Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 737
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • в очите на дъщеря си
когато даваха ЗП по турската пак имаше такива новини , но се предаваха само на лични в тубето и не се говореше открито за това , а и не всеки можеше да получава това инфо

Например за епизода когато Бех и Них са на яхтата и приспиват аз знаех предварително месец преди да се излъчи

когато им споделях тези неща на Хриси и Славенка направо ги изумявах

Сега всеки си позволява да пише където му падне

да , и нищо чудно да е имало целувка за сбогом в таксито , но да са я отрязали нарочно Thinking

# 706
когато даваха ЗП по турската пак имаше такива новини , но се предаваха само на лични в тубето и не се говореше открито за това , а и не всеки можеше да получава това инфо

Например за епизода когато Бех и Них са на яхтата и приспиват аз знаех предварително месец преди да се излъчи

да , и нищо чудно да е имало целувка за сбогом в таксито , но да са я отрязали нарочно Thinking
Ааа чак пък толкова Shocked Точно това да отрежат Mr. Green  Много подло би било. Laughing

# 707

hahahaти ме разби

# 708
изчетох ви Heart Eyesно нещо губя надежда за този филм.Не ми се гледат сцени и разговори на герои, с разбирания и начин на живот от турския дълбок прованс.Как ще излязат сценаристите от тази ситуация newsm78 newsm78-като и в наши дни, у комшиите стават по 2-3 убийства на млади момичета заради криворазбраното им разбиране за чест Mr. Green Mr. Green т.е.и вълкът сит и агнето цяло Thinking Thinking-традицията или съвременния начин на живот ooooh!
в повече ми дойде и самата подготовка на годежа с тези брокати и чеизи ooooh! ooooh!
  за Зехра нямам думи-целува Фериха по косата/много те обичам, майче/ама за твое добро-женим те за мъж,който не понасяш #Crazy #Crazyкато наказване е,но така да наказваш детето си ooooh! ooooh!, а даже и не разговаря с нея-само обвинява ooooh! ooooh!
  нещо образа на Фериха ми стана нелогичен-съгласява се с положението #Crazy #Crazy дори и да не беше историята с Емир ooooh!
 ако ще ни дават лелите,Гюлфидан,свекито на Ф. и Халилчо Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire
не ми се гледа ooooh! ooooh!
как ще се развали този годеж Mr. Green newsm78-ами ДЕЕЕ... ЩЕ ОТИДЕ ЧЕСТТА ИМ ooooh! ooooh! на Резата и Зехрата Sick

# 709
  • в очите на дъщеря си

Ааа чак пък толкова Shocked Точно това да отрежат Mr. Green  Много подло би било. Laughing

hahahaти ме разби

всичко е възможно Stop в ЗП беше излязла така едно инфо  и то навсякъде в нета и размениха епизодите

# 710

всичко е възможно Stop в ЗП беше излязла така едно инфо  и то навсякъде в нета и размениха епизодите

A дано тогава ако са махнали целувката в таксито, да я дадат сега Heart Eyes. Няма да откажем
А това за театъра наистина м да го махнат- чак и скрита камера излезе в нета newsm78

# 711
Имам чувството, че сценаристите наказват всички нас феновете, имено поради такава невярна информация. Как е възможно до това време да няма фрагман, като мишка се ровя къде ли не и нищо. Отказвам се от търсене, даже вече и реклами не гледам, това е пълно безобразие от тяхна страна. Добре, че поне серия ще има, защото имам чувството, че утре и резюме няма да има. Такова нещо до сега не е било.

# 712
Здравеейте и от мен аз днес не съм на училище защото не учим и гледам че пак няма фрагма  Confused Confused Confused Confusedможе и да не го дадат тая седмица  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes което ми напомня че в програмата пише но пък сега сещам че за един епизод на Мечтатели бяха направили така има говоря програмата но в преди пишеше говора за Мечтатели пишеше следващата събота е някой който е членувал там и още членува да потвърди 153 болум беше после се разбра че не са снимали щото Ефе бил болен  Hug Hug HugМОже някой да се е разболял и да не снимат тая седмица може всичко но предполагам че може и да не го дадат  Sad Sad тая седмица извинявам се за дългия пост заприличах на някои хора  Joy Joy Joy

# 713
Тя Хазал беше в болница и пак имаше епизод тогава, може би има друга причина.

# 714
МОже да се решили да си починат 1 седмица незнам  Cry Cry Cry Cry

# 715
И аз не съм се спряла да се ровя ама нищооо  Cry Cry Cry Cry

# 716
И телевизора даже е пуснат за да вида за фрагма ама  Cry Cry Cry

# 717
  • Дъблин
ами може да проверим в програмата за петък дали ще има нещо. ако има значи и фрагман ще има

# 718
Гери мила по програма го има ама фрагман няма много странна работа може сега нарочно да го правят че ни ги пускаха по рано фрагманите в по ранни часове по принцип за сериалите които дават в петък фрагманите излизат вторник следобяд от мои наблюдения да изчакаме до след обед но ако няма фрагман то ще кажат смисъл ще пишат някъде  Hug Hug Hug Hug

# 719
Ако не греша Габи публикува програмата за седмицата в предните страници някъде беше и там имаше филма.

Общи условия

Активация на акаунт