Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 788
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Тинче представяш ли си каква първа брачна нощ ще е-тя за да може да е с мустака, ще трябва да си мисли, че Емир я целува и прегръща. Между другото годеника няма вина за това положение изглежда засега добър човек въпреки, че не ни е любимец
Наде, няма вина, ама очи няма ли тоя човек, не вижда ли че тя не го иска! Какво е това, жена ще си взема а 2 думи не са си казали!!! Баща му му се обади да му каже че ще има годеж  ooooh!. Какво е това нещо!!!

# 76
  • в очите на дъщеря си
Тинче представяш ли си каква първа брачна нощ ще е-тя за да може да е с мустака, ще трябва да си мисли, че Емир я целува и прегръща. Между другото годеника няма вина за това положение изглежда засега добър човек въпреки, че не ни е любимец

ами да мре, ако искаше можеше да отиде при Емир , сега нека си го представя

# 77
  • в очите на дъщеря си

# 78
Допускам, че Емир ще оправдае действията и сега: Ще си каже е то аз не и повярвах преди/за дрогата/а тя е била права, не и повярвах за снимките,а тя пахк не е имала вина. И пак нищо няма да разбере за реалността ooooh! Поне ще гледаме майка му др сериа, тя е добър образ. Но нека и малко акъл в главата на Фери да налеят, че нейният образ нещо мн. взе да дразни с действията си, малко смелост, решителност, хъс за живот.. уж го гледахме преди, а сега покорно девойче Crossing Arms

# 79
Тина засичала ли си др му реклама днес или вчера тр да излезе newsm78 аз търсих но не намерих нищо

# 80
Ми той си мисли, че Фери е много стеснителна, пък и той не е много отворко. А що се отнася до Фери, така и се пада. Когато трябва да вика на Емир крещи като обезумяла, но да му каже две думи-не. Стигне ли се и до спалня с мустака, наистина връщане назад няма, но все се надявам, че до там няма да се стигне. Само да не мине много време, че ще остареем с този филм по една серия на седмица.

# 81
Аз Ви напускам засега, защото почваме пролетно почистване на дома. До после и ако някой превежда основните диалози дайте знак. Аз, ще хвърлям по едно око от време на време.

# 82
  • в очите на дъщеря си
Тина засичала ли си др му реклама днес или вчера тр да излезе newsm78 аз търсих но не намерих нищо
Не съм Габи

# 83
Добър ден. Тук съм! Hug
Честита нова тема. Хриси, мерси.   bouquet

Приятно изкарване  Wink
Благодаря, наистина беше приятно. Hug

Мехмед как се е барнал.  Heart Eyes
Фериха е красива, но...нещастна.
Sad

когато се снимам веднага , но няма да е тази вечер
И аз искам да видя. Praynig

Ей я тая пак с  bombs bombs  hahaha hahaha не го знам направо Мехмедчо милия  hahaha
Тая ще я оскубя, ако още веднъж я видя до Мехмед. #2gunfire Joy  

Тинче, бързо оздравяване на малкото съкровище. Hug
По-спокойно, момичета. Всичко ще се нареди, но първо трябва да се разбърка, както е станало. Ще погледна от линка набързо да видя  какво се е случило, но и от вашите коментари се ориентирах. Hug

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 11:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 84
Здравейте  Hug гледам днес още не сме се оправили напълно мале снощи така ми стана подтиснато  Rolling Eyes ама сега съм по добре  Hug

# 85
Здравей Вили,
Снежка,  той Мехмед не се дърпа нещо Rolling Eyes А и девойката мн напориста Mr. Green как само му изяде сладкото Joy

# 86
  • в очите на дъщеря си

# 87
Габи честита премяна много си хубава    Flutter
Ама Мехмед снощи Mr. Green си мислех като взе да звъни по телефона че нещо важно ще се случи а той нашия сладко ще яде hahaha hahaha   викам да вземе и той да направи нещо смислено за сестра си да не е като майка си и баща си ама съм се объркала  Laughing ама тая наистина как му изяде сладичкото  Joy той толкова се радваше милия като му го донесоха  Joy Joy
Здравей Тинче , малката  нещо не била добре  Rolling Eyes да се оправя бързо  Hug Hug

# 88
А някой видя ли тази сцена ,защото аз не  newsm78

# 89
Тинче, клипчето не се отваря
Вили  hahahaна него му хареса, като му изядоха сладкото
Не тая сцена ще е др серия newsm78
НО нали и ти беше там непомниш ли Rolling Eyes

Габи честита премяна много си хубава    Flutter
Мерси  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт