Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 52 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Какво ще кажете за този www.fragrancedirect.co.uk/armand-basi/armand-basi-lovely-blossom … AtDs76aYYKg%3D%3D ? Четох все положителни отзиви, че е приятен, женствен. Имам Макс Мара, бялата Омния, бялото Дел Позо, Ange ou demon le secret, този дали ще ми допадне? Благодаря предварително. Simple Smile

# 61
Някой питаше за усещане на малини - подобен на Апаришън Пинк и с леки малини е на Парис Хилтън - Кан Кан. Дори са много подобни като усещане с Пинка. Кан кана е по-траен дори.

# 62
Ау, за мен Кан-Кан е ужасен блудкав захарен сироп.  Sick Парфюм, който мирише само на вода, силно подсладена с обикновена захар и нищо друго. Освен това има ужасно просто и евтино излъчване. Добре, че не залитнах тогава да го взема този Апаришън Пинк.
Ако прилича на Хот котюр, ще е добре, но ако приликата е повече с Кан-Кан... Naughty

# 63
  • Варна
Сега се сетих за най-малиновия аромат, който съм имала и, изобщо, подушвала - http://www.fragrantica.com/perfume/Mimmina/Mimmina-Red-4359.html - много странно, обаче в пирамидата му няма малини, а за мен това беше единственото, което усещах. Rolling Eyes

# 64
Малинов аромат за мен е: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Slip-Into-11397.html.
Освободих се от него със скоростта на светлината.

# 65
Бижучка, доколкото имам наблюдения, изисванията ти за парфюми са доста по-високи, тези двата хич не са за теб.

# 66
 Laughing Абе чак високи не са, но, че съм отвратително капризна на аромати, вече не е тайна за никого тук! Blush Blush
 Hug

# 67
Момичета, препоръчайте ми хубав шампоан за дълга коса. Нормална, предпочитам да е витализиращ, енегризигращ. Ползвам на Тиги, но сега не откривам салонните опаковки, пък и да пробвам някой друг.

# 68
Откъде тръгнахме, докъде стигнахме... Laughing
Не съм търсила малинов аромат. Един от най-любимите ми парфюми е Hot Couture by Givenchy, в чиято основа са малините и белия пипер. Когато момичетата похвалиха Апаришън, се позаинтересувах, тъй като търся подарък за приятелка. В последствие го сравниха с Hot Couture, поради наличието на същите нотки. В следствие на което пък, аз поръчах 2 броя  Mr. Green А накрая се получи като развален телефон  Laughing

# 69
Нееееееее Laughing Аз попитах дали има прилика наистина с Хот котюр, както твърдят в коментарите във Фрагрантика и така си продължихме разсъжденията до тук, където ме изобличиха в моите капризи! Blush Разколеба ме сравнението с Кан-Кан на Парис Хилтън, защото хич не го харесвам. Но и плодовите аромати не са ми страст, та едва ли щях да го поръчам де, но малко подробности за него ми бяха от полза.
Ще ни се карат, тези разсъждения са за другата парфюмна тема... Blush

# 70
Бижу,  Hug Съвсем по темата  Mr. Green ще кажа, че ще споделя като го получа тези дни  Simple Smile Ама много не разчитайте на моето мнение, щото явно вкусът ми е странен  Mr. Green Например, скъсах се да хваля Оксижен на Ланвин в темата, пък после масово бяха разочаровани поръчалите го...А аз вече ползвам трети пореден и продължавам да съм влюбена в аромата, пък и комплименти получавам, когато съм с него  Sunglasses За разлика от приятелка, за която го поръчах (много й хареса на мен) и чиято майка всеки път й правела забележка да не използва тази гадост, с която се е напръскала... Laughing

# 71
Направо мразя Оксиджен... Blush Blush Blush Извинявай! Hug

# 72
Направо мразя Оксиджен... Blush Blush Blush Извинявай! Hug

Ей-на; точно за това говоря и аз... Laughing Извинена си  Hug Ненапразно са казали хората, че на цвят и вкус няма приятели (превод от руски - аз) Тъй че четящите в темата - като споделям мнение, имайте едно наум  Peace

# 73
  • София
Примък и аз тука да опитам една поръчка скоро Simple Smile

# 74
За абитуриент, ми трябва парфюм  идея си нямам  Sad
Благодар ви много ароматна и  Simple Smileхубава тема   и аз вече поръчах лото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт