Трима братя, три сестри......

• 81 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Бихте ли споделили, къде може да се гледат новите епизоди със субритри?
Благодаря!

# 676
Да, опропастили са образите им...

Лично мен това, което ме дразни е, че между братята и сестрите няма такава близост, каквато в първи сезон. Не си споделят нито се подкрепят кой знае колко. В първи сезон ако Франко отсъстваше без причина нямаше да губят и минута без да разберат какво става

# 677
Да, а в първи сезон, когато Оскар и Химена бяха дори разведени и разделени доста дълго време той не спа с друга, а сега видиш ли това... искаше ми се да покажат тяхната борба да имат дете, а не да покажат как тя не може да има и не стига изневяра, но и дете от друга... що за долно и ужасно предателство??? В крайна сметка хората искаха втори сезон не за да гледат такива неща и нещастия. Можеше да покажат по друг начин дори Оскар да е изкушен, да страда че нямат дете, но дори образът на изкусителката е абсурден..  вещица в гората.

Ами Норма и Хуан.... каква е тази реакция на Хуан към Росарио и после Норма крещи като луда и се затваря в стаята.

Франко и Сара пак са ми най-естествени и нормални.

# 678
Вещица в гората е най-удачното сравнение. Joy Такова чудо не мисля, че някой мъж би тествал и за една нощ. Grinning Поне да беше някоя нормална жена, дет' се вика, да има за какво да се хванеш, а то...
А бъдещата изцепка на Хуан е толкова абсурдна, че... Не знам. Expressionless
Франко има ли логично обяснение за липсата си?

# 679
Да, Франко има логично обяснение и самото развитие между него и Сара също е много естествено. В първи сезон те ми бяха най-интересната двойка, най-голямата изненада, с много химия и страст помежду си. Много харесвам героинята на Сарита как разцъфна покрай любовта си с него, харесвам я и сега като майка. Макар Химена и Паола да ми е любимка по принцип, но това което са й причили във втори сезон е просто непростимо........
а реакцията на Норма е по-мелодраматична от тази на Химена, която видиш ли му прости на Оскар след подигравката към нея, и той с някакви букетчета и серенади се извинява и с думи... пъъълно малоумие. С тази двойак тотално са се подиграли.
Да, абсурдно е поведението на тази майка на Дуван, крещи по сутиен и подгонва Оскар, който й говори за Химена в леглото............. отвращава ме, наглост и към двете.

Прочетох оправдания за поведението на Хуан, че той искал да оттърве сина си от Росарио затова я целунал хаха а само не ми стана ясно защо започна да си разкопчава панталона, ама айде.... и Норма крещя през терасата ''мразя те Хуан Рейес''......... не знам кой е по-неадекватен от двамата, как го измислиха това. Реакцията й беше по-силна отколкото на Химена и на дъщерята на Росарио, когато разбира, че бъдещият й мъж и баща на детето е спал със собствената й майка Grinning

# 680
  • Галифрей
В този сезон Норма е топ драма куин 😂
Пак казвам много тъпо как развалиха образите на Хуан и Оскар. Тези сценаристи не са гледали сезон 1. За Оскар и Химена да си имат дете винаги могат да си осиновят, инвитро или сигортна майка. А не да скача в леглото с някаква луда. Много е сгазил лука ама много.
Хуан  Давид и Росарио преспаха и на него му е доста гадно. Чувства се ужасно. Ама все пак тя го манипулира,почти насили. Той се подаде на желанието. Тя пък е на 10-то небе толкова много и хареса кекса. Ил той може да й е син 🤮 Много си го е навила на пръста. Откачено.
Постъпката с Хуан и Росарио в конюшната беше противно. Като гледах за първи пут бях WTF.  Ех какво им прави на тези мъже тази жена. 😁

# 681
Каквато и да е Росарио никой няма право да я натиска в конюшната и да я целува против волята й. Нейното насилие не оправдава това към нея.
Толкова много насилие... Норма удря шамар на собствения си съпруг пред децата им! Просто трагедия наистина. И го гледа вторачено все едно е супер нормално да биеш мъжа си по лицето..... отвратително.

Росарио наистина прекали с Хуан Давид с цел да го изкарат невинен, но не променя факта че е гнусно ... представете си майка ви да е спала с мъжа ви? Колко трябва да си разкрепостен, че да приемеш това.. аз бих се разделила , има други мъже.
А при Оскар и онази изобщо не е секс за една нощ, многократно си беше....

Почти нямаше нещо, което да ми хареса във втори сезон. Можеха ако искат драми да покажат, че дядото умира примерно и без това е възрастен. Пак казвам борбата на Оскар и Химена и можеше накрая да бъде успешна за дете. Росарио пак може да е с млад мъж, голяма красавица, но да не е насила, няма нужда да е така, за да иска да е с нея някой. И пак можеше някоя да се върти около Оскар и сестрите да се обединят срещу нея. Имаше и други варианти, да продължат линията на първи сезон, а не сякаш е нов сериал. Харесвам Габи и Андрес от малките, но сякаш фокусът на втори сезон беше Росарио, а не тримата братя и трите сестри.

# 682
  • Галифрей
Да така е. Поне можеха да направят Росарио да се опитва  да се промени да не е жената която беше преди 20 години с не хубава репутация. Поне като има някакви  чувства към Хуан Давид да не го насилва. Дразня се,че всичко трябва да се върти около нея.

# 683
Аз се избъзиках преди седмица тук, че дъщерята на Росарио ще се появи и ще се борят за Хуан Давид, вие сега казвате, че наистина така ще стане, хахахах. Ами, типична латиносапунка. Joy Да, много беше гнусно. Особено като ги даваха чак голи. Да бяха показали някоя романтична сцена между любимците ми примерно, а не такива извращения в стил баба и внуче, колкото и добре да изглежда Роса.
А като сте тръгнали да спойлвате, какво е обяснението на Франко и ще се съберат ли със Сара?

# 684
Kristinnaaa, мисля си същото относно негативите. Но за себе си ще добавя, че ми липсва онези чисто житейски проблеми в първи сезон, отколкото кримитата. Не ме разбирайте грешно, харесвам крими, но в този случай за мен разваля престижа на първи сезон.

Относно субтитрите, фб групата "теленовели и епизодите им на бг" ги имат преведени епизодите 😉 По едно време групата беше скрита и се канеха само чрез доверие на приятел, сега не знам как е. Ако успееш да се вмъкнеш, ще гледаш много повече сериали със субтитри, давам ти гаранция 😉

За жалост все още е скрита и за мен групата ще си остане мираж, ама каквото такова, да и се ядосвам точно поради причината, че няма да мога да следя и други латино сериали ...

# 685
  • Галифрей
Добрем

Внимание спойлери за Франко. От това което помня.

Скрит текст:
Да събират се и тя разбира,каква е причината. Не е искал да ги изостава. Той е бил,отвлечен и затворен. Но успява са се завърне при семейството си което обича.

# 686
Добрем

Скрит текст:
Да събират се и тя разбира,каква е причината. Не е искал да ги изостава. Той е бил,отвлечен и затворен. Но успява са се завърне при семейството си което обича.

Четох нещо подобно в една статия , още преди началото на сериала. Пишеше , че никой не знаел затова и не е искал да се разделят. Там до колкото помня пишеше, че е в затвора.

# 687
Добрем

Скрит текст:
А защо са се развели, като я обича?

# 688
  • Галифрей
Добрем

Скрит текст:
А защо са се развели, като я обича?

Скрит текст:
Защото той защитава цялото си семейство. Всички до един, В затвора е те не знаят това. Един злодей го е натикал там. Не помня кой. Оставил е тайно едни документи. По късно Химена ги намира случайно. Хуан и Норма отиват в затвора в Африка да го освободят. Когато се завръща се намира в още по сложна ситуация. Общо взето беше една каша от Габриела.   

# 689
Здравейте! Аз с удоволствие гледам "Трима братя, три сестри" сезон 2 по БТВ Лейди! Изгледала съм целият сезон на испански и с бг субтитри, а сега с кеф си го гледам и с бг аудио! Обичам всички актьори и герои, но моята любима двойка и в сезон 1 и в сезон 2 си остават Оскар и Химена - Великолепни са! Химията между Паола и Гато е все така силна - уникални са. Sparkling Heart

А при Оскар и онази изобщо не е секс за една нощ, многократно си беше....

Това не е вярно - Оскар е бил с Ромина САМО ЕДИН ПЪТ!

Престанете да заблуждавате хората, които гледат сериала за пръв път! Въобще не е било многократно - мисля, че и вие не сте го видели, че да говорите така сякаш са показали подобно нещо през сезона! Такова нещо няма и няма да има.

Оскар е бил с Ромина само една нощ - изгледала съм всички 82 серии - пълната версия на сериала и знам какво говоря! В 13-ти епизод в личен разговор между Оскар и Ромина - той го казва ясно - казва, че са прекарали само ЕДНА НОЩ заедно и че почти не са се познавали. Това, че после каза на Хуан, че е бил 2 пъти с Ромина не значи, че е спал с нея 2 пъти, а просто че се е срещал с нея 2 пъти. Ясно е, че тя е опитвала да го съблазни. Sunglasses

Аз също се дразня и не одобрявам начина, по който сценаристите постъпиха с любимата ми двойка Оскар и Химена в сезон 2, но съм наясно че в сезона са показани неща от живота! Да, Оскар е допуснал голяма грешка, но най-важното е че не е повторил тази грешка! Ако е искал е можел - Ромина не спира да го преследва всеки път - но той винаги я отблъсква и й казва колко много обича съпругата си Химена. Точно това вбесява Ромина. 🥰 Аз мисля, че е възможно Ромина да е сипала нещо в чашата на Оскар, за да предизвика сексуално желание в него да бъде с нея - но дори така - той ясно казва на Ромина, че обича жена си! Разбира се, това няма значение за Ромина, защото е планувала да забременее, че да го накара да зареже Химена и да се ожени за нея - да ама не - остана с пръст в устата! Оскар обича само Химена и не би я оставил за нищо на света! 💖 Знам, че оставиха случилото се като грешка на Оскар - вероятно за да покажат, че такива неща се случват и в реалния живот! Но за мен той е допуснал тази грешка заради нещо, което са му дали. Толкова много неща, които ще покажат в сезона ме навеждат на тази мисъл. Но както и да е - станалото станало. По-важното както казах е че Оскар не е повторил грешката си - случило се е Веднъж - после той се е разкаял и не е изневерявал повече - винаги е отблъсквал Ромина! Да, крил е сина си - не казва на Химена - но от страх да не я загуби. Тази грешка обаче го е измъчвала години наред. Оскар се разкайва за станалото, а когато има искрено разкаяние - има и прошка. Hands Pray

Оскар обича най-много Химена и дори разбирайки, че ще има син е избрал да остане с Химена, вместо да гледа как сина му расте. Какво по-голямо доказателство, че я обича повече от всичко.  Както става ясно явно Химена не може да му роди дете - но Оскар не я е оставил заради това - той е е сгрешил, но не е повторил грешката си, въпреки многобройните опити на Ромина да го съблазни отново! Оскар и Химена дори са заминали за чужбина! Оскар винаги е до Химена - обича я, подкрепя я, грижи се за нея и това се вижда през целия сезон. 💖 Но тази негова грешка го измъчва вътрешно години наред и за това понякога той се държи по-грубо - той мълчи, за да не загуби Химена. Оскар ще си го каже по-натам. Въобще доста силна е историята на Оскар и Химена в сезон 2. История от живота. И въпреки, че не е бил до Дуван през по-голямата част от времето - Оскар обича сина си - той е изпращал пари за издръжката му, но друг е въпроса че гадната Ромина и кръстницата й явно са ги използвали повече за себе си.

Определено сезон 2 е много поучителен, а историята на Оскар и Химена много силна, вълнуваща, емоционална и интересна. Оскар и Химена са любимата ми двойка и винаги ще бъдат. Много ги обичам 💖💖💖

Тук прочетох едва ли не, че са унищожили образите на Оскар и Хуан или на двойките Оскар и Химена и Хуан и Норма - за мен не е така. Просто ни показват, че всички те са хора, които допускат своите грешки - няма никой перфектен! Така е при случилото се с Оскар и Ромина, така и при грешката на Хуан с Росарио, която аз също не одобрявам - не беше този начина да й дава урок! Но поне после се разкая. Така е и при Франко и случилото се с него, така е и при Сарита и грешките, които тя ще допусне. Няма безгрешни хора! Кои сме ние че да ги съдим. Аз смятам, че ако човек се разкае истински - заслужава прошка. Simple Smile

Колкото до Франко - той не е отвлечен. Той сам е напуснал Сарита и децата си, заминал е защото се е забъркал в незаконен бизнес - негов партньор го е натопил и Франко е бил в затвора. Disappointed

А четаейки изказванията на повечето пишещи тук - за пореден път разбирам защо вече почти спрях да пиша в БГ Мама. Повечето коментари тук са кой как изглежда след 20 години - критика след критика. Ще каже човек, че тук всички сме мис свят! Нима за 20 години вие не сте се променили? Някои може да са били бебета - но сега са станали млади дами на по 20 - други са били деца, а вече са големи жени и мъже - всички сме се променили за тези 20 години! И въпреки, че са минали толкова години - според мен всички актьори си изглеждат страхотно - Паола и Гато, Данна и Марио, Наташа и Мишел, Шарик и Кристина - Великолепни са!!! Sparkling HeartSparkling Heart

Здравейте, радвам се, че тук намирам толкова много фенове на този прекрасен сериал. Аз бях много приятно изненадана, че решиха да направят такъв. Дори преди да почна да го гледам отново изгледах целия първи сезон. Както за повечето от вас този сериал ме връща в ученическите ми години, с такова нетърпение го чаках, май всичките ми съученички го гледаха в захлас. Честно да си кажа доскоро ми липсваха латино сериалите. Малко в повече ми идваха- турските и индийските. Сега следя с интерес. Нека споделя дотук своето впечатление - ТБТС започна да се разгръща в друга посока, но все пак запазиха чара на двойките. Вкараха малко крими елементи, заплетоха малко историята, тръгнаха в друга линия на сюжета. Най - голямата загуба дотук е това, че не участва Као в образа на Дон Мартин (разбрах и защо е отказал), липсва ми това старче, наистина много! Дублажът е другото разочарование, направо съм потресена, Хуан звучи като пушат, който е прекалил с цигарите и е викал с цяло гърло в пълна с прахови частици стая! Дотук с негативите поне за мен. Влязоха нови и интересни образи, имах частта да го изгледам до 30 епизод с български субтитри и наистина се насладих на реалните гласове на актьорите! Та молбата ми към вас е някой, ако има как да ми каже къде мога да изгледам и останалите с български субтитри, като че ли това ми носи по - голяма наслада. Сега да се върна отново на актьорската игра - Росарио е все такава хитра лисичка, в един момент ти идва да я убиеш, в следващия да я прегърнеш. Велика актьорска игра, явно и покрай нея много ще се завържат нещата, чудя се колко ли бутилки вино ще изпие до края на сезона, май рядко я виждам без питие в ръката (това е в рамките на шегата). Норма и Хуан са все така влюбени, но и там ще има малко драма, поне докъдето гледах! Близнаците са уникални образи, чудиш се дали да ги мразиш или да ги обичаш, честно казано съм очарована от играта на тези актьори. Хуан Давид е леко дървен, но пък за сметка на това наистина красив мъж. Оскар и Химена, всъщност са като двойка от реалния живот с техните чисто човешки проблеми, връзката им се крепи на един на друг, на трудността да не могат да имат общо дете. Сарита макар и посъстарена е все така чаровна, обичаща, можеща! Харесва ми как се справя сама да върти всичко и да гледа децата си! Габи и брат й са ми много задружни, помагащи си един на друг. Стана дълго, извинявам се, но просто с такова вълнение гледам новия сезон.
Много ви моля, ако някоя от вас знае къде мога да изгледам епизодите със субтитри на български, нека да ме светне! Нетфликс за жалост не ми е по силите заради английските субтитри, не съм чак толкова добре запозната с този език, въпреки че съм го изучавала 🤣

Прекрасен коментар! Много се радвам, че има фенове като вас, които гледат сезон 2 с интерес! Hug

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 01:30 от Roxis

Общи условия

Активация на акаунт