Трима братя, три сестри......

• 81 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Дайте малко спойлери в скрит текст, а ако не искате, моля на лично.Благодаря!

# 662
  • Галифрей
Четох интервю на Дана и съм 100% съгласна е че е трябвало да покажат колко е по-могъща е любовта между Норма и Хуан след всичко което преживяваха. Трябва по епик да ги показват.
Милата се опитвала пак да забременее но не се е получило, три пъти се разболяла от ковид и страдала много 😢

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 23:36 от Диана Бишоп

# 663
# 664
Само на мен ли майката на детето на Оскар ми прилича на Динора 🤔

# 665
Какво му има на тоя Гюнтер , ужасно зловещ тип ⁉ Прилича на сериен убиец 😑

# 666
Какво му има на тоя Гюнтер , ужасно зловещ тип ⁉ Прилича на сериен убиец 😑
Ам-Гъл. Joy

# 667
  • Галифрей
Хаха точно да, той е нещо като нейн Игор 😂 “ My precious” 🤣
Да и аз си мислех,че онази прилича на Динора, но няма същата гадна злоба  и стил.
Аз така и не тазбрах кой сега е злодеят в сериала. 😂

# 668
Хаха точно да, той е нещо като нейн Игор 😂 “ My precious” 🤣
Да и аз си мислех,че онази прилича на Динора, но няма същата гадна злоба  и стил.
Аз така и не тазбрах кой сега е злодеят в сериала. 😂
Ще видим като се разгърне още историята каква ще я направят 😉

# 669
Епизод 8 на БГ
https://m.my.mail.ru/mail/dzhuli.stoyanova/video/67/6078.html?fb … jmvwnf_1_EIProw5U

Епизод 9 на БГ
https://m.my.mail.ru/mail/dzhuli.stoyanova/video/67/6088.html?fb … Zc5D17HuFzdnwj6Vw

Явно Мишел обича високите скорости.

Прекрасната Данна Гарсия

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 17:55 от azisiq

# 670
Здравейте, радвам се, че тук намирам толкова много фенове на този прекрасен сериал. Аз бях много приятно изненадана, че решиха да направят такъв. Дори преди да почна да го гледам отново изгледах целия първи сезон. Както за повечето от вас този сериал ме връща в ученическите ми години, с такова нетърпение го чаках, май всичките ми съученички го гледаха в захлас. Честно да си кажа доскоро ми липсваха латино сериалите. Малко в повече ми идваха- турските и индийските. Сега следя с интерес. Нека споделя дотук своето впечатление - ТБТС започна да се разгръща в друга посока, но все пак запазиха чара на двойките. Вкараха малко крими елементи, заплетоха малко историята, тръгнаха в друга линия на сюжета. Най - голямата загуба дотук е това, че не участва Као в образа на Дон Мартин (разбрах и защо е отказал), липсва ми това старче, наистина много! Дублажът е другото разочарование, направо съм потресена, Хуан звучи като пушат, който е прекалил с цигарите и е викал с цяло гърло в пълна с прахови частици стая! Дотук с негативите поне за мен. Влязоха нови и интересни образи, имах частта да го изгледам до 30 епизод с български субтитри и наистина се насладих на реалните гласове на актьорите! Та молбата ми към вас е някой, ако има как да ми каже къде мога да изгледам и останалите с български субтитри, като че ли това ми носи по - голяма наслада. Сега да се върна отново на актьорската игра - Росарио е все такава хитра лисичка, в един момент ти идва да я убиеш, в следващия да я прегърнеш. Велика актьорска игра, явно и покрай нея много ще се завържат нещата, чудя се колко ли бутилки вино ще изпие до края на сезона, май рядко я виждам без питие в ръката (това е в рамките на шегата). Норма и Хуан са все така влюбени, но и там ще има малко драма, поне докъдето гледах! Близнаците са уникални образи, чудиш се дали да ги мразиш или да ги обичаш, честно казано съм очарована от играта на тези актьори. Хуан Давид е леко дървен, но пък за сметка на това наистина красив мъж. Оскар и Химена, всъщност са като двойка от реалния живот с техните чисто човешки проблеми, връзката им се крепи на един на друг, на трудността да не могат да имат общо дете. Сарита макар и посъстарена е все така чаровна, обичаща, можеща! Харесва ми как се справя сама да върти всичко и да гледа децата си! Габи и брат й са ми много задружни, помагащи си един на друг. Стана дълго, извинявам се, но просто с такова вълнение гледам новия сезон.
Много ви моля, ако някоя от вас знае къде мога да изгледам епизодите със субтитри на български, нека да ме светне! Нетфликс за жалост не ми е по силите заради английските субтитри, не съм чак толкова добре запозната с този език, въпреки че съм го изучавала 🤣

# 671
Kristinnaaa, мисля си същото относно негативите. Но за себе си ще добавя, че ми липсва онези чисто житейски проблеми в първи сезон, отколкото кримитата. Не ме разбирайте грешно, харесвам крими, но в този случай за мен разваля престижа на първи сезон.

Относно субтитрите, фб групата "теленовели и епизодите им на бг" ги имат преведени епизодите 😉 По едно време групата беше скрита и се канеха само чрез доверие на приятел, сега не знам как е. Ако успееш да се вмъкнеш, ще гледаш много повече сериали със субтитри, давам ти гаранция 😉

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:17 от ThankYou

# 672
На мен ми липсва повече близост между Норма и Хуан. Да си личи още повече, че любовта и страстта още горят. Та, разбирам какво е имала предвид Дана. И другото - Норма хем се оплака на Химена, че нещата в интимен план между тях не вървят много, хем по-късно, когато Хуан понечи да я докосне, го прати да спи, да си почивал. Grinning Някак няма логика.
От друга страна Росарио е толкова настървена и хищна, че чак ми стана неудобно как почти насили горкото момче. Grin И си представям и обратния вариант - ако 45-годишен мъж беше напил, вкарал почти в безсъзнание в спалнята си и прелъстил 20-годишна девойка. Ами, много долно просто. И в първи сезон не я харесвах тази и толкова. Иначе актрисата се справя много добре. Simple Smile
Оскар ми е неприятен. Как изпльоска пред всички на семейното събиране директно онова на Сарита "проблем ти е, че Франко и Росарио са били любовници"... Ами, много беше гадно, нетактично и безчувствено. И как лъже Химена, да си беше признал по-добре... Когато разбере сама, ще бъде в пъти по-тежко и жестоко предателството... И какво си мисли - детето му ще живее с лудата на метри от тях и съпругата му няма да разбере?! Той за глупачка ли я има? Голямо разочарование просто. Химена не го заслужава.

# 673
Да, опропастили са образите им...

# 674
На мен пък ми е много странна актрисата, която играе Панчита. Онази жена беше пълна, но с по-нежно излъчване и друг характер. А тази с тоя грим и това деколте..  повече напомня на Пепита. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт