Трима братя, три сестри......

• 81 942
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
'Оскар' го гледам в "La venganza de Analia", там е един сухар и дразнител 🥴

Някой има ли желание да сподели с мен кой заплашва момчетата, чак в края ли излиза истината, Росарио за кого ще се хване, Гюнтер какво го чака и т.н. 🤔

# 631
По всичко личи, че Росарио ще завърти афера с Хуан Давид. А дъщеря й ще се появи ли по-нататък да се конкурира с майка си за неговото сърце? Joy
Химена кога ще разбере за детето на Оскар и ще му прости ли?
Франко ще се появи ли и ще се събере ли със Сара? И каква е причината за липсата му?
Да не убиваме желанието за гледане на хората, може и на лично пак. Тенк ю. Hug

# 632
  • Дубай
На мен спойлерите не ми пречат, ако искате пишете в скрит текст. Смятам, че така, който иска той ще го чете и коментира.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 13:09 от I.V

# 633
И също така някой може ли да припомни какви бяха отношенията на Росарио с братята Рейес? Тя с Франко ли имаше връзка в 1 сезон? И нещо с Хуан ми се върти, но съм забравила.

# 634
  • Дубай
С Франко, да!Тя Росарио така и не знаеше в кой е влюбена до края... Не помня да е имала връзка с Хуан.
Сега си мисля, че с дъщеря и ще бъдат съпернички за сърцето на Хуан Давид

# 635
Здравейте!
Аз също съм за скрития текст. 
Върнах се толкова години назад с този сериал Simple Smile

# 636
  • Галифрей
С Франко, да!Тя Росарио така и не знаеше в кой е влюбена до края... Не помня да е имала връзка с Хуан.
Сега си мисля, че с дъщеря и ще бъдат съпернички за сърцето на Хуан Давид

Не са имали никаква връзка с Хуан. Той и Оскар бяха ядосани на Росарио за връзка й с Франко. Те не могат да я гледат, тичаха само след сестрите. Тя по едно време осъзна,че обича Франко обаче беше прекалено късно,защото той вече бе със Сарита.

# 637
Търсейки новите епизоди, попаднах на еп. 1 от стария сезон. Братята имаха сестра, какво се случи там, не си спомням?!

# 638
  • Галифрей
Търсейки новите епизоди, попаднах на еп. 1 от стария сезон. Братята имаха сестра, какво се случи там, не си спомням?!

Либия се казваше. Тя имаше връзка с бащата на сестрите и беше бремена от него. Но като научи от вестниците,че е умрял и беше изгонена от Габриела. Се хвърли от един мост и се самоуби.
После се поява дъщерята на Ева, Рут която е нейно копие ( същата актриса)

# 639
  • Дубай
Ана Лусия Домигес се казва актрисата, която изпълнява ролята на Ливия и Рут. В сериала (the marked heart) , който споминах по нагоре с Мишел Браун  тя му партнира, играят влюбени.

Аз много я харесвам и нея, както визуално така и като актриса.

# 640
Този също го дават в “главните роли”, но кой беше всъщност?! ☺

# 641
  • Дубай
Този също го дават в “главните роли”, но кой беше всъщност?! ☺

Този беше уж гадже на Росарио, Армандо

# 642
  • Галифрей
Армандо й бе мениджър и любовник, после съпруг. Той бе мафията в града. Ужасен беше и я биеше,унижаваше.
На мен винаги ми става смешно като го видя се сещам за пародиите Бой за карбуратор 😂

# 643
Тази сестра тотално я бях забравила. Хубава жена, малко ми прилича на Норма.
Значи Габриела затова е била против да се сродяват дъщерите й със семейството на любовницата на мъжа й.
Този Армандо го помня, че беше отвратителен, супер неприятна физиономия. Гледала съм го и в други сериали, все злодей играе, то друго не му и отива. Joy

# 644
  • София
Тази сестра тотално я бях забравила. Хубава жена, малко ми прилича на Норма.
Значи Габриела затова е била против да се сродяват дъщерите й със семейството на любовницата на мъжа й.
Този Армандо го помня, че беше отвратителен, супер неприятна физиономия. Гледала съм го и в други сериали, все злодей играе, то друго не му и отива. Joy
[/quote
Актьорът, който играе Армандо всъщност играе Оскар в оригиналния сериaл, който даваха в България под името Опасна любов, Las Aguas mansas. Там нямаше любов между Сара и Франко и двамата умираха.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 23:21 от Little Evil

Общи условия

Активация на акаунт