,но каквото и да стане  ,все пак сме доволни  от резултатите . Praynig

Браво! Оценката от изпита се взема 4 пъти - това ще и дигне бала. Дано успее!

# 96
Здравейте кандидат "туесарски" майчета! Laughing Нали така беше?!
Хвърлила съм око на това училище и чак ме дояда, че толкова се разшумя наскоро покрай него. Wink

Успех в класирането на форумските дечица!

Моя син е доста далече от кандидатстване все още, но аз си следя темичката и съм с вас от сега!

# 97
  • София
Здравейте кандидат "туесарски" майчета! Laughing Нали така беше?!
Хвърлила съм око на това училище и чак ме дояда, че толкова се разшумя наскоро покрай него. Wink

Успех в класирането на форумските дечица!

Моя син е доста далече от кандидатстване все още, но аз си следя темичката и съм с вас от сега!

Според мен въобще не се шуми около ТУЕС.  smile3512 Напротив - всичко е толкова потайно!
Когато пуснах темата беше такова затишие, че все едно бомба е паднала. Четях в другите форуми за ЕГ и МГ, но само един -два поста споменаваха за ТУЕС. Кандидат "туесарските" майки започнаха да никнат отскоро!  newsm51 Дори е сега е пълно затишие за оценките! Не знам какво им става! Дори с една майка, която спемена, че детето й иска да кандидатства догодина в ТУЕС и от дума на дума разбра, че синовете ни учат в едно и също у-ще, направо изчезна!

# 98
Аз обичайно минавам да ви чета когато ми трябва нещо, та тия дни изядох другата тема за седмокласниците:-))
Да спомена, че моята девойка събра 39.859 за ТУЕС и сега стискам палци всички с по-високи балове да са писали ЕГ и математически като първо желание и да се разотидат натам, защото на нас ТУЕС ни е първото. Пък и с тоя глад там за момичета, срамота начи да не влезе:-)))

Късмет желая на децата ви!

# 99
  • София
Айде и аз на отчет... Събираме 40,358.
А колко деца ще приемат някой знае ли?

# 100
А колко деца ще приемат някой знае ли?

Приемат 116 деца. Като гледам оценките повечето са около златната среда. Толкова ли са били трудни задачите? Днес ще минем до ТУ за да видим работата му.

Нашият бал е 39,60. Младежът е доволен.

# 101
Нашия бал е 42,608 и мисля, че ще му стигне... При нас, за сега, ТУЕС ни е трето желание, но както е с отделно класиране може и първо да ни стане... Ще видим... На 24,06 ли излиза класирането?

# 102
  • София
Изпитните работи могат да бъдат видяни на 16.06.2011г. от 14:00ч. до 17:00ч. в зала 1154 в ТУ-София. Първо класиране ще бъде изнесено на 24.06.2010г. Записването по първо класиране ще започне на 27.06.2011г. до 30.06.2011г. от 9:00 до 17:00ч. Между 15.06 и 22.06.2011г. трябва да бъдат предадени копие от служебна бележка за резултати от външното оценяване и копие от удостоверение за завършен 7ми клас.

Успех!

# 103
Здравейте, да се разпиша и аз. Младежът е изкарал 5,357 на изпита и събира бал 43,4. Със сигурност ще му стигне за ТУЕС, но сега се започна едно чудене, направо там ли да се е запише или да се пробва за СМГ и английските гимназии. Дали някой има инфо на какво ниво се учи английският в ТУЕС?

# 104
  • София

Дали някой има инфо на какво ниво се учи английският в ТУЕС?

Със сигурност не е на нивото на АЕГ. Но като говорих с децата от 12 клас казаха, че доста е застъпено изучаването на англ. и дори у-щето им съдейства за различните сертификат. То без английски какви IT технологии??

Общи условия

Активация на акаунт