SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 34 712
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
В бяло: На снимките от 6.20 Кас е в кръг от онзи специален огън, нали Rolling Eyes ?

И на мен така ми изглежда. Изобщо нещата взеха една такава притеснителна насока...  Confused

Мирка, много ти е хубав подписа (и ангела като цяло  Laughing) спор няма!

# 31
леле като видях колата ....  Shocked Shocked Shocked

# 32
Супер, хареса ми серията!
Има хляб в сценаристите, но този сезон някак се лутат прекалено много за моя вкус и не следват една основна линия. Което ми разводнява цялата история. И колкото и да ми е кеф да гледам момчетата, има и елемент на досада, че не се захващат с истинската работа.
Чакам с нетърпение 7 сезон, дано там вече решат коя история ще развиват - майката или войната в Рая.

# 33
  • КиТ
Въх да се запиша и аз в темата,че предната доста съм я проспала там ако няма 20страници па на Blush Joy Joy Joy Joy Joy

Импалка страшна нова тема    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,за Боби както я мислихме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

само да кажа, че ако някой получи покана от Cherry pie във фейса, съм аз. Снимката е същата. Правя си таен профил, за да си коментирам спокойно глупости, без да излиза на всички. Така че вече ще ви тормозя от два профила там Simple Smile)))

извинете за спама

Тъкмо се чудих,коя е тая форумка която я присеидняват,та дори питах и Галето от страшно любопитство Mr. Green,та аз ти пратих покана Wink Peace

Малко и за новото епизодче,учудвате ме че не сте коментирали,та ще си замълча и аз но в началото така се оцъклих на някой неща,викам бре Shocked,що така бе нещо гнило има тука Thinking ма после,поне ме светнаха Wink

Отивам да си търся Самска дрежка и аз Sunglasses,на другите с нови подписи,аватали и промени да им е честито   bouquet  bouquet  bouquet

# 34
  • София
Хареса ми епизода...направо след почивката със страх го пуснах, какво ли ни очаква...но беше хубав Simple Smile гледам още сте на бяло Simple Smile Mr. Green

# 35
Цял ден не ми остава време да се впиша, но епизода изгледан още в ранни зори, харесан и добавен в "любими" - само Трикстъра ми липсваше, всичко друго беше на 6 точки. Утре обещавам да ви спретна подробен доклад-анализ на това кое точно ме впечатли в тази серия - имаще страхотни моменти, даже съм си ги записала като мисли, за да не забравя нещо. Simple Smile
Лека засега от мен, отивам да го гледам пак.

П.С. Импалка, Hug темата за Боби е станала Жестока!

П.П.С - Чудя се във връзка с днешния епизод дали да не си върна стария русокос и очилат аватар? Mr. Green

И малко офтопик въпросче - тази, дето играеше Съдбата, не ви ли се стори, че ужасно много прилича на Данийл Екълс? Само че русичка и с очила - по същия начин си бръчи устата като говори и по абсолютно същия начин присвива очи като госпожа тренерката.

# 36
Здравейте и от мен! От доста време ви чета и най - накрая се регистрирах.
Да си кажа от сега - прчислявам се към Ултра Ненаситниците.  Crazy

Днешният епизод беше страхотен, и аз, при положение, че съм плакала само веднъж - на последния епизод на пети сезон, се разплаках за Джо и Елън, понеже смятам, че не заслужаваха да умрат. До последно се надявах да измислят нещо и да ги оставят живи.

Импалка, поздравления за страхотната тема!   bouquet

И искам да споделя едно видео с вас, аз съм го правила.

# 37
Salt and Burn, добре дошла, страхотно видео!

Леле, момичета - подробно интервю как за 1 бройка не са успели да върнат Джефри Дийн Морган като татко Джон в днешния епизод: http://www.spoilertv.com/2011/04/supernatural-jdms-almost-return-and.html

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 23:35 от Dana_Scully

# 38
  • # супернатурална #
Ей, счупих си токчетата от бързане да се прибера, да не изкоментирате всичко, а вие даже не сте почнали  Grinning За утре ли остава?

Познайте кой ще артише в конфигурацията  Mr. Green

Salt and Burn, екстра клип   bouquet Само той е достатъчен да се легитимираш като ултра ненаситница. Добре дошла  Hug

# 39
  • София
Дейна...мне никак не ми прилича на Госпожата таз дама, нито по лице, нито по мимики...

# 40
# 41

Познайте кой ще артише в конфигурацията  Mr. Green

Хахахахаха за мен може и двама да са си аут, тази в средата със сигурност Simple Smile  Mr. Green

Току що изгледах епизода. Супер доволна съм! Беше интересен, имаше си всичко супернатурално и най-вече прекрасен Кастиел Simple Smile
СПОЙЛЕРИ- Ех отначало как се зарадвах на Елън и Боби, бяха си едно щастливо семейство със Сам, Дийн и Джо Simple Smile
Импалка как ми дотъпя като видях тоз /не чак толкоз грозен/ никъв ФОРД. Айде сектир. Поздрав - как те гледа а, все едно си направена от злато Simple Smile. Той си е твой! Simple Smile
Толкова ми е миличък Кас, като му се разтреперат коленцата за живота на любимците си, особенно Дийн. Уф направо изпитвам завист, какво ли е да те обича ангел толкова много. А колко слаш закачки имаше. Хах -"Този с мръсният шлифер, който е влюбен в теб" hahaha   newsm78 А френското ангелче, все повече ми харесва, жестоко играе, много е готин! Simple Smile Но много ми липсва и това ангелче, беше любимец  Sad
Както и да е, епизода беше добър. Липсва ми сюжетната линия и на мен. Просто гледам, радвам се, плакна очи, смея се, натъжавам се, но ми липсва историята, тръпката да се чудя какво ще стане нататък. Не че се оплаквам, благодарна съм и на това  Laughing
Salt and Burn добре дошла. Ей още една видърка в отбора, супер. Може да обменяме опит Simple Smile И аз скоро ще изкарам едно клипче-подарък за една специална, свръхнатурална мацка  Mr. Green Laughing
Леле колко се отплеснах..отивам да си лягам  Nerd
ПП-утре ще чета за татко Джон и разминаването, че вече спя и сънувам Tired

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 01:59 от Mupka

# 42
Ух, Salt and Burn, клипчето... *преглът*... идеално като за преди лягане Wink . Добре дошла  Hug и от мен, и то в любимия ми отбор почитателки - чудесен избор Peace . За теб - цък (не е най-ултра-ненаситническата възможна, но е чисто нова Laughing ).

Mupka,
Благодаря Hug , много си мила. И аз съм негова, мда Peace .

Ама вярно, защо не сте обсъждали епизода Rolling Eyes ?! Точно мислех да се включа с някоя блестяща в тъмното мисъл Mr. Green и вие ме посякохте Confused . Сега, заради вас, ще си легна с мисълта за работата с устни на Сами smile3544 .

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 02:04 от Impala

# 43
Salt and Burn добре дошла   bouquet в Син Сити (града на греха, удоволствията и на ултра ненаситниците  Mr. Green). Клипчето е много "горещо" 
СИгааааааааа, и моя ред дойде (днес ми е вечер на сериалите  Joy), епизода изгледан и кака задоволена доволна  Hug
Смях се на моменти от сърце, че чак връщах отново и отново .... Мога да кажа, че това си беше серията на Балтазар (май ще включвам оЩе един към моя списък  Whistling). Беше прекрасен, то не е акцент, то не е физиономии. Достоен замесник е на Трикстъра (не мЪ  boo )
С риск да спойлирам някой, ще цитирам :
"От тази ужасна песен на Селин Дион ми идеше да се самоубия" (и на мен  Joy)
"Позабравена певица живееща в Квебек. Нека си остане такава"
"Първо правило. Не даваме за сравнение Къчър." - какво? да не са му фенове ????  Mr. Green
и Мирка  Hug вече го каза .... "Объркал си ме с другия ангел. Този с мръсното палто, който е влюбен в теб"  Shocked Joy Joy Joy

Определено епизода беше супер. Вече свикнах че нямат сюжетна линия ... Прилича ми, че ако има някаква бегла такава , то тя ще е за войната в Рая.
Сериала или по точно 6ти сезон, явно всяка серия си е сама за себе си, нещо като "Хаус", "Приятели" и т.н.

И един специален поздрав с едно прекрасно лице ....  Blush Heart Eyes

# 44
  • София
за вс случай в бяло...Аз се зачудих Кас в какви  мизерии се е забъркал с душите.... явно ще има защо да е в огненият кръг.

Общи условия

Активация на акаунт