SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 34 718
  • 735
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Тъкмо влизам да кажа, че има субс и виждам, че са ме изпреварили. Днес е добър ден за мен - любимите ми Supernatural, Smallville i Fringe с нови серии

# 16
Ей в този каръшки ден за мен, има положителна светлина!!! Първо темата е уникална! Боби заслужава точно такава прекрасна тема!   bouquet Току що си дръпнах епизода и се чудя сега ли да го гледам с риск малката да се събуди и да ме прекъсне или довечера по нощите...май ще е второто.  newsm78
Спойлирах се нарочно с гифчтата, ех Кастиел как ми липсваше! Simple Smile

Едно от следващият епизод

а тук има прекрасни фен постерчета от епизода

Тук има 11 снимки от епизода "THE MAN WHO WOULD BE KING"

# 17
Привет и от мен!  Simple Smile  Искам да ви благодаря за милото посрещане!  Hug

Импалко, браво, темата е прекрасна!  Heart Eyes  bouquet

За жалост аз не успях да гледам епизода снощи, сега също нямам много време. Но дано довечера да успея да го гледам.  Grinning

# 18
  • # супернатурална #

На това момиче трябва паметник да и се вдигне Grinning Всъщност всички преводачи заслужават много   bouquet за труда и бързината.

Напълно съм съгласана, даже трябва да съберем пари и да я почерпим една конвенция  Grinning

Белс е показала най-интересните моменти, този филм е гениален! Тъкмо си мислех, че няма какво повече да предложат и ме опровергаха. Има хляб в сценаристите за още 2-3 сезона.

Сърбят ме пръстчетата да коментирам, ама няма. Само ще кажа: Импалко, чудесно е когато Дийн те...почуква?

# 19
  • В средата на времето
Изгледах. Страхотна серия Party Много ми хареса. Чакам да дойде време за обсъждане  smile3539

Fate is a bitch.

# 20
само да кажа, че ако някой получи покана от Cherry pie във фейса, съм аз. Снимката е същата. Правя си таен профил, за да си коментирам спокойно глупости, без да излиза на всички. Така че вече ще ви тормозя от два профила там Simple Smile)))

извинете за спама

# 21
Импала е Мастер на темите   bouquet  Благодаря ти за супер подредената нова темичка! От кумова срама да споменаваме Боби и в постовете от време на време, а  Grinning

От снощния ви купон ми останаха 2 спомена - Сам по червен с л и п  ссссс ......... бял ластик  и кръстче против демони   Heart Eyes  *пак го поглежда*  ииии  Барби Импалата, леле, че е сладка  Grinning

Ще гледам след малко новия епизод, изпълнена съм с добри очаквания. Аз по природа съм спойлираща се  Joy   и изследвах поста на Бела, та съм възбудено очаквателна  Sunglasses

п и н кдива  (латиницата много не я ползвам), добре дошла  Hug

А, добре, Чери Пай   Може би е добре Белла и Чери да водят и общ разговор понякога, така, за легенда  Wink

# 22
Аз освен снощи, гледах пак тази сутрин с милото. Някой от коментарите му ме свалиха под масата от смях, ама ще ви разправям като дойде време за обсъждане. Аз се бях натъпкала със спойлери, но той идея си нямаше за какво иде реч и голямо кокорене падна, докато аз се подхилквах отстрани.  Laughing

# 23
Импалка, Импалка, Импалка   Hug Hug Hug как може да ти се отдава толкова добре това правене на теми (моля Фейчето  Hug, Златето  Hug и всички други които са правели предни теми да не се обиждат  Praynig). Темата е станала супер, поздравления момиче   bouquet

Явно, снощи сте си изкарали супер ... яд ме е, че клюмах като баба и на края баш като започна си легнах, но сега ... серийката е изтеглена и отлежава  Mr. Green ще се гледа малко по късно, та ще следя и вашите коментари.

# 24
Импала предполагам, че много го мразиш този заради изказването "Повярвайте ми, не е важно!"
така че ето ти избор
 Wink

# 25
Благодаря за темата  bouquet
Великолепно си изкарах докато гледах епизода. Имам си вече любими сцени.

Laughing

само да кажа, че ако някой получи покана от Cherry pie във фейса, съм аз. Снимката е същата. Правя си таен профил, за да си коментирам спокойно глупости, без да излиза на всички
Белс, не ти е леко, а?

# 26
  • # супернатурална #
само да кажа, че ако някой получи покана от Cherry pie във фейса, съм аз. Снимката е същата. Правя си таен профил, за да си коментирам спокойно глупости, без да излиза на всички. Така че вече ще ви тормозя от два профила там Simple Smile)))

извинете за спама

Аз пък как се зарадвах, че е някой от другия подфорум  Tired И на теб се радвам, де  Laughing Приета си

# 27

извинете за спама

Аз пък как се зарадвах, че е някой от другия подфорум  Tired И на теб се радвам, де  Laughing Приета си

кой друг подфорум????? на татковците ли???

# 28
Благодаря Hug, момичета, радвам се, че заглавният пост за Боби ви е харесал Grinning .

Импала предполагам, че много го мразиш този заради изказването "Повярвайте ми, не е важно!"
така че ето ти избор
Wink
Предишното Фъркато, което се *** с мен не живя много, така че не мразя Балти, а го чакам newsm65 .

В бяло: На снимките от 6.20 Кас е в кръг от онзи специален огън, нали Rolling Eyes ?

# 29
Инче супер песничка!   Hug

Момичета аз само гледам гифчета и едвам трая, с мъжо тая вечер ще го гледаме епизода, но по късно като заспи малкото дзвери. Обаче какъв гиф си сложих като подпис..А! Фръц-фръц! Многооооо красиво туй ангелското същество ей!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт