Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 75 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Според мен не ученето в събота е направило това училище различно  Simple Smile
Преподавателите, самия учебен процес, са различни.
Ами допълнителния приемен изпит по математика? Той не трябва да се премахва. Ако се случи, наистина може да се наклонят везните към приравняване с другите. А кому е нужно? Нали всички искаме да сме различни с добро и правилно?

А такава вероятност има ли?   Thinking Обсъждано ли е такова нещо?  newsm78 newsm78 newsm78

# 391
А такава вероятност има ли?   Thinking Обсъждано ли е такова нещо?  newsm78 newsm78 newsm78

Не.

# 392
  • София
И аз благодаря на г-н Митов за информацията. И имам един въпрос към него, който предполагам, че ще интересува и други кандидат-туесари. Имате ли вече готовност с детайлите по предстоящата кампания за кандидатстване? Къде можем да намерим повече информация и кога?

# 393
И аз благодаря на г-н Митов за информацията. И имам един въпрос към него, който предполагам, че ще интересува и други кандидат-туесари. Имате ли вече готовност с детайлите по предстоящата кампания за кандидатстване? Къде можем да намерим повече информация и кога?

Въпросът бе обсъден на учителския съвет на 06.02.2012.

До края на следващата седмица (26.02.2012) ще можем да ви предоставим тази информация в детайли.

# 394
  • София
Благодаря!  Hug

# 395
Много е жалко, че тук всеки втори пита за слуховете относно Г-н Френски или ученето в събота....Това училище е уникално, човек трябва да има по-конкретни и смислени въпроси - например какви технически дисциплини се изучават, какво ще могат да праят децата, след като завършат училище и т.н.
Някога, когато записвах сина си в ТУЕС не ми е и хрумвало да споря и да отстоявам правото му да не учи в събота. Чувствах се щастлива, че той успя да влезе в този клуб и бях сигурна, че духа на училището ще му допадне. Така и стана. Много се радвам, че има учители като г-н Митов,г-н Френски, г-жа Абрамович (мога много да пиша, но се опасявам да не пропусна някой) ,които искат да направят от децата ни личности.Това е толкова екзотично занимание в днешно време. Затова смятам, че това са важните характеристики на училището - изгражда мислещи и знаещи хора.Ако имат желание децата ни могат да се превърнат и в много подготвени кадри и това ще е до голяма степен заслуга на ТУЕС и хората в него.

# 396
Здравейте.

Смятам, че ще ви допадне последният броя на училищния вестник ръководен от 10-ти и 11-ти клас.
В него може да прочете повече за новия директор - госпожа Стела Стефанова, за две от свободно избираемите технически дисциплини в 8-9-ти и 11-ти клас и как ТУЕС бе най-многобройният участник в света в състезанието за млади програмисти Google Code In.

http://us4.campaign-archive1.com/?u=55b99f43be6ab58447aa3b868&am … &e=4d4ed95446

"Вестникът" излиза всеки месец и ако искате да имате достъп до по-вътрешна информация може да се абонирате за него.

Информацията за кандидатстването трябва да е готова съвсем скоро.

# 397
Благодаря, thebravoman!

# 398
  • София
Нещо ни изостана темата.  Cry Нищо не казват настоящите туесари, да се надяваме, че това е на добре Simple Smile

На сайта на училището вече са качени правилата за прием за новата учебна година.

# 399
Никой не пише!
Чакаме кандидат-туесарите да се активизират.

Отивам да видя новите правила.

# 400
  • София
Аз четох, четох, ама накрая въобще не разбрах какви са точно документите за кандидатстване.
Иначе изпитът на 2 юни е добре, малко след външното оценяване. Остана още малко.....

# 401
Е айде! Включваме се и кандидат туесарите.До тук добре прочетохме всичко детето "момиче"ходи на:математика,Български,пиано,цигулка,плуване,народни танци и др. а и на училище Laughing Laughing Laughing.Дано сме се подготвли добре.Знам че няма ама нека някой да даде някъкъв примерен тест за изпита ,защото в нпмг и смг има известно разминаване с това което е учено в 6 и 7 клас.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 17:02 от joka.

# 402
  • София
През ваканцията ще има курс за няколко дни, организиран от ТУЕС. Някой ще ходи ли? А ще може ли да пусне и някой тест, който ще правят там! Знам че сме конкуренция, ама ....  Praynig Praynig

Кандидат туесарите - я разкажете къде ходите на уроци?

# 403
  • София
Дайте повече информация за този курс? Звучи интересно.

# 404
Има родителска среща на 28.03.2012г.

Общи условия

Активация на акаунт