Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 755
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
О незнам ама сега тая снимка немога да я намеря и това си е някой може ли да ми помогне моля ви  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Диди какво търсиш  newsm78

# 31
Най-ми беше жал за Емир в таксито, направо беше съкрушен. Аз ли не съм добре но за Фериа въобще не ми беше жал само й се ядосвах. Заслужи си съдбата, като мълчи като пън. Мисля си, че Емир вече няма да тича след нея. А тя, като ходи на училище, ако въобще ходи дали ще сваля халката, защото ако не я сваля все някой ще я види. Вие какво мислите ?

# 32
Еми Габи снимка на Хазал като булка ама мисля утре да ги женя че ми стана уморено и филма дойде малко в повече  Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
Нали трябваше да се спъне и да падне, тя иначе като е с панталон бяга като балканска коза от Емир.
hahaha hahaha hahaha И това да е, пак ми беше странно облечена.

Габи, аз се разстроих, въпреки че много от сцените ги прехвърлих набързо, представям си ако бях гледала 3 часа, но вече ми мина. Аз очаквах много повече. От две седмици се говореше за прословутия 14 епизод, в който всичко ще се нареди  ooooh! и въпреки че фрагмана и резюмето не подсказваха нещо толкова оптимистично, се надявах поне на нещичко. То съвсем зле беше.

Наде, аз мисля, че Емир няма как да я остави, той и го каза. Хубаво, че видя и диска. Малко не му обърнахме внимание на този момент, че бяхме заети с годежа. Sick

# 34
Сега отворих да видя колко са станали частите- 14  Shocked Рекорд имаме hahaha в най-динамичната серия.

# 35
ОК Диде,
Наде,  за Фери в таксито също не бе хич лесно. Тя постъпи така за да отблъсне Емир, знаейки че вече я дадоха на Халил. Тук я разбирам, НО не я оправдавам. Така или иначе тя губи любовта си като мълчи.  1 нищо не казва на Е и се вземат с Халил, губи Емир, за мян тя има и 2 избор да говори с Е за положението си, ОК ако той не я иска пак го губи, Но има голям шанс това да не стане , и да са заедно. а и ще е пробвала Wink.
На мен ми е мн интересен разговора м/ Е и Юнал в началото, като му видя превода и др извод за Емирчо м би ще си направя Thinking

# 36
Наде, аз мисля, че Емир няма как да я остави, той и го каза. Хубаво, че видя и диска. Малко не му обърнахме внимание на този момент, че бяхме заети с годежа. Sick[/color]
ОПРЕДЕЛЕНО ДИСКА ще накара  Емир да я потърси отново, обаче дяли Е иК ще са в конфликт Thinking,

# 37
На мен няма нещо което да не ми е интересно ако са се обичали истински то тогава ще одържат на любовта си  Hug Hug Hug Hug Hug

# 38
Не ми се вярва да има проблем с Корай.  Thinking Тъкмо си оправиха отношенията, но нищо не смея вече да го смятам за сигурно.

Аз нали не спа, а си почивам само Rolling Eyes и обичам по няколко пъти да се връщам  Laughing но вече наистина се оттеглям. Stop

Лека  Hug

# 39
Лека  нощ smile3524

# 40
smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 Аз ставам Лека нощ милички Hug Hug Hug Hug и не унивайте толкова надеждата умира последна  Hug Hug Hug

# 41
  • Варна
Да затворя и тази вечер...  :35: Joy Joy Joy
Лека нощ... smile3524 luvbed

# 42
Добро утро! Hug Hug Hug

# 43
# 44
  • в очите на дъщеря си

Добро утро Hug

Сис, благодаря за закуската  bouquet

Общи условия