Трима братя, три сестри......

• 81 845
  • 749
  •   2
Отговори
# 705
Премиерата на "Трима братя, три сестри" 2, ще се излъчва на 13 септември, от 21:30 ч. по Caracol Televisión.
Част от актьорите са присъствали за премиерата.
Сладури

# 706
Премиерата на "Трима братя, три сестри" 2, ще се излъчва на 13 септември, от 21:30 ч. по Caracol Televisión.
Част от актьорите са присъствали за премиерата.
Сладури

от тези снимки започнах да разбирам колко е привлекателен всъщност актьора, който играе Леон. В сериала някак ми се губи този негов чар. Изобщо според мен доста са опростили образите на децата на Хуан и Норма

# 707
Здравейте, къде качват епизодите най-скоро след излъчването?

Качват се в сайта OK.
За да се гледат, трябва да имате регистрация в OK и да членувате във Фейсбук групата “теленовели и епизодите им на бг”.

# 708
А аз съм изумена баба Габриела колко е безгръбначна и само да й каже една дума Деметрио, веднага реши да хвърли баща си в хоспис, даже без да се посъветва с дъщерите си (а уж се бяха разбрали да им гостува на всички и да се редуват), че и не даваше на слугинята да отвори вратата на Норма и Хуан Давид, та да не попречат... Супер абсурдно и нелепо беше. Като някакво мекотело, загубило разсъдъка си, я показаха.
Имам спомен, че и в сезон 1 беше така с онзи Фернандо (ако така се казваше).

# 709
Тоя Деметрио така ѝ промива мозъка на Габриела, че тя даже не се усеща….

# 710
Тоя Деметрио така ѝ промива мозъка на Габриела, че тя даже не се усеща….

В предишния сезон така и го промиваше зет и, в който тя тайно беше влюбена. Не помня как се казваше, но беше много противен тип.

# 711
Зетят на Габриела се казваше Фернандо Ескандон Grinning

# 712
Брей, да не повярваш, завидна памет имам за 20-годишна пауза, та правилно съм го запомнила. Joy
Уж много серт жена, а пък като си загуби ума по някой мъж, е като гъска.

# 713
И тази студена и сурова жена, с години житейски опит, не си взе поука от случката с Дон Фернандо, ами допуска същите грешки. Изкарват я малоумна. Коя майка два пъти ще се поддаде да я манипулира мъж по този начин и да не вярва на децата си. Това е една отчаяна жена, която е жадна за внимание и мъж в живота си.

# 714
Брей, да не повярваш, завидна памет имам за 20-годишна пауза, та правилно съм го запомнила. Joy
Уж много серт жена, а пък като си загуби ума по някой мъж, е като гъска.

Защото и липсва мъжко присъствие. Нали мъжът и имаше любовница.

# 715
Да, явно. То колкото и да ни се струва пресилено, всъщност наистина има такива жени, които не биха повярвали на родните си дъщери, че доведеният им баща ги насилва, та и Габриела така - Деметрио е велик, не повярва на внучка си. Всякакви оглупели и слепи хора има май.

# 716
  • Галифрей
Актьорът който играеше Фернандо винаги играе ужасни злодей. Когато го гледах в Корабът  - Гамбоа един такъв напомпан  въртеше интриги яката. Голяма гад беше. Много го мразех.
Тя Габриела винаги си е била наивна и глуповата. Винаги се остава да бъде манипулирана, привлича отрепките. Сара най-много е страдала от нея помните ли как Габриела я наби с пръчка? 😔

# 717
Баба Габриела май пак е тайно влюбена сега в тоя гадняр, а интересното е какъв е неговия филм. Представят го като голям земеделец,а какво каза Панчита, че бил само на думи. Според мен ще се окаже, някой мошеник който иска да си присвой богатството им. А и защо да не е той тайния убиец ⁉🤷♀

# 718
Актьорът който играеше Фернандо винаги играе ужасни злодей. Когато го гледах в Корабът  - Гамбоа един такъв напомпан  въртеше интриги яката. Голяма гад беше. Много го мразех.
Тя Габриела винаги си е била наивна и глуповата. Винаги се остава да бъде манипулирана, привлича отрепките. Сара най-много е страдала от нея помните ли как Габриела я наби с пръчка? 😔

Да, яд ме е че Франко така и не разбра колко сурово Габриела наказа Сарита, като ги хвана заедно в колибата

# 719
Колко е благородна Сарита... За благодарност кръстила дъщеря си на нея.

Общи условия

Активация на акаунт