Трима братя, три сестри......

• 81 935
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
А помните ли това?

http://www.vbox7.com/play:613522c8

Част от екипа отново заедно. Peace

Разбира се, че го помня - Жената в огледалото и Трима братя, три сестри са едни от най-любимите ми сериали. Обожавам Паола и Гато - страхотна двойка ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts  Flushed  lovekiss

Да не ви давам напразни надежди...... НО наскоро четох в един сайт, че след "Трима братя, Три сестри" ще започне точно "Жената в огледалото" .

Благодаря ти за инфото ! Дано се окаже вярно, ще бъде супер ...  Hug Hug Hug

# 106
По моите изчисление ТБТС ще свърше началото на декември,ако го излъчват всеки уикенд.Е,може и и да съм сгрешила,че математиката не ми е силата... EmbarassedАз незнам дали след като почна училище бих успяла да го гледам,въпреки че е през почивните дни,но се пак това са си 4 часа. Confused

# 107
По моите изчисление ТБТС ще свърше началото на декември,ако го излъчват всеки уикенд.Е,може и и да съм сгрешила,че математиката не ми е силата... EmbarassedАз незнам дали след като почна училище бих успяла да го гледам,въпреки че е през почивните дни,но се пак това са си 4 часа. Confused

Всички епизоди ги качват във vbox . Ще можеш да ги следиш.

# 108
  • Пловдив
Част от епизодите във вбокс са изтрити Rolling Eyes Надявам с да не ги изтрият и от замунда.Засега изоставам с последните 9 серии,но ще си наваксам Wink
Аз пък не харесвах Жената в огледалото.Бях гледала няколко серии и не ме впечатли.След ТБТС съм гледала малко латиносериали.Може би се дължи и на порастването ми.Но като дете доста си гледах- Лус Мария,Любов в пустинята,Любов на скорост и т.н. Mr. Green

# 109
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
 аз си ги тегля от тук http://escape-bg.net/  понеже "любимия" ми Булсатком няма btv lady  

# 110
  • София
Йееес, почнаха вече любимите ми серии от ТБТС! Със Сарита и Франко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
махнаха ги и от p2p,и аз съм много разочарована от булсатком  Sad

# 112
  • Стара Загора
Днес май няма да има нови серии и във vbox-в програмата на btv lаdy ги няма!!

# 113
  • София
Днес май няма да има нови серии и във vbox-в програмата на btv lаdy ги няма!!
Имаше вече нови серии днес. И утре ще има. Wink

# 114
  • Стара Загора
Да поправям си информацията-има нови серии във vbox! Peace

# 115
  • Бургас / София
Повторението на сериала е от 10 часа до 2 вечерта Simple Smile

# 116
ужас просто!!!!! бтв са забранили на всички торент сайтове да качват филма ...... много се ядосах защото тея които са на булсатком нямат бтв лади и няма как да следят серила просто не е честно  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 117
ужас просто!!!!! бтв са забранили на всички торент сайтове да качват филма ...... много се ядосах защото тея които са на булсатком нямат бтв лади и няма как да следят серила просто не е честно  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А vbox?

# 118
  • Стара Загора
Има серии от57 до 60 включително-преди малко ги изгледах!!

# 119
Аз си издирвам днешните 4! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт