Трима братя, три сестри......

• 81 909
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Армандо й бе мениджър и любовник, после съпруг. Той бе мафията в града. Ужасен беше и я биеше,унижаваше.
На мен винаги ми става смешно като го видя се сещам за пародиите Бой за карбуратор 😂

Биячите му и охрана, които пращаше на Франко също бяха комични. Любимата ми сцена е когато Сара спасява Франко от тях. Бяха го отвлекли в един склад

# 646
Ей, колко много детайли си спомняте, аз сега като споменавате някои неща се сещам бегло 😃

# 647
  • Галифрей
Аз помня защото гледах  отново след години пауза сезон 1 зимата 😂. Габриела  от нещата,за които беше против братята,защото те тогава бяха бедни работници и не мъже от класа. Строяха  най-скапаната стена “ барака”: в историята,която се разпадна 🤣
Биячите Херцок Хиробински 😂 и оня където участва във всички теленовели като лекеря,който лекува всички и знае всичко за тях. Зоро и Предателство ( пак с Дана и Марио, страхотен. Ако не сте го гледали,гледайте го)

# 648
Аз помня защото гледах  отново след години пауза сезон 1 зимата 😂. Габриела  от нещата,за които беше против братята,защото те тогава бяха бедни работници и не мъже от класа. Строяха  най-скапаната стена “ барака”: в историята,която се разпадна 🤣
Биячите Херцок Хиробински 😂 и оня където участва във всички теленовели като лекеря,който лекува всички и знае всичко за тях. Зоро и Предателство ( пак с Дана и Марио, страхотен. Ако не сте го гледали,гледайте го)

Те имаха пекарна, но се представиха за работници да отмъстят на Габриела за сестра им и тогава постройката се срути и ги разкриха. Само този Гюнтер защо го довлякоха във втори сезон се чудя. Явно този Армандо не е искал да участва и да има друг злодей. Също така имаше едно семейство дето бяха много стари и бяха осиновили онова момиче, но не помня коя беше Ева.

# 649
  • София
Армандо умря, как да участва.Рекул Урибе и мъжът и те умряха в катастрофа.

# 650
  • Галифрей
Да така е. Рут се казваше. Тя е дъщерята на Ева.
Ева беше икономка в дома на Елисиондо,после тя започва да работи при братята и да им бъде като майка. Тя помагаше на братята за тяхното отмъщение. Защото преди години Габриела и е взела бебето и го дала да го осиновят възрастните богаташи. За да я спаси от срама, запази честа.

# 651
Аз се обърках Simple Smile
Явно само главните герои съм запомнила.

# 652
И аз не помня в детайли, то не е било вчера. Сега на Росарио кой и е мъж щом онзи е загинал?

# 653
Тази вечер такива спомени ми се върнаха като гледах Росарио на сцената 😍

# 654
Оскар беше толкова хубав в първи сезон. И секси, мъжествен, импулсивен, луд и първичен, но влюбен в Химена. Всичко друго приех в този сериал, но не и тази сюжетна линия. Вбесява ме. В моите млади тийнейджърски години си мечтаех за Оскар. А сега, освен че образът му е съсипан тотално, ами и самият Гато изглежда ужасно. Модата, която върлува го е застигнала и него. Сто процента е слагал филъри и изглежда ужасно. Хиляди пъти по-добре щеше да е да си беше остарял естествено, с чарът на зрял мъж. Много ме е яд за актьорът и за героят. Как не се усетиха продуцентите, че това няма да е интересна сюжетна линия, а дразнеща за зрителя и причина да спада рейтингът.

# 655
  • София
Оскар беше толкова хубав в първи сезон. И секси, мъжествен, импулсивен, луд и първичен, но влюбен в Химена. Всичко друго приех в този сериал, но не и тази сюжетна линия. Вбесява ме. В моите млади тийнейджърски години си мечтаех за Оскар. А сега, освен че образът му е съсипан тотално, ами и самият Гато изглежда ужасно. Модата, която върлува го е застигнала и него. Сто процента е слагал филъри и изглежда ужасно. Хиляди пъти по-добре щеше да е да си беше остарял естествено, с чарът на зрял мъж. Много ме е яд за актьорът и за героят. Как не се усетиха продуцентите, че това няма да е интересна сюжетна линия, а дразнеща за зрителя и причина да спада рейтингът.
Гaто има проблем с лицеви нерви от години, някаква парализа. Здравословен е проблемът.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 22:17 от Little Evil

# 656
Наистина развалиха двойка са Химена-Оскар. Те бяха най темпераментната двойка а тук любовта им е на границата. Кога Оскар е изневерил на Химена нали бяха влюбени. Да нямат деца това също е гадно , останалите двойки имат а те не.
И моята любима двойка Франко и Сара   разбирам че Мишел го няма и се включва на по късен етап   но защо в сериала са разведени  с Сара? Поне да не бяха разведени а да кажат, че е заминал или нещо такова  .
Близнаците защо ги представят такива  ? Невъзпитани, буйни, малко страни нали са синове на Хуан, който е сериозен, мъжествен, отговорен .
Но въпреки всичко всеки един епизод го гледам и ме държи в напрежение постоянно.

Епизод 3 на БГ
https://m.ok.ru/video/6877021735461?fbclid=IwAR3QE67qul3FIFn1ysi … qZmVT0X11E&__dp=y

Епизод 4 на БГ
https://m.ok.ru/video/6879656610341?fbclid=IwAR2dlKdNXPn5Tn_ZETu … uSxxiE6fH14koWy-I

Епизод 5 на БГ
https://m.ok.ru/video/6882603698725?fbclid=IwAR15JPIcFpU1rPwHnWi … zLGxtGs2KOKr8h8jk

Епизод 6на БГ
https://m.ok.ru/video/6886714313253?fbclid=IwAR1CPCxWHZsxpoS82PK … GYLHV26tsYPkCwfUo

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 10:16 от azisiq

# 657
  • Галифрей
Няма да издавам спойлери 😘Много не помня какво беше. Те са най- силната двойка в сериала. Останалите двама им развалиха образите и само се карат за някакви глупости.
Най-гадното,че Химена страда, защото не може да има дете и нейният мъж да й изневери и да направи бебе на друга жена. И да го крие с години.  Това вече прелива от всякъде.  Горкото дете с тези две жени.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 11:11 от Диана Бишоп

# 658
Гледам първи сезон в момента. Е няма такъв сериал, хем драматичен, хем романтичен, хем забавен. Всички актьори ми харесват, но няма втори като Оскар 😍😄 (само дон Мартин може да му е конкуренция😄) Много е талантлив, има много естествено излъчване, мимиките на лицето и неговите типични жестове го правят жесток! Много се смея с него, понякога забравям, че е актьор, супер професионално си играе ролята, любимец! Малко не ми харесва, че е алчен, манипулативен и смята, че се е родил с късмет, (да не  може да не се признае, че е най-умен от тримата), в това отношение философията, душевността и ценностите на Хуан са на пиедестал за мен. Норма е много красива и нежна, а гласът, който я озвучава допълва тази нейна обаятелна свенливост. И трите двойки ми харесват изключително много, сега съм на момента в който Сара и Франко си играят на най -върли врагове, а всъщност копнеят един за друг. Динора се съюзява с Габриела, а братята подозират Оскар че е обърнал резбата с Леандро, заради номера на Химена 😄😄😄😄 Обичам го този сериал ❤️

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 11:29 от Poli_tod

# 659
  • Галифрей
Да ама поне Оскар в първи сезон бе мъж на честа и  беше готов да влезе в огънят заради Химена. Един за друг са по характер и тн. Спомням си,че Химена по нейно желение помагаше в пекарната. Вдигнаха голяма вряла,че тя е “ слугиня”   Оскар много се засегна, той искаше да си я гледа като принцеса и да не я лишава от нищо.

Общи условия

Активация на акаунт