Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 53 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Мога да коментирам първия - цветен, наситен, хубав аромат. И много траен. За тези пари няма какво да го мислиш  Grinning

# 586
Моля, ако някой има НОВ розов Бенетон и иска да се оттърве от него, да ми пише.
Благодаря!
http://kati11.snimka.bg/other/laredoute.515831.24578909

# 587
  • Варна
Имам поьчка от 15.07,която така и не дойде.Трябваще да изчакам до вчера ,за да видим какво ще правим.От вчера им пиша,но получавам само автоматични имейли.Порьчката не е голяма,но все пак ми се щеше да решим вьпроса по-скоро.

# 588

Мога да коментирам първия - цветен, наситен, хубав аромат. И много траен. За тези пари няма какво да го мислиш  Grinning

благодаря  bouquet

# 589
Третият - свеж, леко унисекс, тревисто-цветен. Обаче не се харесва особено от българките, до този извод стигнах. Въпреки многото положителни отзиви във Фрагрантика. Thinking

# 590
  • София
Момичета, какво пазарувате сега? Аз се ослушвам да не изпусна нещо далаверско  Laughing Напълнила съм кошницата с лакове по 0,99, но не ми се пуска само с тях.
И можете ли да препоръчате някой парфюм с много виолетки? Искам като се напръскам (полея) на хората в радиус 2 метра от мен да им се подкосяват краката.

# 591
Iveto11, http://www.fragrancedirect.co.uk/alexander-mcqueen/alexander-mcq … AtDs76aYYKg%3D%3D получих аз. На виолетки си мирише(бонбони теменужки, дето ги имаше на времето), но не е някаква ароматна бомба. Фин аромат, сравнително траен. Доволна съм де.

# 592
  • София
Мерси, laki  Hug Аз уж чета из фрагрантика, но нещо не съм съгласна с 1/2 от мненията там. Ей сега например докато търсех нещо виолетково се оказа, че тоя мухозол Кензо флауър дето мирише на българска роза и стар долап миришел на виолетки  Shocked Та затова се допитвам до мнението на съфорумки, че оттук по-добри съвети получавам.
http://www.fragrancedirect.co.uk/paul-smith/paul-smith-extreme-w … AtDs76aYYKg%3D%3D
Ей това е на добра цена сега, само че е без капачка. На мен много ми допада, но не поръчвайте без проба.

# 593
Аз пък за този да кажа http://www.fragrancedirect.co.uk/donna-karan/donna-karan-gold-sp … AtDs76aYYKg%3D%3D, че е на хубава цена и може да се пробва. На мен ми мирише определено на карамфили и ми наподобява малко  на Хипнотик пойзъна на Диор, но е с по-сух завършек. Траен е, с времето ароматът става по- красив и особено в по- влажно и прохладно време.

# 594
  • Варна
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0004255&cm_vc=productpage
Някой познава ли този аромат?

# 595
Да плътен, сладък аромат с доста виолетки. Най-подходящ за "насляпо" от бранда, защото другите са отрови и все пак много труден за харесване и носене.

# 596
Да. Но съм пристрастена към него и се опасявам да не те подведа, защото го обожавам! Heart Eyes За мен това е един от най-прекрасните и женствени аромати, които познавам, и съм избрала да имам. За мен е изключително секси и чувствен, и напълно отговаря на името си! Но пак казвам, че това са лично моите усещания към този аромат. Ако имаш възможност да го тестваш някъде, направи го. Става за всяко време на годината и сега го слагам понякога, но по-пестеливо. А сега си пръснах, за да съм сигурна, че ти описвам парфюма със същите чувства и да, не мога да спра да го вдишвам от ръката си!
И в него не намирам нито плътност, нито сладост, и нито една виолетка. Laughing

# 597
  • Варна
Ужастно сьм разочарована и много ядосана.От една седмица им пиша всеки ден ,даже и по два пьти, едно и сьщо...днес им писах и на бьлгарски,защото ми се струва,че се гьбаркат с мен.Порьчката ми от 15.07 така и не дойде.Изчаках нужните им 28 дена и на 11.08 им писах както се бяхме разбрали,но от тогава само електронни имейли получавам,а на тоя на бьлгарски получих само един вьпросителен....е не знам вече какво да првя... #2gunfire #Cussing out

# 598
Вярно е, че отговарят стерилно, но повярвай - проблемът не е в тях, напълно убедена съм!
Тук, в БП се къса нишката... Close От тях трябва да си търсиш пратката!

# 599
  • Варна
Вярно е, че отговарят стерилно, но повярвай - проблемът не е в тях, напълно убедена съм!
Тук, в БП се къса нишката... Close От тях трябва да си търсиш пратката!

Там е работата, че собственик на пратката до получаването и е изпращача. Те трябва да издирват пратката, пък дори и чрез БП.
Имах преди време проблем с една пратка до Англия, пратих запитване и до Роял мейл и до БП. От Роял меил ми пратиха автоматичен отговор, че ще ми отговорят до 5 работни дни. Е, не ми отговориха. Crossing Arms
От БП , не получих автоматичен отговор, но на следващия ден получих мейл че еди-койси е прочел въпроса ми. И с това се приключи. Crazy
БП отговарят сравнително бързо на въпроси, зададени в профилът им във Фейсбук.
Успех! И задължение на Фрагрансдирект е, да издирва загубената ти пратка.

Общи условия

Активация на акаунт