Трима братя, три сестри......

• 81 850
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Roxis, много харесах коментара ви, точно и ясно описано. Ние също много сме се променили не можем да очакваме и отношенията на двойките да са като от преди 20 години. Разбира се те преминават през своите трудности, правят своите си грешки. За мен тепърва ще видим как са се развили двойките и отново ще ги преоткрием такива, каквито са сега. Иска време, иска се да гледаме на новия сезон като една или няколко нови глави от живота на тримата братя и трите сестри. Ясно е, че не на всеки ще ми допадне, но в крайна сметка са запазили до голяма степен чара на образите! Обогатили са сериала и с нови колоритни и интересни герои, където ясно се вижда, че ще се заплете някоя нова история, нова любов, нови изживявания. Нека имаме търпението да им се насладим и да ги разплетем Simple Smile

# 691

Постъпката с Хуан и Росарио в конюшната беше противно. Като гледах за първи пут бях WTF.  Ех какво им прави на тези мъже тази жена. 😁

Понеже нямам възможност да гледам сериала редовно - случилото се между Хуан и Росарио вече излъчено ли е по бТВ Лейди или тепърва предстои?

# 692
  • Галифрей

Постъпката с Хуан и Росарио в конюшната беше противно. Като гледах за първи път бях WTF.  Ех какво им прави на тези мъже тази жена. 😁

Понеже нямам възможност да гледам сериала редовно - случилото се между Хуан и Росарио вече излъчено ли е по бТВ Лейди или тепърва предстои?

Още не тепърва ще предстои. Не знам в кой епизод е. Сама сцена ще сложа спойлер.

Скрит текст:
Хуан хвана Росарио и Хуан Давид да се натискат. Той се ядоса и каза на сина си да си ходи. После я нахока, че как може така той може да й син нека се натиска с мъжкар а не с хлапе. И я целуна насила. После Норма ги вижда и удря с камшик по въздуха ядосана. Росарио шамаросва Хуан, и той тича след жена си и казва че искал да и даде урок и бла бла.Та Норма го изхвърли 😁

# 693
Голям "урок", голямо нещо... После не били опропастени образите на Хуан и Оскар... Ами, за мен един джентълмен не би постъпил така. И да, има грешка, има и прошка, ама това не значи на секундата да се правим, че нищо не е било и всичко е нормално, когато очевидно не е. Тя Норма затова е била съсипана и е крещяла. Може да е малко драма куин, ама да се поставим на нейно място, цял живот с едни романтични представи за любовта на живота й и после вижда тази сцена... Нормално е да е разочарована, бясна, съсипана, поне в този момент. Така ли се дава "урок"? Това в сезон 1 не можеше да стане.

# 694
  • Галифрей
Мхм в сезон 1 тя благодарение на него в началото пребори голямата си травма от мъжете. Би трябвало след всичко което са преживели да са по силни и тн. 
Аз ако бях на мястото на Норма,щях да го запиша в Ергенът да се оправя 😂

# 695
Аз се избъзиках преди седмица тук, че дъщерята на Росарио ще се появи и ще се борят за Хуан Давид, вие сега казвате, че наистина така ще стане, хахахах. Ами, типична латиносапунка. Joy Да, много беше гнусно. Особено като ги даваха чак голи. Да бяха показали някоя романтична сцена между любимците ми примерно, а не такива извращения в стил баба и внуче, колкото и добре да изглежда Роса.
А като сте тръгнали да спойлвате, какво е обяснението на Франко и ще се съберат ли със Сара?

На мен същи ми мина през главата, че дъщеря и ще се появи и Хуан Давид ще се влюби в нея, но пък той сега се увлече по тая Росарио, аз очаквах да я отблъсне. Росарио и в първи сезон беше подла доколкото си спомням аз. Но този Гюнтер какъв е и за какво са го вместили още се чудя.

# 696
Гледам паралелно и двата сезона 😄
Още съм в началото на втори, дъщерята на Росарио е много красива, също Хуан Давид. Ще се случи ли нещо между тях? Тая Росарио не ме кефи, лелка е, въпреки, че е позапазена, отделно характерът й...
Хуан Давид с коя остава? Ще има ли истинска любов във втори сезон, изключвам основните двойки..
 В крайна сметка какво се случва и с тези близнаци, като ги гледам в началото са големи надути дръвници 😄
Ще се радвам някой да ми спойлне, може и на лично.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 17:25 от Poli_tod

# 697
  • Пловдив
А първи сезон по някоя телевизия ли го дават или онлайн гледате ? Хващам няколко серии от втори ,но си ми липсва оригиналът.

# 698
  • Галифрей
А първи сезон по някоя телевизия ли го дават или онлайн гледате ? Хващам няколко серии от втори ,но си ми липсва оригиналът.
Онлайн. Сезон 1 можеш да намериш всички епизоди в videoclip.bg или playtube.

# 699
Какъв филм играе тоя Деметрио, имаше ли го в първи сезон ⁉
А леля Росарио, толкова ли е загоряла че чак преследва Хуан Давид 😂

# 700
Деметрио е нов злодей, той е преследвача на Габи.

# 701
Епизод 10 на БГ
https://m.ok.ru/video/6905198152229?fbclid=IwAR09JEwghpKn8J1jDse … JyLdSUI2PAKovJENk

Епизод 11 на БГ
https://m.ok.ru/video/6908699281957?fbclid=IwAR2q3mwe0WS75qrg8vM … kRLKBlzz8BjodNbkk

Епизод 12 на БГ
https://m.ok.ru/video/6912504498725?fbclid=IwAR0PB57M6KsggfCdzKn … TEYi-Ztcu-WSe6EhA

Братя Рейес от сезон 1

И двойките от времето на сезон 1

Химена и Оскар сезон 1

И сезон 2

# 702
Здравейте! БТВ Лейди пуснаха нова уникална снимка на Паола и Гато/ Химена и Оскар заедно с близнаците Ерик и Леон/ Себастиан Осорио и Хуан Мануел Рестрепо и актьора в ролята на Дон Мартин 2! Снимката е зад кадър от 2-ри сезон на "Трима братя, три сестри"! Много се радвам да видя моите любимци на едно място - най-големите ми любимци и в сезон 1 и в сезон 2 и завинаги - Паола и Гато - Оскар и Химена, както и големите ми любимци от новото поколение младежи - близнаците Ерик и Леон! Всички са уникални - толкова красиви, усмихнати, чаровни и прекрасни!!! А връзката на близнаците с Оскар и Химена е много силна и специална през целия сезон. Тепърва ще видим още много силни и интересни сцени. Явно Оскар и Химена са и кръстници на близнаците, защото както знаем от сезон 1 - Сара и Франко са кръстници на Хуан Давид. Това много ме радва  💖💖💖🥰🥰🥰😍😍😍

Също така си мисля, че вероятно Оскар и Химена са кръстници на Габи, защото са все до нея и й помагат, а и тя все тях търси - напред в епизодите ще видите. А Норма и Хуан са кръстници на Андрес  защото са си по-близки с него и той ще помогне на тях. Revolving HeartsHugHeart Eyes

Roxis, много харесах коментара ви, точно и ясно описано. Ние също много сме се променили не можем да очакваме и отношенията на двойките да са като от преди 20 години. Разбира се те преминават през своите трудности, правят своите си грешки. За мен тепърва ще видим как са се развили двойките и отново ще ги преоткрием такива, каквито са сега. Иска време, иска се да гледаме на новия сезон като една или няколко нови глави от живота на тримата братя и трите сестри. Ясно е, че не на всеки ще ми допадне, но в крайна сметка са запазили до голяма степен чара на образите! Обогатили са сериала и с нови колоритни и интересни герои, където ясно се вижда, че ще се заплете някоя нова история, нова любов, нови изживявания. Нека имаме търпението да им се насладим и да ги разплетем Simple Smile

Радвам се, че сте харесали коментара ми! На мен също много ми харесва това, което сте написала и съм напълно съгласна с мнението ви! Трябва да се даде шанс и на втори сезон - тепърва ще става все по-интересно. Нормално е за 20 години да има разлика, но важното е че и трите двойки са запазили същността си! Има и нови интересни герои - историите са вълнуващи. Разбира се, че Оскар и Химена, Хуан и Норма, Сара и Франко ще имат своите проблеми - ще допуснат и своите грешки, но когаго има искрено разкаяние има и прошка! Аз си ги обичам все така силно и следя с интерес сезон 2. Sparkling HeartHeart EyesHeartKissing HeartAnimal Horse

АлисаВСтранатаНаЧудесата - разбира се, че няма как да се правим, че нищо не е станало и да простим веднага! Нужно е време!  "Урока" дето дава Хуан на Росарио и аз не го одобрявам и не го разбирам. Много беше гадно как я целуна насила и дори й разкъса блузата - Норма дойде и ги видя - удари с камшика и Хуан тогава се осъзна! И хукна след нея - да Норма с право беше сърдита и после го изгони, но за щастие после Хуан се осъзна и в последствие ще се сдобрят! Blush

Да, Росарио също прекалява с това преследване на Хуан Давид, което не одобрявам и явно Хуан реши да я накара да опита от нейното лекарство, но не е този начина! А в епизодите до момента виждаме, че Хуан Давид също все мисли за Росарио и щом е с нея я награбва и я целува. Доста е нерешителен за мен. Wink

# 703
  • София
Аз започнах да гледам, все пак. Близнаците много ми харесват, за мен играят много естествено, много ме забавляват 😁. Хуан Давид е по-дървен като актьор, но и ролята е, поне аз така си обяснявам, да прилича повече на Хуан като характер.
Моята любима двойка бяха Норма и Хуан от първия сезон.

# 704
Здравейте, къде качват епизодите най-скоро след излъчването?

Общи условия

Активация на акаунт