Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 854
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Един бърз запис като подготовка за догодина Laughing

# 496
  • София
Един бърз запис като подготовка за догодина Laughing

Ще се съберем и тук голяма дружина май. Миналата година, когато пуснах темата, почти никой не се отзова и администраторите я преместиха в пета глуха, т.е. тук. Но явно темата ще просъществува и ще се съберем добра компания.

Вие момче или момиче сте?

# 497
Naddya,
Важното е, че и в "пета глуха" не се загубихме. Една година сме заедно.

# 498
  • София
Поздравявам всички с добрите резултати!
Дано сега майките (и бащите) спят спокойно в очакване на записването.
Очакваме ви в нашите туесарски редици  Grinning
Благодаря Ви, дано всичко е наред и дотичаме при Вас! Всичко, което прочетохме тук със сина ми, беше много полезно и интересно. Дано само всички деца са живи и здрави, иначе са достатъчно умни- се оказа......

# 499
  • София
Чухте ли новината за ТУ по БТВ. Отказали са да заверят отчетния доклад на ТУ за 2011 год., защото има нарушения в изразходването на приходите!  newsm78 newsm78

# 500
  • София
Здравейте,
записвам се  и аз след дълго мълчаие. Синът ми е с резултат 5.11 на изпита в ТУЕС. Все още не се знае, колко ще ни е балът, защото учителката им по български език е решила да ги държи в напрежение до последния момент и не им казва какви оценки ще им оформи. Щяли да си видят в удостоверенията на 15.06. В най-лошия случай 40,07 ще ни е балът, а в добрия 41,07. Кандидатства и в НПМГ - физика. Там резултатът му е 4.82.  Аз вече съм на ръба на изтощението и само се моля всичко по-скоро да сърши и детето ми да не остане разочаровано. Беше тежка година за всички, така че пожалавам ви успех и дано имаме късмет да се поздравим по-скоро като майки на щастливо записали се по първите си желания деца.

# 501
  • София
Lora  Стискам палци балът ви да е 41.07.  Hug Hug Това изкуствено напрежение, което създават учителите в децата е нечовешко.  #2gunfire Но то не са само децата, а и родителите също са под напрежение.

Нашите оценки са отдавна оформени. Вчера върнаха учебниците и вече ходят на училище само да се видят.  В петък ще им дават свидетелството за 7 клас и резултатите от ВО и сигурно ще ходят да се почерпят някъде. А след това започва нашия зор с подреждането на желанията и подаването на документите. Дори си мисля за нормалното класиране да ги подадем още в петък, а в понеделник - в ТУЕС, живот и здраве.

А вие как подредихте специалностите в ТУЕС?  newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 09:52 от Naddya

# 502
Здравейте,
искам да ви попитам, ние сме с много, много нисък бал ( 30,52), има ли смисъл да се пробваме в класирането?

# 503
  • София
Здравейте,
искам да ви попитам, ние сме с много, много нисък бал ( 30,52), има ли смисъл да се пробваме в класирането?

Нищо не ви пречи да пробвате - нищо не губите от това!  Hug Hug Hug Каква оценка имате на изпита в ТУЕС?

# 504
Здравейте,

Нищо не ви пречи да пробвате - нищо не губите от това!  Hug Hug Hug Каква оценка имате на изпита в ТУЕС?

Благодаря Naddya   bouquet
оценката е 3,14

# 505
Моля ви се! По този начин обиждате всички деца които са дали всичко от себе си.Не разбрахте ли че ТУЕС е за амбициозни и любознателни деца които са се подготвяли от една година за този изпит.Как с тройка ще ви приемат,това е училище със специален статут а не обикновена гимназия.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 12:39 от HUGS

# 506
  • София и там където не се пуши
Моля ви се! По този начин обиждате всички деца които са дали всичко от себе си.Не разбрахте ли че ТУЕС е за амбициозни и любознателни деца които са се подготвяли от една година за този изпит.Как с тройка ще ви приемат,това е училище със специален статут а не обикновена гимназия.

Еее вие да не гледате да отпадна кандидати, че то някои години и паралелки не могат да се запълнят. За тази по-ниска оценка, може да седи не неподготовка, а просто моментно объркване. После има много примери влезни с 6, а излезли с по-ниска диплома от влезлите с 3.

# 507
Подкрепям Dorothy.
Известни са такива случаи.
Има деца, приети с висок бал, които още в 8-ми клас показват, че не са това училище.
И обратното.
Всеки може да опита.
Дали ще го приемат? Ние едва ли може да гадаем.
Ако иска детето да учи, нека се опита.
Определено мога да кажа, че не е лесно в ТУЕС.

# 508
  • София
Алейша, как се справя младежа? Какви са вижданията му - получи ли това, което очакваше?
Има ли някакви промяни след смяната на директора?
Нещо за ремонт на сградата чува ли се?

# 509

Еее вие да не гледате да отпадна кандидати, че то някои години и паралелки не могат да се запълнят. За тази по-ниска оценка, може да седи не неподготовка, а просто моментно объркване. После има много примери влезни с 6, а излезли с по-ниска диплома от влезлите с 3.

Извинявам се ако съм обидил някой ! Следя всичко за ТУЕС от 3 г. и съм забелязъл че тъкъв случаи няма.сС 3 на приемен изпит означава направо двойка .В НПМГ на предварителният изпит се зачита само оценка от 5 нагоре .Не се заяждам но затова са тези изпити за да се отсеят желаещите  и можещите от присетилите "събудили се"се в края на учебната година, че седми клас свърши и трябва да се продължи с образованието.Да може и с тройка но не  в ТУЕС.Пробайте се в Джон Атанасов или Киров там с този бал има големи шансове и училищата не са лоши. Аз съм завършил навремето Киров там вече има софтуерна паралелка докато преди беше само за електротехника.Успех ако иска да учи системно програмиране има къде но в ТУЕС с 3 няма как тогава ТУ трябва да се откаже от това училище .

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 15:29 от HUGS

Общи условия

Активация на акаунт