Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 770
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • в очите на дъщеря си
Саси даваш ли й нещо? Когато моето беше на такава възраст давах Парацетамол сироп и свещички.

Аз съм си Тинчето , така , че не е нужно да ми викате Саси Hug

дадох и нурофен и смъкна температурата , и сега ще я водя на лекар защото казва , че и е трудно да преглъща исигурно е ангина Sick

Зори, приготви се да си развалиш деня Sad

По -добре да не се питаме защо лелята и братовчедката са вкарани във филма, защото всичко наобратно става. Момичето нали щеше да е сестра на Корай, а то какво стана? Аз вече след снощи не си задавам въпроси и не си пиша мой сценарий.

аз просто се зачудих за какво са ги вкарали и толкова много се шумя около това

Добро утро  Hug
Хей вие още ли сте тъжни, стига толкова
Тина,  малката оправили се ?

Габи , още не е но се надявам скоро да се  оправи, а за тъжното ще ми мине скоро

# 61
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug
Момичета дайте някоя тъжна песен да направя клипче  Praynig

# 62
За лелята и братовчетката и аз се зачудих, но лелята май доста  се кара нещо на масата Rolling Eyes м би др другата серия братовчетката ще разбере нещо, не вярвам Фери да може да спре сълзите си в собствената си стая. Но нищо не се знае. Може и просто да ги изпратят по живо поздраво да си ходят. Братовчедката ми се видя доста наивна някак newsm78

# 63
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug
Момичета дайте някоя тъжна песен да направя клипче  Praynig

# 64
  • в очите на дъщеря си
За лелята и братовчетката и аз се зачудих, но лелята май доста  се кара нещо на масата Rolling Eyes м би др другата серия братовчетката ще разбере нещо, не вярвам Фери да може да спре сълзите си в собствената си стая. Но нищо не се знае. Може и просто да ги изпратят по живо поздраво да си ходят. Братовчедката ми се видя доста наивна някак newsm78

та чак проста селянка #Crazy

# 65
Сега като са сгодени, Фери няма ли да живее у мустака или до сватбата ще е в къщи?

# 66
Що се отнася до гостенките от село, както са дошли, така и ще си идат по живо по здраво.

# 67

та чак проста селянка #Crazy
Аз чух нещо в разговора им за Авджилар, това е кв-л на Истанбул, не знам дали идат от село, но съдейки по автогарата,май от там. Нямам надежда в тях никаква Sad

# 68
Сега като са сгодени, Фери няма ли да живее у мустака или до сватбата ще е в къщи?
Не ми се вярва, но защо и купуваха бельо и нощница не ми се мисли Sick

# 69
Единственото, което разбрах е в таксито. Емир и казва, че много му липсва, какво свърши, любовта, а тя само си знае свърши, недей. Тази сцена ме покруси, даже не знам дали ще се осмеля да гледам целият епизод отново. Ще ми трябва още време, но много благодаря за линка.

# 70
  • в очите на дъщеря си
ами като не може да си хване чукалата и да избяга , да ходи9 с оня мустакатия да живее

# 71
Ми то и на мен свекърва ми ми беше купила бельо, нощница и др. работи за годежа, но дефакто след сватбата заживяхме заедно с мъжа ми. Снощи съпруга ми го гледа с мен и само повтаря- абе жена успокой се, ще видиш че до сватба няма да се стигне, ще са заедно имай малко търпение.

# 72
ами като не може да си хване чукалата и да избяга , да ходи9 с оня мустакатия да живее
След разговора с баща му/не зная точно какво говориха/- мисля че за Е не е от значение какъв и е произхода и ако тя му разкаже той няма да я отблъсне, но.....нали е филм и са решили да ни измъчват. Др серия сигурно ще ни занимават с диска - Ханде, Корай, малко Гюндже, и края на годежа- Халил и ко/майка м беше уникална на тоя годеж/ #Crazy
Ми то и на мен свекърва ми ми беше купила бельо, нощница и др. работи за годежа, но дефакто след сватбата заживяхме заедно с мъжа ми. Снощи съпруга ми го гледа с мен и само повтаря- абе жена успокой се, ще видиш че до сватба няма да се стигне, ще са заедно имай малко търпение.
Praynig Дано да е прав

# 73
Тинче представяш ли си каква първа брачна нощ ще е-тя за да може да е с мустака, ще трябва да си мисли, че Емир я целува и прегръща. Между другото годеника няма вина за това положение изглежда засега добър човек въпреки, че не ни е любимец

# 74
Той моят мъж си пада малко пророк, но може би искаше да ме успокои, защото бях много зле, не че сега съм китка.

Общи условия

Активация на акаунт