Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 52 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Вчера получих от 16 и 19.04,чакам от 24  Peace
Извинявай - може ли да уточниш - за доставка до бг с пощите ли става въпрос? Че много бързо ми се вижда Thinking аз лично съм чакала за доставка до бг около месец!

# 91
  • Испания
Вчера получих от 16 и 19.04,чакам от 24  Peace
Извинявай - може ли да уточниш - за доставка до бг с пощите ли става въпрос? Че много бързо ми се вижда Thinking аз лично съм чакала за доставка до бг около месец!
Всичките ми поръчки досега са идвали за около седмица ,10 дни най-много ,пу-пу  HugДа, с бг поща,поръчвам си сама до адреса  Peace

# 92
Този парфюм е с аромат на сметанов сладолед с шамфъстък. Не е отровно сладък, а има умерена, млечна сладост. Като добавя и това, че не обичам сладки аромати, а този е съвсем приятен и поносим. Сравнително траен, но не с някакви невероятни качества. Хубавото е, че не прилича на никой друг парфюм, който познавам. Приятен като цяло с леко странен уклон в началото. Има го у нас по парфюмериите, тествайте.

# 93
# 94
Имам Laughing
Мощен аромат на виолетки и зеленина. Началото е стряскащо, но после остава само моноаромат на чисти виолетки, все едно душиш цветчета! Много прилича на Fleurs d`Ombre Violette - Menthe Jean Charles Brosseau. Ако решиш, че го искаш, моля те пиши ми. Sunglasses

# 95
pepina1965 , благодаря за отговора ! ще поръчвам тези дни и аз, та се чудя посредник или бг пощи директно....дано да имам късмет Peace

# 96
Момичета, има ли в момента валидни кодчета за отстъпка?

# 97
Момичета, има ли в момента валидни кодчета за отстъпка?

229    Peace

# 98
Аз днес получих от 26 и 28.04  Heart Eyes по поща
от всичко много съм доволна

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 12:41 от EmoMM

# 99
Имам Laughing
Мощен аромат на виолетки и зеленина. Началото е стряскащо, но после остава само моноаромат на чисти виолетки, все едно душиш цветчета! Много прилича на Fleurs d`Ombre Violette - Menthe Jean Charles Brosseau. Ако решиш, че го искаш, моля те пиши ми. Sunglasses
Благодаря за мнението! Ако реша, ще пиша, но леко ме разколеба. А прилича ли на Ейнджъл вайълет, щото Омбрето го срявняват с него?

# 100
А прилича ли на Ейнджъл вайълет, щото Омбрето го срявняват с него?
В никакъв случай! Имам и Ейнджъл вайълет, и просто няма грам прилика според мен. Нито пък Омбрето прилича на Виолетовия Ангел.

# 101
Мъжкото лото, някой имали го да каже как е ?
Благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 16:00 от EmoMM

# 102
  • София-Лагера
Аз днес получих от 26 и 28.04  Heart Eyes по поща
от всичко много съм доволна

Утре и аз ,ще проверя.Чакам от 27

# 103
  • плевен
момичета да ви попитам днес получих поръчката си от 26,04  с 2 липсващи продукта  които са платени  в потвърдителния мейл пише че се очаква изпращане а на тези които получих  че са изпратени  newsm78 какво да правя  нямам си и на идея дали ще ги пратят отделно  благодаря  bouquet

# 104
Нали почиват покрай сватбата, ще ти ги пратят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт